Hrozný sen


23.03.2015 - 09:39
(Panna) sevilla
Hrozný sen
Šla jsem s mamkou a mou sestrou do lesa. Najednou se všude objevily odpadky. Věděla jsem, že tam žije bezdomovec a máme rychle utíkat, ale nikdo mě neposlouchal. Obě jen stály a já měla strach.Po chvilce přišel opilý bezdomovec a vytáhl nůž. Začal nás honit, běžela jsem poslední aby neublížil mamce. Objevila se zeď s oknem a mamka se snažila vylézt z toho okna ale bezdomovec jí bodl do zad. Pořád jsem se snažila jí dostat pryč. Moc by mě zajímalo co to znamená, protože to byl jeden z nejhorších snů.

Řazení:
23.03.2015 - 12:27 | Filtr
(Střelec) Tommy - Question Mark
Sny ukazují ty nejhorší obavy jedince. Mne osobně to přijde jako dobrý námět na horor, nebo zajímavou skladbu... :4:
07.04.2015 - 13:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele plutarch, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj, nikdo kromě tebe tvému snu doopravdy neporozumí. Naše sny se ale oblékají do obrazů, které jsou v řade aspektů velmi podobné. Pracuji se sny již velmi dlouho a pokusím se ti ukázat jak takový sen promlouvá. Především všechny postavy ve snu jsi ty sama. Sen je vždycky egoistický. Je to řeč těla a to nezná než sebe sama. Ve snu není úplně důležitý jeho příběh jako množství detailů, které je nejlépe zapsat si hned po probuzení. To se ale člověk musí naučit, stejně jako se učíme třeba počítat. Takže zde jsou postřehy:
Les - to je místo, kde nežijeme, kam chodíme rádi jen když je hezky a světlo. V noci a v zimě bys do lesa asi nešla, kvůli svému strachu. Les tu představuje tu část tvého života, které nevěnuješ pozornost, je to ta část tebe, kterou příliš neznáš, nemůžeš ji ovlivňovat, ale nemůžeš bez ní existovat ve svém každodenním životě. Jsou to tvé instinkty, pudy, automatické reakce, emoce. Prostě to divoké a živelné z tvého já.
Tvoje mamka a sestra jsi také ty sama. Mamka je ženský archetyp v tobě a sestra je jeho stávající forma existence v tobě. Bezdomovec je každý muž. Je to tvoje představa o mužích všeobecně, to čím tě ohrožují, to jak muže vnímáš. Je dobře, a je zdravé, že si vzal na sebe právě tuto podobu úplně nezodpovědného, agresivního člověka, který ale dokáže přežít tam, kde ty se bojíš a to je jeho velká výhoda nebo přednost. Honí tě a snaží se tě zabít, ale ve skutečnosti je to proto, že ty nemůžeš, nechceš nebo nedokážeš ocenit to co je v muži to mužské. Nůž je personifikace mužského pohlaví. Hodně to naznačuje, ale nebudu to tady rozebírat. Zaútočil na tvou mamku, protože ona nějakým způsobem už tuto mužskou sílu podle tebe zná. je dobré si uvědomit jaké pocity v tom snu jsou panika, strach, útěk. Je také dobré si uvědomit podstatu konfliktu v tom snu, protože její rozkrytí je léčivé pro tebe. Sny jsou vždy léčivé.
07.04.2015 - 14:39 | Filtr
(Štír) lucirachel
A co v tom snu pro tebe bylo nejpodstatnějši ?
07.04.2015 - 17:20 | Filtr
(Panna) sevilla » lucirachel
jak bodnul moji mamku
07.04.2015 - 17:25 | Filtr
(Panna) sevilla » plutarch
Moc děkuji. skoro každý den mám zajímavé, realistické a důležité sny. :)
08.04.2015 - 15:10 | Filtr
(Štír) lucirachel » sevilla
No moc tě nepotěším. Když ve snu vidis jak ,, trpí tvoji nejbližší,, znamena to varovani pred nemoci. Konkretne videt matku uz samo o osobě znamena davat si opravdu pozor. Matka ve snech te vzdy pred necim varuje .
10.04.2015 - 12:31 | Filtr
(Blíženci) Triniti111
ahojky :74:
já z toho vnímám tebou vnímanou nedoceněnost sebe sama, možná nižší sebevědomí:
- varovala jsem, ale neposlouchali
- chránila jsem, ale neuchránila

:17: :74: :68:
10.04.2015 - 12:32 | Filtr
(Blíženci) Triniti111 » lucirachel
já ti nevím, nejbližší sice trpěli, ale o tom sen nebyl, byl o jejím strachu


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »