Výpočet zastoupení živlů v horoskopu


24.02.2015 - 10:35
(Kozoroh) hajounek
Výpočet zastoupení živlů v horoskopu
Určitě existuje vícero způsobů, ale chtěla bych se zeptat k tomu, co je zde na najdise. Do výpočtu se zahrnuje znamení v kterém je MC, ASC proč tedy ne třeba i IC příp. DSC. Děkuji za objasnění. :27:

Řazení:
26.02.2015 - 14:11 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Nikdo nic?
26.02.2015 - 18:15 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
to je spravna otazka...vztahujuca sa nielen na zivly :1: preco sa napriklad do zivlov nezahrnuje lilith, ceres, chiron...
prave pre toto.... 10 planet je presne urcenych, ostatne prvky su prakticky volitelne, cize defacto nespolahlive...kazdy si moze tam dosadit vsetko mozne...preto sa aj pouziva klasicky 10 planet plus ako pomocny ukazovatel Asc, lebo symblizuje temperament... niektori pouzivaju aj MC, ale uz to sa mi zda dost pochybne, lebo ten temperament moc neuvplyvnuje a pri zivloch ide hlavne o to... tiez si myslim, ze ak ta "zivlovost" je aj tymto systemom len tak na oko... sam to dokazali gauqelinove statistike, kde stacilo, aby mal clovek saturn pri hlavnych osiach a hned mal blizko k melacholikovi...ak mars, tak k cholerikovi, luna k flegmatikovi a jupiter k sanguinikovi... a gauqelin zivly nepouzival, jemu stacilo zivly podla planet... takze urcite aj dominantna planeta kde co hovori o tom, ze ako na tom clovek zivlovo je... :21:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »