Osudová chyba: Byla jsem lakomá ve vztahu, proc jsem je chtela oba?


06.06.2008 - 11:39
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Artinka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Osudová chyba: Byla jsem lakomá ve vztahu, proc jsem je chtela oba?
Asi před rokem jsem měla přítele, s tím jsem si ale nerozuměla, protože věčně neměl čas, jeho kamarádi byli přednější než já. Našel se ale někdo nový a leší než byl můj bývalý přítel. Tento člověk byl fakt zlatíčko a zamilovala jsem se. :18: Ale jediný můj problém byl, že jsem pořád myslela na mého bývalého, stále jsem ho všude viděla. Jako váha jsem celkem váhává tak jsem opravdu nevěděla jak to dále bude. Chěla jsem najednou oba. Toho druhého jsem podvedla, ale nechtěla jsem ale stále ě něco táhlo k tomu prvnímu. Udělala jsem ale osudovou chybu, nemela jsem ho chtít zpátky, myslela jsem stále ze se zmení ale nezmenil se. Ještě k tomu jsem si byla jistá že současného přítele mám omotaného kolem prstu, stále jsem chtela oba :24: , bylo to však špatně. Opravsu jsem hodně váhavá, ale vím že jsem udělala osudovou chybu. Byla jsem si na tolik jistá že můžu mít současného přítele, podvádět ho a byt na něho drzá. To jsem se ale moc spletla. Něco tušil, jednoho dne se ale vsechno pokazilo, sbalil si vsechny veci, zmenil si telefonni cislo, icq, vsechny ucty a od te doby jsem ho nevidela. Jsem tak nestastna, protoze jsem se zmýlila, myslela jsem že když budu mít oba, tak že budu nejšťastnější, ale opravsu to byla osudova chyba. Můj bývalý se jako vždy na mě vykašlal protože se nikdy nezmění a ten hodný kterého jsem taky milovala ode mě odešel, vymazal po sobě všechno tak, že se nemůžu po něm ani dopátrat. Tak moc mě to mrzí že jsem byla lakomá a že jsem to udělala takhle. :9: Ani jsem si neuvědomovala co mám před sebou a jak moc ho miluji, ale neuvědomovala jsem si to, protože jsme byli spolu každý den. Jaký máte na tohle celkový náror?

Řazení:
06.06.2008 - 12:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:19: Zdravim. Tohle mi něco připomíná z období před vojnou. Taky jsem měl přítelkyni, která se přede mnou rozešla s klukem. Vydrželo nám to několik měsíců během nichž byla duchem jakoby mimo. Bodejť by ne, když na něho pořád myslela a nakonec se k němu tajně vracela a podváděla mě s ním a mě úplně na drzo sprostě lhala do očí jak mě miluje. Ten její bývalej na ni stejně krom "do postele" kašlal. Něco jsem tenkrát tušil už nějakou dobu až se mi to jednoho dne potvrdilo a tak jsem bez výčitek a dohadů zmizel z jejího života. Po vojně jsem ji potkal znovu a chtěla se se mnou dát zpět dohromady. Už to nešlo...pro mě. A co vím, do dneška je ve svých 34 letech stále svobodná a když jsem s ní mluvil naposled před pár měsíci tak si mi posteskla , že asi nemá v lásce štestí a jak byla tenkrát hloupá, že mě nechala odejít a bla bla bla.... Jestli to takhle dělala se všema patnerama co kdy měla tak není čemu se divit. Prostě, jak se říká "kdo chce moc-nemá nic". Ale nic ve zlým. Každej má svůj život. :21: Zdraví Memphisto
06.06.2008 - 13:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě jsem zapoměl dodat, že vzhlem k tvýmu věku to není žádná tragedie. Jsi ve věku, kdy se člověk teprve začíná intenzivně hledat takže no problemo. Horší je, když člověk dělá takový kopance a je mu přer 30. To už by měl snad vědět co od života očekává. Není to lehký, já vím. Moje minulost taky neni nejrůžovější. Je ale dobrý si tyhle věci včas uvědomit a pak má víc šancí, že si ho to štěstí v životě nakonec najde. :1:
06.06.2008 - 13:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Můj názor je ten, že chybami se člověk učí.
V této chvíli už víš, že buď takovouhle chybu už neuděláš a nebo pokud uděláš, už budeš počítat s tím, že to časem špatně zkončí.

Říká se, že člověk nemá být spokojený s tím, co má a má chtít vždycky o kousek víc... Ale myslím si, že to platí hlavně v duševní oblasti, aby se rozvíjel a nestagnoval. Co se týče majetku a nebo partnerů, tam spíš vidím neustále ono známé: Kdo chce víc - nemá nic.

Láska je o důvěře, takže pokud někoho miluješ věříš mu a předpokládáš, že on věří Tobě. Jenže Ty jsi věřila jen sobě - že ho máš omotaného kolem prstu. Holka zlatá, tím si nikdy nemůžeš být jistá, a ani to nikdy nechtěj. Protože takový člověk, který se skutečně nechá takto omotat kolem prstu, takový by Ti časem stejně lezl na nervy. Čím? No právě tím, že žije jen pro Tebe, dělá vše jen pro Tebe, všude je s Tebou... za chvíli by Ti vadilo, že není osobnost a stejně by sis hledala náhradu. Takže možná tato situace vyústila právě z toho. Jenže Tvůj bývalý přítel není žádná trubka a pokud si nerozumíte, možná Tě chtěl jen dostat ještě do postele a tím to pro něj zkončilo. Protože vztah stojí na základech porozumnění. Takže s ním vztah nehrozí.

Takže ses poučila z vlastních chyb a zjistila jsi, že někteří lidé se k sobě prostě nehodí. Kdybys to nevyzkoušela, tak by sis třeba po zbytek života říkala: ..ale co kdyby to vyšlo... Ty už víš, že nevyšlo a nic si nemusíš vyčítat. Jdi dál a poznávej lidi nejdřív tak, že zjistíš, jestli se Ti s nima dobře povídá, jestli Ty jsi ochotna pro ně něco nezištně udělat a jestli oni mají svůj názor a ne, že Ti jen budou přikyvovat. A pak zjisti, jestli ty názory máte podobné, abyste se navzájem pořád nepřeli. To je myslím pro začátek akorát.

Tak ať Ti to příště vyjde líp. :17:
06.06.2008 - 13:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Podle me mas cos chtela, draha..
06.06.2008 - 14:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Enelya, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vůbec se mi nelíbí, jak se chováš, sice máš na to věk a nějaká si, ale nejsem ani o moc starší ani o moc mladší.

Ve vztahu vždy musejí být dva a pokud jeden druhého dostatečně nemiluje - nemá to cenu. Navíc pokud vám to neklapalo je zbytečné se k někomu takovému vracet. Ano, můžeme se změnit, ale ne nijak rychle a rázně, proto je hloupost se k němu vracet. Chápu, že ještě máš pocit, že něco k němu cítíš- ale troufla bych si říct, že to je jen naivní setrvačnost a síla zvyku.

Je škoda, že se takhle chováš k svému nynějšímu příteli, protože sama ze své zkušenosti vím, že kluci, ačkoliv holky okolo 15 si myslí- kluci jsou jen stvoření jim ubližující, neříkám že to není pravda, ale ze své zkušenosti vím, že většina z nich jsou velmi citliví jako my. Čili jako člověkovi mu jistě ubližuješ.

Takže když tě opustil - tak to je jen sebeobrana, není hezké rýt takhle někomu nožem v srdci. Navíc je hnusné tvrdit, že ho máš omotaného kolem prstu. Odsuzuju ubližování lidem(především to vědomé) a nevěru(která nevědomá určitě nebyla).

Měla by ses nad sebou zamyslet a zkusit si to vzít třeba z jeho stránky.
06.06.2008 - 14:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Psyko
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Memphisto, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:10: Nazdar kamaríde. Zas jedna z tvých oportunistických odpovědí. Ikdyž, musim přiznat, že mě taky občas popudí pláč nad vlastnoručně rozlitým mlĺkem. Ale tak černo-bílý to zas neni. Chybama se člověk učí. Já byl minulej tejden na jednom školení z práce a v závěru toho školení nám tam ten instruktor řekl jednu docela zajímavou větu a ta zněla takhle: "chytrej se učí na chybách druhých a hlupák na těch vlastních". Soudím, že ty patříš do tý první skupiny. Nebo je to jinak? :21:
06.06.2008 - 17:41 | Filtr
(Blíženci) Nuna
To není lakomost. Prostě jenom nevyzrálost. To přejde. Já se držím heslem, že "co Tě nezabije, to Tě posílí" a tohle je dost dobrá zkouška do života :1:
07.06.2008 - 14:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Memphisto
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Psyko, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja nevim co je na me odpovedi oportunistickeho?
Zachovala se naivne, nezodpovedne a trochu krute, zasla moc daleko a ma co chtela. Kdyz se k tem klukum chova takhle, tak je jasne ze to nemuze fungovat. Udelala chybu, ze ktere se muze poucit.
Je to sice trochu mimo diskuzi, ale kdyz to chces vedet, tak ja se ucim ze vsech chyb, z cizich i svych.
08.06.2008 - 11:08 | Filtr
(Ryby) Afoňka
Nelíbí se mi co jsi provedla tomu "hodnému" příteli. Koukla ses na to někdy z jho pohledu? Jak ho využíváš, chováš se k němu jako k hadru na holi? Bohužel sis zasloužila co ti provedl a doufám, že ti tahle velká chyba zůstane v hlavince jako příklad jak se to dělat nemá. Zkus příště myslet trochu i na ostatní, protože kromě toho, že ty sis teď něco zničila jsi zničila kousek života, sebevědomí a bůhvíčeho ještě tomu klukovi a ten si to určitě ani trochu nezasloužil. :8:
08.06.2008 - 18:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele s.saba14, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj...podle me si udelal chybu spis v tom ze jsi si spis neuvedomila co a koho to vlastne mas pred ocima...to co jsi udelala tomu hodnejsimu me docela zarazi asi tak jako tady vsechny kolem...je fakt,ze chybama se ma clovek ucit ale spis mi to prijde jsi necitna a udelat takovou vec muze udelat fakt jen svine!!!!opravdu to nemslim vuci tobe nejak spatne a fakt nechci aby jsi s etreba nejak moc urazila ale spis zamyslela a uz nikdy neudelala nic podobneho nebo dokonce neco stejneho...!
premyslej,chtela by jsi aby se ti toto stalo ze strany nejakeho tveho byjvaliho?myslim ze ne...
bud normalni a toho hodnejsi uz radsi nehledej a na toho prvniho se vykasli...
sorry,ale je ze mas co si chtela...
:21: :21:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »