Co mám dělat?


11.08.2008 - 15:52
(Váhy) Romisha
Co mám dělat?
čauky,chtěla bych se zeptat,jestli by ste mi nemohli poradit s jednou věcí..Sem zamilovaná do jednoho kluka už asi přes rok..nedávno sme se seznámili,a ten den sme spolu i začli "chodit"on mě chtěl 2,5 roku a až sme se daly dohromady,a plánovaly kam spolu pojedem atd.Jenže na druhej den mi napsal,že o tom přemýšlel,a že sem na něj strašně mladá:(jemu bude v říjnu 24 a mě 15..je to vážně velký věkový rozdíl?:(co mám dělat,aby sme byly zase spolu??? :9: sem zoufalá,nevím co dělat :9: :9:

Řazení:
11.08.2008 - 18:54 | Filtr
(Váhy) Romisha
Děkuju moc..otevřel si mi oči,chápu to,že sem mladá :8:vím že takových ještě bude..jen sem chtěla poradit..a proto děkuju moc,sice bude to ještě nějakej čas bolet..ale přejde to..děkuju moc:)
11.08.2008 - 19:00 | Filtr
(Rak) - E - » Romisha
navíc stejně by to moc nemohlo fungovat dlouho... v 24 letech už má člověk čas na založení rodiny a v 15 tak leda máš za sebou základku...
11.08.2008 - 19:07 | Filtr
(Váhy) Romisha
Takových lidí,kteří by mi dobře poradily,je málo :8: každej mi jen řekne kašli na něj a to je všechno :8: jenže já sem potřebovala slyšet,to jak to doopravdy je..takže děkuju za hodně :3: už nebudu otravovat taky se měj hezky a děkuju,moc si mi pomohl..
11.08.2008 - 21:06 | Filtr
(Panna) elaviel
Teeeda, tys to napsal krasne. :15: :27: :17:
11.08.2008 - 22:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Romisho, dej mu chvilku čas, třeba svůj názor změní, nepochybuji že jsi dívka která dokáže získat toho koho chce. Petr
11.08.2008 - 23:15 | Filtr
(Panna) elaviel » koudak
Nevim, nechci nikomu kazit nadeje, ale v tomto pripade jsem vazne na strane Toulavyho a myslim si, ze vekovy rozdil 15 a 24 je pomerne dost. Jasne, ze devet let v pripade 21 a 30 uz je neco jinyho... Zamysli se trochu nad tim.
12.08.2008 - 08:18 | Filtr
(Váhy) Romisha » koudak
Mno to právě že nejsem,a když se to jednou povedlo,tak se to skazilo :8: uvidím,co se bude moct dělat :8: ale jinak děkuji za radu :29:
12.08.2008 - 11:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Ashena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ano, to je pravda mohlo by to vyjit, vsechno by mohlo... jenze dulezite je v tom ty dve slova a to potreba silne lasky jedine na tom muze stavet. A je dulezite, aby to bylo z obou stran a partneri se snazili oba.Pokud jeden je nejisty a neciti to tak ... tak prijde jiny, ktery bude opravdu milovat a tenhle mu opravdu uvolni cestu. A nebo se v zivote jeste potkaji.. vse je mozne. :27:
12.08.2008 - 18:05 | Filtr
(Panna) elaviel
Verim, ze je mozny vsechno, jen chci rict, ze takova pravdepodobnost je strasne nizka, ale sanci rozhodne nezahazuju a moc bych tady slecne prala, aby jim to vyslo. :27: Jen, jak uz tady bylo receno, musi byt ta laska opravdu silna, ani jeden o tom nepochybovat a pak to muze vyjit. :27:
12.08.2008 - 18:16 | Filtr
(Lev) WOAM
Ahoj, človíčku!
...k tomuhle mám potřebu se ozvat...:
Mně je čerstvých 18 a mému příteli bude co nevidět 26. Funguje to mezi námi báječně a věkový rozdíl nám nijak nepřekáží. Nicméně čím je člověk starší, tím víc se jeho psychický vývoj zpomaluje a mentální rozdíly, určitelné podle věku, se dost zmenšují. Je možné, že ve vašem vztahu ty ještě budeš nějakou dobu dospívat a změníš se natolik, že on ti třeba nebude stačit. Nebo se prostě stane něco, co výrazně změní tvůj pohled na život a pak zjistíš, že už míříš někam trošku jinam, než tvůj přítel. Tenhle kiks se může časem objevit a nebude to ani dobře ani špatně, bude to jen výsledek toho, že si ještě rovnáš názory, měníš se... což je úplně normální. Jsi hodně mladá, to ano, ale pokud si ve všem jiném vyhovujete, nevidím nejmenšího důvodu, proč by na vašem vztahu měl jen samojediný věk, jako čísílko v rodném listě, něco příliš podstatného změnit. Je možné, že za nějakou dobu se rozejdete, ale většinou si vybíráš partnera v ten okamžik, kdy ho potřebuješ, ne v ten okamžik, kdy ho budeš potřebovat za 50 let. :1:

Co bude nikdo neví a já vám držím palce! :17:
12.08.2008 - 21:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele koudak, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj elaviel, když jsem psal odpověď romishe tak jsem se trochu zamyslel, je to mládá holka a láska ji bude dlouho ležet v hlavě, zvláště je-li to její první, v tom případě cokoli udělá je to pro ni zkušenost, lepší než nedělat nic, výsledek pak nezáleží jak to dopadne, ale právě ta zkušenost. Jinak díval jsem se na Mira Žbirku - Atlantídu, ta písnička mě bere za srdce a pak ještě jedna od něho a to je Balada o poľných vtákov. Ahoj Petr
13.08.2008 - 01:08 | Filtr
(Panna) elaviel » koudak
Ahoj Koudaku :1:

vim, jak to myslis, prece jen ale je ji necelych 15 a myslim si, ze v tomto veku se clovek zamilovava casteji a sam sebe hleda. Tim nechci banalizovat jeji problem a to, ze dotycneho miluje. Ale vim, ze se jeste muze zamilovat xkrat a stejnym zpusobem. Jasne, ze nechci nikoho odrazovat, a moc bych jim prala, aby jim to vyslo, ale beru to trochu vic realisticky. A hlavne to bude zkusenost. Libilo se mi, jak to napsala Woam (mimo jine, Toulavej mel taky pravdu), pokud si maji neco dat, budou spolu, pokud ne, tak najde nekoho jineho, s kym ji bude dobre. :27:
Jinak, Atlantida je nadherna pisnicka, dostava me od uplneho zacatku. Diky. Balada o polnych vtakov je taky supr. :15: :27:
Tak se mej zatim krasne. :17: Ahoj :27: :29:
13.08.2008 - 11:25 | Filtr
(Váhy) Romisha » koudak
Sou to krásný písničky děkuju.. a chtěla bych poděkovat všem,za vaše rady,názory,vyjádření.. od každýho sem si něco vzala:)děkuju :26:
13.08.2008 - 12:26 | Filtr
(Beran) e.s.o.rimmer » Romisha
Možná o tom nevíš, ale sama sis teď vlastně i odpověděla. Chlap ve 24 letech už hledá něco víc než jen chození...soužití, citovější propojení, plánuje více budoucnost, chce už pomalu bydlet atd. Tobě je 15 a ještě Tě čeká pěkný kus cesty, takže se vaše cesty v tomto nekříží. Nic víc, nic míň. Není to o tom, že by Tě nemiloval. To že víš, že takových ještě bude, víš, jelikož mi promiň ten výraz, ale v tomhle věku se ještě o opravdové lásce mluvit nedá, spíše o zamilování. Samozřejmě nechci paušalizovat(házet do jednoho pytle). :3:
14.08.2008 - 19:43 | Filtr
(Váhy) Romisha » funky
Děkuji,skusím,to co si mi poradila:) i když,poslední dobou mám pocit že to byla s tím věkem jen výmluva :( protože ani neodepíše na sms ani neprozvoní nic.. takže asi na mě uplně kašle :8:
16.08.2008 - 22:57 | Filtr
(Váhy) Romisha » Romisha
Mno.. a tak včerejšek,mi potvrdil,že ten klučina o mě totálně nestojí,byly sme na akci a on tam byl taky,a vyhýbal se mi,jak nejvíc to šlo.. :(ale naštěstí sem tam poznala jednoho kluka a ten mi tak malinko pomohl na něj zapomenout,ale furt to strašně bolí:(:(:( :8:
19.08.2008 - 11:35 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Romisha
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky. Souhlasím se všemi těmi, co Tě povzbuzují, abys nespěchala a neupínala se ke vztahu s někým, kdo se rozhodl, že Tě nechce.
Vím, zazněly tady i příklady, kdy vztah vyšel i s větším věkovým rozdílem - ano, ale to se chtěli oba. Ne že jen ona. A taky je pravda, že v 15ti letech Ty ještě poznáváš sebe sama, zjišťuješ, co Ti vyhovuje a jak Ti to vyhovuje, on už to asi ve svých 24 letech ví. Ty ses mu třeba delší dobu líbila, ale to není láska. Tak nezoufej, fakt není důvod. Klidně si pobreč, to není na škodu, ale odplav smutek a zase se usmívej na svět, určitě Ti přinese nějaké příjemné překvapení. Hlavně to nelámej přes koleno, nevadí, že nemáš kluka, to přijde, uvidíš..
:3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »