jůůů


16.03.2008 - 20:09
(Blíženci) Nuna
jůůů
..já jsem ráda někde první ! :2:.. Takže láska? Na téma "vztahy mezi jednotlivými znameními" tady už bylo mnoho příspěvků. Tak co to naladit na trochu jinou vlnu? Co fyzická, nebo řekněmež erotická přitažlivost? Má na ni vliv to, v jakém je člověk znamení? Máte zkušenosti? S kým vám to klape a s kým nikoliv? :3:

Stránka: 1 2
Řazení:
16.03.2008 - 20:35 | Filtr
(Štír) íma
Jéé Nuno ty tu máš otevřené erotické okénko? :4:
Zajímavé téma :3:
Že by dnes byly nějaké erekce na Slunci? :6:
Tedy fyzická přitažlivost je věc jedna a ta druhá, přitažlivost duševní by správně měla být v souladu s ní. Aspoň tak to beru já.
Jinak si to ani neumím představit.
Myslím, že je to dobrý návod jak se vyhnout sexuální kocovině z nesprávné volby :3:
Ovšem proti gustu žádný dišputát :5:
A co vy ostatní? Jak to vidíte? :3: :6:
16.03.2008 - 21:03 | Filtr
(Býk) Petr9 » íma
tiše mlčíme a souhlasíme :6::4:
16.03.2008 - 21:03 | Filtr
(Blíženci) Nuna » íma
Mít erotické okénko byl vždycky můj sen :2: :5:
Samozřejmě.. i pro Blížence platí-a možná ještě víc než pro jiná znamení-že důležitá je přitažlivost duševní. Hledáme to své druhé "já" a když ho najdeme( často se mi potvrdilo,že právě zase mezi Blíženci),máme tendence ze vztahu duševního souznění sklouznout k tomu vztahu fyzickému.
Ale tohle rozhodně nemá být téma o promiskuitě a sexuálních úletech, tak jsem to nemyslela :1: Je tedy spousta dospělých lidí s nějakými životními zkušenostmi a každý jistě dokáže říct,co mu vyhovovalo a proč. A nemusí to být vyloženě o sexu, téma snad pořád zůstane "láska". Snad se nebudete, milý přátelé, příliš stydět :3:
16.03.2008 - 22:12 | Filtr
(Vodnář) Leylah
štír... :5:
19.03.2008 - 13:26 | Filtr
(Rak) Pavlinka0012
ohledně sexíku musím říct,že mi sedí zase ti Vodnáři,asi jsou nějací prokletí nebo co.. s nima je to takový jiný,je tam cítit láska,důvěra,napětí jsou takový naladění na stejnou notu ,vymýšlíme různé polohy,místa.. ale mám zkušenosti i se štírem a to jako nic moc no,s ním tak na jednom místě a šup šup a je to :4: :4:ale tak to záleží taky na daném člověku a néé na znamení :4: :4:
19.03.2008 - 15:08 | Filtr
(Býk) Petr9 » Pavlinka0012
:)))))
ze by praktiky stiru nemely u vzdusnych znameni uspech? :2:
19.03.2008 - 16:37 | Filtr
(Rak) Pavlinka0012 » Petr9
no ,tak to ani náhodou ... pak to vše člověk hledá jinde :2:
19.03.2008 - 20:46 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Petr9
..kterépak to jsou? ty Štíří praktiky? Já o těch Štírech pořád slyším a čtu, jaké je to "sexuální, erotické" znamení,ale ještě jsem neměla šanci to vyzkoušet :))..Vyjma jedné mé kamarádky, o ní to vím, znám, pozoruji, jaká je vášnivá a bez zábran,ale bohužel tam mi není přáno poznat to na vlastní kůži :6: :3:...
19.03.2008 - 21:38 | Filtr
(Rak) Pavlinka0012 » Nuna
no já nevím já to mám vyzkoušeno ,a teda jako nic moc.. nebo sem se natrefila na nesprávného štíra :3:..
19.03.2008 - 21:40 | Filtr
(Býk) Petr9 » Nuna
taky netusim :))
stirum se vyhybam jak jen muzu, prece jen ta opozice nasich dvou znameni ma asi neco do sebe, kdyz jsem od stirky bez varovani dostal pesti ranu za nejapne poznamky ... tak se bojim, co by mohlo prijit dal :))

ale tak da se docist, ze stiri nejsou ani tak nejerotictejsi a nejsmyslnejsi ... jako spise nejobtizneji pochopitelni a z toho plyne cele to tajemno.
zatimco treba my "jednodussi" zemsti bycci mame radi prijemne veci a dokazeme se ze sexu radovat (protoze je prijemny :2:), stiri v nem pry hledaji jakousi neovladatelnou nutkavost, mohutny zazitek a tajemstvi prozitku a verim, ze pri tom muze byt peklo/raj na zemi :5:

ale to uz musi posoudit zkusenejsi a stastlivejsi ... znova se mlatit uz radsi nenecham :)))
19.03.2008 - 23:06 | Filtr
(Štír) íma » Petr9
:4: :4: :4:...Zase se musím smát. Ani se mi teď nechce věřit, že jsem štír :4:
Vážení, poloha slunce při narození každého jedince (tedy podle mého přesvědčení) hodně naznačuje o jeho povaze. Ne však všechno. Tedy z astrologického hlediska je nutno posoudit, zda je dotyčná osoba narozena v 1.,2.,nebo 3. dekanu a to prosím je řeč zatím pouze o poloze Slunce při narození. Někteří jedinci se v těch obecných charakteristikách vůbec nenajdou. Důvod je prostý: V daném znamení se vyskytuje pouze Slunce, navíc třeba ještě bez aspektů k jiným planetám. U takového jedince se potom ono Slunce stane nevýrazným. O jeho charakteru potom vypovídají jiné planety, jejich vzájemné aspekty, poloha ve znameních a především domech horoskopu. To jsem ještě nezmínil ascendent. :1:
Jsme li ale v erotickém okénku, pak se z astrologického hlediska posuzuje především poloha Luny, Venuše a Marsu. Jejich vzájemné aspekty i aspekty k jiným planetám v horoskopu. Dále obsazení především 5. a 8. domu.
Mohl bych to ještě dál rozvést, ale bylo by to velmi obsáhlé a myslím si i poněkud nezáživné.
Jinak s Býky vycházím v pohodě. Možná že to bude tím, že mám Venuši, Jupiter, Uran, Pluto v Panně, Mars v Kozorohu a MC v Býku. Jinak protilehlá znamení se mohou i dobře doplňovat. Nemyslím, že opozice musí nutně znamenat vzájemné protivenství. ..A na tu štírku co se pere se můžeš vykašlat Petiku. Jedna nezralá vlaštovka jaro nedělá :4: :3:
20.03.2008 - 00:26 | Filtr
(Štír) Viktoria » íma
a me to zrovan tyhle nudne veci zajimaji o tom 5 a 8 dome
blizsi info viz...???
20.03.2008 - 09:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » íma
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak s tímto souhlasím, rozhodně se nenechte mást výroky typu Býk a Kozoroh se k sobě výborně hodí atd. Jak je zde uvedno, vliv na vzájemnou přitažlivost má vzájemné postavení planet, obsazení domů... ne že bych se v tom nějak extra vyznal, ale už i partnerský horoskop vygenerovaný nějakým softwarem může hodně napovědět - nemám teď namysli výklad, ale pouze výpočty:). Troufám si tvrdit, že z něj lze minimálně odhadnout jak na sebe budou lidi reagovat, jestli si budou lhostejní, či mezi nimi bude nějaké to napětí, přitažlivost... Rozhodně si ale nemyslím, že by se v horoskopech dala vyčíst láska, to je něco co se vymyká všem pravidlům, všem předpokladům, plánům, pravděpodobnosti... Když vezmu v úvahu kolik lidí je narozeno ve stejný den a například i ve stejném městě v téměř stejný čas, tudíž teoreticky budou tyto dvě osoby mít vůči dlašímu člověku ideální postavení planet pro vztah, jak myslíte že budou toho potencionálního partnera vnímat? Obě stejně? Snad je to alespoň trochu srozumitelné co jsem tu chtěl naznačit:). Budu rád když k tomuhle napíšete své názory, docela mě toto téma zajímá.
20.03.2008 - 10:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
vážně pěstí? Drsný :4: taková "Itálie" To nebude tím znamením, mě se snažila dát facku blíženka - stihl jsem ji vykrýt :5: Fakt jsi zvolil nejlepší řešení, protože jestli byla také hysterka, je to vážně pouze pro milovníky adrenalinu a navíc ne na moc dlouhou dobu :2:
20.03.2008 - 18:33 | Filtr
(Blíženci) Nuna » Pavlinka0012
..stalo se mi,že jsem nádherně krásně a úspěšně svedla Vodnáře a dostala ho do takový extáze, že z toho hodně dlouho byl paf :6: :2:.. ale je to jak říkáš - je tam to naladění na stejnou vlnu, oni k nám prostě pásnou..A musí tam být tou souznění duší, protože oni snad ani nejsou schopni sexu "jen tak",fyzického..A hlavně - musí sami chtít a musí mít pocit, že iniciativa je na jejich straně. Pak to stojí za to :3:..
20.03.2008 - 18:46 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
..zajímavé je to určitě... vážně by mě zajímalo,kdo se ke mě hodí..ale jak se znám, já bych ho byla schopná začít hledat :9: :5:..
20.03.2008 - 19:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
To by mě zajímalo jak bys to provedla :3:. Vloupala by ses na matriku a tam zcizila údaje o narození všech lidí ve městě? :4: A i kdybys našla, pak je tam ten háček, kterej mi tak vrtá hlavou... našla bys třeba 5 chlapů narozených ve stejný den, na stejném místě a ve stejnou hodinu - kterého by sis vybrala? :5: Kdo mi na to dá uspokojující odpověď, toho zvu na víno:)
20.03.2008 - 19:41 | Filtr
(Býk) Petr9 » ***
je blizenec ne? 5 ruznych osobnosti / 5 chlapu ..dyt to je jeste v poho. proc by si vybirala jenom jednoho? :)))
20.03.2008 - 19:47 | Filtr
(Býk) Petr9 » ***
no ... ono asi tim, jak jsem takovy flegmaticky klidas ..tak jsem vzdycky skoncil v nejakem extremnim vztahu a kupodivu to vydrzelo i dost dlouho :)))
kdyby to koncilo jen u pesti, tak jeste v klidu... ale po me uz letelo ruznych veci a obcas fakt az skoro o zivot. se divim, ze tu jeste jsem :)))
20.03.2008 - 19:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
tak to žasnu :) ono občas je dobrý tý drahý polovičce dát najevo že už to přehání a usměrnit ji někam do rozumných mezí, pokud sama nemá soudnost... No v každým případě pokud z toho člověk něco má a je to taková "zhoubná vášeň" tak to chápu, ale jinak radši nohy na ramena, znám minimálně tisíc lepších způsobů jak trávit svůj čas ;)
20.03.2008 - 19:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
no, docela tomu věřím blíženka = skvělá milenka :) a dokonce se to rýmuje :4: Ale na můj vkus vy blíženky moc rychle zapomínáte :2:
20.03.2008 - 20:18 | Filtr
(Býk) Petr9 » ***
jojo ... treba foceni hub je fajn a poklidny konicek :4: u toho se vzdycky odreaguju :)))
20.03.2008 - 20:57 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
:5:..bych si dala inzerát... nebo hodně inzerátů... a pak by byla selekce :4:
20.03.2008 - 20:59 | Filtr
(Blíženci) Nuna » ***
..to je obrana milej zlatej :(.. ač to tak nevypadá.. protože jinak by nás to semlelo :(((...když miluju, mám pocit, že to je na furt.. mám člověka,kterej je moje druhé já a najednou o něj přijdu.. co můžu dělat jinýho? brečet doma do polštáře? :((..Není to nakonec výhoda, že nám to vcelku i dobře jde? Někdo se třeba kvůli jedný lásce trápí celej život :((..
20.03.2008 - 22:06 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Nuna
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele ***, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ok, jako obranu to beru - chválihodné :), ale co když nastane opačnej případ? Dovolím si jen nesouhlasit s tvou poslední větou. Kvůli lásce se nikdo netrápí, to je jen pověra. Trápí se kvůli svému majetnictví, kvůli tomu že chce vlastnit někoho koho mít nemůže. Opravdová láska nebolí, dává svobodu, lehkost, inspiruje... Ale když se někdo rád trápí, vždy si důvod najde:)
Příspěvky: 1-25 26-43
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »