pomoc!


14.05.2008 - 12:45
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele s.saba14, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

pomoc!
Moje mama ma pritele.Ten pritel ma bratra Pepu.Ten mamin pritel je ted na vazbe....Chodila jsem s jednim klukem a rozesla jsem se snim protoze jsem tak nejak zjistila ze ho nemiluji.spala jsem s nim....o par dni pozdeji jsem se dala dohromady s Pepou.toho miluji jeste ted...taky jsem se snim vyspala a jsem na 99% tehotna.kdyz jsem to pocitala tak jsem se dopocitala ze to mam urcite s Pepou...ten se semnou rozesel kvuli tomu ze jsem kamaradce dala pusu a ted mi vycita jak jsem mu to mohla udelat!!!a ze jsem lezba a tak!!!!!!poradil by mi nekdo jak to mam resit??nechci aby to nejak odnesla moje maka a nechci jit do decaku!!!pomoc!

Řazení:
14.05.2008 - 13:51 | Filtr
(Ryby) Zdenda
tady je každá rada drahá holčičko,nejde tady totiž jen o tebe,ale i o něho.Ty si ještě pod zákonem a tudíž tu vzniká nebezpečí že by mohl jít do vazby i Pepa.Na tvém místě bych se modlila at to 1%zapůsobí a ty těhotná nebyla a jelikož nepíšeš kolik má Pepa roků,tak je to oto složitější.Ale pokud je Pepa chlap,tak bych za ním zašla a řekla mu to,protože je logické,že s holkou to mít nemůžeš.Společně by jste pak měli zajít za tvou mámou a vše ji říct a jelikož je ti tolik kolik je,tak jsou jen dva způsoby řešení,porod a adopce,nebo ten drastičtější potrat.Budu držet palečky at už se rozhodneš jakkoliv. :15:
14.05.2008 - 20:53 | Filtr
(Blíženci) trpaslicka
Zdarec děvče......
proč si nevolala o pomoc než se to všechno stalo....dost lidiček by ti zde pordilo a ty se do takové situace nedostala.....
Pepa asi chlap není, když se s tebou rozešel kvůli takové blbosti. Měl by počítat s tím, že je ti teprve 14 a jsi v pubertě! Dále chlap není v tom, že svolil k tomu, aby došlo k sexu. Bude to asi chlapec tvého věku.....

Popovídej si o tom s mamkou-matka své dítě miluje nadevše a pomůže v každé situaci.

Nevím v jakých doma žijete poměrech, ale jsou od toho i vychovatelé ve školách či linka důvěry..
Pa
15.05.2008 - 00:18 | Filtr
(Rak) - E -
nedelas si z nas srandu ? jestli ne, no tak nevím,ale nemá to cenu mámě tajit, stejně se to dozví...
15.05.2008 - 14:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Sem.miš, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Být v 15 ti matkou jsi asi nechtěla, viď. Takže teď se na všechno vykašli a jdi za mámou, ať s tebou dojde na gynekologii a rozhodnete se, co dál. Nevím, proč by to měla odnést tvoje máma, leda, že by nakonec vychovávala tvé dítě, kdybys přišla pozdě a už jsi nemohla např. na interupci. Takže neber ohledy na Pepu, kterýmu bylo jedno, že je ti teprve 14 let a svěř se mámě. Možná tě sepsuje jak prašivýho psa , ale až vychladne, uvidíš, že tě má ráda a že ti situaci pomůže řešit.
Proboha jak můžeš v dnešní době spát s chlapcem či s chlapem bez ochrany !!! Vždyť je toho tolik - prezervativy, prášky, náplastě, čípky ( i bez předpisu ), injekce... stačí si vybrat. Copak jsi o ničem takovém neslyšela? Choď a spi jen s klukem, co na prevenci přistoupí, jiný za to nestojí, protože mu nejde i o tebe, ale jen o sebe a svoje uspokojení. Trošku popřemýšlej... :17:
21.05.2008 - 12:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zdenda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele s.saba14, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj...
jak bych to rekla...je to par dni co jsem se od pepovi sestricky dozvedela ze je mu teprve 14let a je dokonce mladsi o 4mesice!
rozhodla jsem se!ja si to nenecham...
delala jsem si 3tehotensky testy a vsechny byly negativni.
spatne mi jeste ani nijak nebylo...netloustnu a jim furt stejne...mozna i min..sem furt stejna.
mame sem to uz rekla ale nerekla sem to na pepu ale na vaska.
petr,ten mami pritel uz se to dozvedel...od jedny maminy znami ktera to zaslechla nevim kde.a taky vi ze to je pepi...vzkazal mi ze jestli bych to nemohla svest na nekoho jinyho a ja blba husa to udelala!!!!!!!
nevim co mam delat!!!!!!!
je to uplne sileny!!!!!!!!!!!!! :25:
21.05.2008 - 17:40 | Filtr
(Panna) elaviel » s.saba14
A jak vis, ze jsi tehotna, kdyz byly vsechny tri testy negativni????
21.05.2008 - 20:01 | Filtr
(Štír) Kozoštírek » elaviel
Aha! Správná otázka
Test NEGATIVNÍ = Těhotenství vyloučeno
22.05.2008 - 08:58 | Filtr
(Ryby) Zdenda » s.saba14
říká se že pravda je polehčující okolnost a s tou husou musím jen souhlasit!Příště než vykřičíš nějaké podezření do světa,tak se nejdřív přesvědč jestli je pravdivé!!Ted ti poradím jednu věc,zbal mamku a utíkej za doktorem musí s tebou,ještě ti nebylo 15let.Neříkej nic o těhotenství,pokud byly testy negativní,je minimální předpoklad těhotenství!Může to být chyba v hormonech,případně o opožděnou menstruaci.Jo a ještě něco ti poradím,nech si napsat antikoncepci,jednak upravuje cyklus a jednak chrání před početím!Pokud chceš dál pohlavně žít a neřešit tyto problémy,měla bys to udělat!!
22.05.2008 - 18:01 | Filtr
(Panna) elaviel » s.saba14
Presne, co rika Zdenda. Hlavne si z toho vem ponauceni a taky to, ze delat z komara velblouda se nevyplaci. Nezlob se, ale nechapu, ze jsi byla tak hloupa a vykecala to vsude v okoli a nakonec to neni pravda. Co si kdo navari... znas to.
08.06.2008 - 18:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » elaviel
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele s.saba14, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ty asi nevis co je to strach,co?jA JSEM SE JEN SNAZILA NEKDE ZISKAT POMOC A RADU PODLE KTERE SE MUZU DO BUDOUCNA RIDIT ALE TADY JSEM DOSTALA JEN JEDNU....PODLE KTERE SE DA FAKT RIDIT...NEJAKEJ TEN POTRAT!
Ten se mi sice povedl ale to tak ze jsem se poprala s jednou holkou a ona me kopla do bricha...a ja jako na zavolanou potratila...
je zvlasni mit takove problemy teprve ve 14letech...zrovna lezim v memocnici na bulovce...je tady hrozna nuda...chtela bych jit strasne moc domu a nenudit se tady....tak zatim ahoj....
08.06.2008 - 18:50 | Filtr
(Štír) atraM » s.saba14
No počkej, to jsou trochu silný slova... Těch docela dobrých rad tady padlo dost a Ty jsi z toho vnímala jen ten potrat?
Já tuším, že to může být z vyděšení, ale stejně...

To jsi chtěla slyšet něco jako "nalij si 3 kapky odvaru z pomněnek do levého ucha, otoč se 2x kolem své osy a jedenkrát kýchni a to, co se odehrálo, se vrátí nazpátek a Ty budeš moct udělat všechno znovu a jinak..." ??

Moc držím palce, ať se Ti podaří se po tom všem dát se dohromady a dávat na sebe větší pozor...
06.02.2009 - 22:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Zdenda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sectery, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:11:Hmm..tak to je blbý,ale mohla bych se zeptat..v mém případě se chci zeptat..pokud je holce 14..porodí v 15..a klukovi 19..(holka porodi a jemu bude 20)....pujde sedet? :(....dá se to udelat tak ze by holka treba nerekla skym to ma?..ja neresim to dite...ale to jake to ma nasledky!!!..prosiim pomoc!!
07.02.2009 - 01:08 | Filtr
(Panna) Jája13 » sectery
Jejda děvčátka co se to s vámi děje :41: v dnešní době není nutno mít takové problémy :39:
Dívky jsou dnes nejen vyspělé,ale také znalé a umí si sehnat ochranu buď ony nebo ať se postará partner.
Ale k tvé otázce ano je možnost neuvádět otce dítěte,musíš počítat s tím,že se tě budou vyptávat, jak na úřadech, tak rodiče a nebude to asi ani příjemné ani lehké,nicméně ta možnost je,mohla jsi na diskotéce potkat chlapce,jakkoliv starého,vyspat se s ním a nezeptat se kdo je, odkud je, kde bydlí apod.
Ale lehké to mít nebudeš,dítě není panenka,je to radost, ale i starost a to na celý život.
A jen tak mimochodem, přemýšlela jsi z čeho to mimčo uživíš?A co mu jednou řekneš,až se bude ptát,kdo je jeho táta. :8: V první řadě bys měla řešit to dítě :44:
07.02.2009 - 02:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jája13
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele sectery, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:24:Hele možná jsem mlada ale nejsem blba..ja snim stale jsem..a uzivit no v penězich sice neplavem,ael zvladlabych to,rodiče by mi pomahaly,ale pravě kvuli tomu ditěti,bych neřekla kdo je otec,ten kluk se mnou stale je a moc dobre nam to klape jenze jednou praskl kondom měla jsem sice čípek...ale není to 100%...kdyžby ho zavřeli tak by to bylo mnohem horší,takhle kdyzby ho nezavreli by tu byl stale semnou...a kdyzby to dite bylo starsi tak bych byla uz dospela a mohla mu to vše říct JENŽE!!!Já nejsem žádná poběhlice ze sídliště,chtěla bych jít na gimnázium nebo na ekonomku na liceum a to dítě je tak obrovská zodpovědnost a starost že pokud bych vše zvládla tak bych byla opravdu hvězda!...ono se to řekne potrat ale víte jak to je....na všem je něco dobrého i zlého...a nebo adopce,jakmile bych si protrpěla tu bolest a tech 9 měsíců a to jak se na mě každej dívá....a pach bych uviděla můj vlastní vítvor a že jsem to dokázala,zlomilo by mi srdce odevzdat to ditě...takže bych volila nejspíš potrat protože když se do toho dítěte zamiluju...těžko ho potom někomu dám..... :24:..je to boží trest mit za něco zodpovědnost byt vyspělejší a vypadat na 18...když ještě ani nemám občanku:(...ale co,už to tak prostě je...
07.02.2009 - 03:03 | Filtr
(Panna) Jája13 » sectery
To nebyla výčitka,jen povzdech :17:
Možnost jsem ti napsala,co bude dál je na tobě,vzdát se dítěte,které porodíš je těžké,já osobně bych to nedokázala.
Ale jak správně píšeš je to zodpovědnost na celý život.Byly i takové,které to zvládly,otázka je jak a za jakou cenu.V tomhle si musíš dobře rozmyslet co chceš a co jsi ochotná a schopná udělat.Držím ti palce :15:
Pokud se chceš ještě na něco optat nech mi vzkaz ve vzkazníku :3: :29:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »