Prosba o horoskop


24.02.2015 - 02:17
(Vodnář) máca72
Prosba o horoskop
Dobrý den, od poloviny minulého roku nemám zrovna dobré období a zatím to přetrvává i letos. Můžete mi prosím říci jak to se mnou bude letos, hlavně co se týče financí a vztahu ? Děkuji. Muž, nar. 25.1.1972 v 13,10 hod ve Valašském Meziříčí.

Řazení:
25.02.2015 - 12:00 | Filtr
(Rak) Deilik
Krásný den,
ptáte se na to co je pro vás připraveno, ale ani nezvažujete že se to stát nemusí pokud to sám nepřijmete. Měl jsem Lilith snad se všemi planetami v jednom chumlu, což naznačovalo ztrátu zaměstnání, ale také velký zisk, příchod nové lásky. Prostě totální převrat, ale nic z toho se nestalo jelikož jsem jednal jinak, nepřijal jsem vesmírné energie a tak se to ani stát nemohlo.
Vše je jen a pouze na nás jak k danému problému přistoupíme.
Odpověď na to co se děje kolem Vás hledejte především v sobě samém.
Roman Deskalos
25.02.2015 - 15:40 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Deilik
Řekla bych, že tu Lilith trochu přeceňujete...
25.02.2015 - 15:55 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Nepropadala bych panice, sice většinu roku tranzitní Saturn aktivuje vaši ne moc šťastnou konjunkci Luna/Saturn to celé v opozici s Neptunem z 12. do 6. domu, to má vliv i na psychiku, takže můžete mít sklon si nepříjemné záležitosti více brát. Tranzitní Neptun se blíží k nativní Venuši, která může symbolizovat jak lásku, tak finance, tak bych měla oči otevřené, aby mi v těchto oblastech neunikla žádná důležitá informace nebo událost. Taky je dobře si nic nenalhávat a přistupovat k věcem s vodnářskou objektivitou. Pozor taky na nevěru. Přes léto, až se Saturn na chvíli vrátí do Štíra, by se vám mohlo trochu ulevit, aspoň tedy vzhledem k té Luně, saturnovská opozice ještě naopak trochu zesílí) a také tranzitní Jupiter koncem léta příznivě ovlivní nativního v 7. domě (jehož je vládcem), takže vztahová situace by se v zásadě mohla zlepšit. Také vám po několika letech Pluto odchází ze 7. domu, takže vztahy zřejmě prošly nějakou nutnou transformací, která je teď zdá se u konce (v jakém smyslu, to musíte vědět sám). Celkově se vám blíží exaktní uranovská opozice a můžete mít sklon radikálně měnit situace a vztahy, ve kterých se necítíte svobodně. Pluto s Uranem také zasáhnou váš Mars a taky Merkura v 8. domě, tak si raději aspoň do konce roku dávejte pozor na úrazy a nehody. Dlouhodobý tranzitní trigon od Jupitera k Marsu vás trochu podrží a Saturn v sextilu ke Slunci taky, nepropadejte depresi, bude lépe. :17:
25.02.2015 - 21:13 | Filtr
(Rak) Deilik » Mici Angóra
Jé to bylo na mě?
Ale to vše vím, a mnoho z těch věcí už mělo projít. Měl sem i časoví rozbor. A depresím rozhodně nepropadám, pracuji s nimi, a to mi umožňuje pomoci i klientům kteří se s tímto problémem potýkají.
Ale i přesto děkuji :74: :35:
25.02.2015 - 21:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Deilik
Na vás byla jen ta Lilith (o příspěvek výš), zbytek na tazatele, který vlákno založil :3:
25.02.2015 - 23:47 | Filtr
(Rak) Deilik » Mici Angóra
Aha tak to jo, ale i přesto to sedí na mě :75:
27.02.2015 - 21:28 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Také bych trochu přispěla do diskuze - jak už tady bylo řečeno, momentálně prožíváš osobní rok 7, který skutečně prověří tvůj vztah, zdali práce, kterou děláš, tě naplňuje, zda lidé, kterými se obklopuješ, ti přináší lásku a naopak kteří tě spíše vysávají.
Navíc máme rok Saturna, který nás prověřuje a sleduje, jak se s určitými překážkami umíme vypořádat. Pokud se zachováme ne zrovna správně, opět nám do života přinese ty samé překážky, dokud se nenaučíme být silnějšími.
Do dalších tvých narozenin by jsi se měla spíše věnovat sama sobě, utřídit si, co k životu potřebuješ a co ti naopak nevyhovuje. Začni např. meditovat, číst o duchovnu a uvidíš, jak ti budou postupně přicházet informace, které ti pomohou při rozhodování.
Lidi, zaměstnání a situace, které ti spíše přinášejí útrapy, vypusť ze svého života. Začni poslouchat svoji intuici, svoje tělo a srdce - začni vnímat, co cítíš, když mluvíš s určitými lidmi. Pokud se nebudeš cítit zrovna v pohodě, znamená to, že do tvého života nepatří. Začni k sobě přitahovat lidi a situace, při kterých cítíš pocit štěstí. Postupně začneš být šťastnější - když hovoříš, nemluv negativně, každá myšlenka vibruje určitou energií. Pokud budeš myslet a mluvit negativně, pak ti budou neg. situace do života chodit.
Vím, je to těžké říkat si jen pozitiva ale zkus se to naučit.
Od příštích tvých narozenin by se ti mělo konečně začít dařit lépe ale pamatuj, to, jak letos zasadíš, tak příští rok sklidíš. V příštím roce budeš v 8-ičce, je to číslo vůdcovství - nastane čas být nezávislá, vzít pomyslné opratě do ruky a říci si "DOST", ty budeš tou, která bude rozhodovat za sebe a nikým se nenechá manipulovat.
Tak hodně štěstí! :44:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »