rozbor horoskopu


18.03.2015 - 16:53
(Panna) jonesy
rozbor horoskopu
Ahoj, zajímalo by mě co naznačuje tenhle horoskop. Především nevím jak funguje tenhle tvar ... je to něco jako drak, ale asi to bude mít trochu jiný efekt. A pak konjunkce saturn uran na ASC kvadrát slunce ... asi nic moc, co? :D To jsou předpokládám asi dominanty přiloženýho horoskopu, ačkoli jsem laik, jen mě to začalo zajímat :) Děkuju předem za jakoukoli reakci :)

Řazení:
18.03.2015 - 17:28 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Podľa mňa je tam aj dominanta živlu, 4 planéty v ohnivých znameniach aj ascendent. Navyše ohnivá planéta Mars je v dolnej kulminácii vo svojom znamení. Predpokladal by som teda aktivitu, dynamiku, energiu, potrebu pohybu, možno šport.
Ten Saturn Urán kvadratúra Slnko je určite dôležitá. Saturn a Urán sú tak trochu protichodné planéty, Saturn predstavuje všetko čo je staré, pevné a konzervatívne a Urán všetko čo je nové, pokrokové, originálne. Aj keď sú to protiklady, dajú sa spojiť, napríklad to staré obohatiť o niečo nové. Znie to možno abstraktne, ale ono to potom v príbehu človeka naberá konkrétne formy, ale je tam ešte viacero možností. Ale to že je Saturn aj Urán v Strelcovi a ascendent tiež, plus Slnko je v dome Strelca poukazuje na to, že asi tu bude veľký záujem o cudzinu, cestovanie, alebo štúdium. Tie kvadratúry môžu znamenať prekážky v danom smere. Ale aj to, že je Slnko, hrot IX. domu, ascendent, a ďalšie planéty v pohyblivých znameniach a Merkúr na MC znamená podľa mňa to, že skoro isto tento človek vycestuje.
18.03.2015 - 17:48 | Filtr
(Rak) Deilik
Ahoj Jendo, já sice astrologii nerozumím, ale vím že máš na mysli "severní uzel" což je obdoba černé luny "Lilith. Vše se člověku převrátí proto aby si stanovil své vlastní hodnoty, ukazují se mu jeho vlastní city a skrývají pocity. Je to proto aby jsme si je uvědomili, jelikož pocity jsou pouze krátkodobé, ale oproti tomu city jsou stále. Severní uzel na ně poukazuje a dá jim možnost se projevit oproti Lilith která ti vše co se týká pocitů sebere.
No s popsanými studii to nevidím.....
Roman Deskalos
22.03.2015 - 12:25 | Filtr
(Panna) jonesy » Deilik
Děkuju vám oběma sice je pro mě druhý příspěvek trochu příliš kryptický :D, ale stejně dík :)
22.03.2015 - 12:40 | Filtr
(Rak) Deilik » jonesy
Ahoj a co by se v něm mělo skrývat? :4:
22.03.2015 - 19:38 | Filtr
(Lev) heslo
zdá se mi že je to nádherný horoskop.Je tam jak dynamika ohnivých planet tak pracovitost panny s Jupiterem v 6domě práce. Luna ve štíru se taky hned tak nezalekne.Cestování a snad jednou až se Saturn přenese přes svou nativitu hledala bych nějakou práci pro povznesení lidstva a planety.Saturn s Uranem na AS si už něco vybere...... :37:
22.03.2015 - 20:49 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Myslím, že jste velice silný jedinec, rád se pohybujete ve společnosti. Máte v sobě vůdvovské nadání, nadání vést lidi, pracovat ve větší skupině. Možná se v komunikaci řídíte trošičku heslem: "co na srdci, to na jazyku". Pokud malinko uberete, začnou Vás lidé více uznávat a respektovat.
Zahraničí tam nastaveno je, bohužel ten Saturn to zřejmě brzdí.
Jste zřejmě hodně spolehlivý, co se týká práce, vše dotahujete do konce. Nedokážete věci dělat polovičatě, což je super! Možná jste na sebe až příliš přísný, nevím??
Přeji hodně štěstí! :27: :27: :27:
22.03.2015 - 21:27 | Filtr
(Panna) jonesy » allika
s prací to tak asi bude, naučil jsem se nedělat moc chyb a pravda je, že většinou se snažím být ve všem nejlepší ... to ale vždycky nejde, takže jsem byl často v depresích, ale to už mám snad za sebou. Nevydržím moc dlouho na jednom místě, jak se to nápadně začne podobat stereotypu, tak už přemýšlím kam pokračovat dál. Nikdy jsem vlastně neměl jasnou představu čeho chci dosáhnout :/. Jsem vcelku univerzální a dneska se spíš cení užší odborný zaměření. O zahraničí přemýšlím určitě :) Ale zatím mě tu pořád něco drží :D Děkuju za reakce! :)
22.03.2015 - 23:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jonesy
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Není divu, že nesnášíte nudu, způsobuje to např.Mars v Beranu - stále se musí něco dít,energie, akce! Navíc také Střelec jakožto vzdušné znamení - potřebuje neustálý pohyb.
To, co Vás brzdí v tom zahraničí, je karma Saturna. Nevím, zda věříte v karmu, v minulé životy ale někdo ve Vaší rodové linii právě hodně cestoval ale z nějakého důvodu mu to nakonec bylo odepřeno. Nyní ta touha po cestování - až přijde ten pravý čas, podaří se Vám to!
Mnoho štěstí! :44:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »