More


15.02.2015 - 22:36
(Štír) Alazir
More
Ahoj vsichni, chtela bych se zeptat jaky mate nazor na objeveni se more ve snu na miste, kde v realu neexistuje. :41:Takze.....spim, spim, spim :4:ne vazne....objevila jsem se ve sve soucasne rodne vesnici a mela jsem odjet nekam k mori.Rychle jsem se sbalila, pak strih a byla jsem u autobusu a mela jsem v rukach krasne bile gatky zdobene zlatymi ozdobami, proste nadhera, holky slintaly by jste. :30: Pak uz jsem se ocitla v mestecku, kde melo byt more. Sla jsem po silnici, byl na ni asfalt a na nem sem tam malinke ruzeniny ve zlate s malym retizem. Ta silnice po ktere jsem ale sla byla v me rodne vesnici(socasne), svazovala se dolu. Okoli bylo trochu jine ale byla jsem si naprosto jista, ze jsem doma. Dosla jsem do mist , kde v soucasne dobe je obrovska krizovatka, kde jedna jeji silnice se prudce svazuje dolu a ta byla uz zalita morem. Samozrejme, ze ve snu nebyla krizovatka, zadne silnice, ale vedela jsem ze je to ono misto. Videla jsem tam spolu se bavit dva starodavne kupce oblecene v tech dlouhych habitech jako nosi na pousti, kteri tam byli se svymi konmi. Mela jsem z nich ale moc spatny pocit, tak jsem od nich utekla pryc. U more byl pisek ale pak uz jsem zas bezela zpatky po silnici. Potkala jsem cestou muze , ktery me chtel chytit a mela jsem pocit, ze by me urcite prodal do otroctvi. Ale pekne jsem ho kopla :75:do kulicek a bezela dal a pak uz jsem se vzbudila.Zajimalo by me, zda mohlo jit tedy hlavne vzhledem k tomu mori o prolnuti soucasnosti a minulosti? :43: Rodna vesnicka jsou Krakovany okr. Kolin.Nebo slo jen soucasnost a "vlozene" more neco duleziteho znamena?

Řazení:
15.02.2015 - 22:42 | Filtr
(Štír) Alazir
:63:Zajimave je, ze v dalsi vesnici, ktera je cca 3km za nasi se mi take ve snu kdysi zjevilo more a kdyz si to promitnu,tak to pobrezi by na sebe tak nejak logicky navazovalo s tim , ktere jsem videla ve vcerejsim snu.
01.03.2015 - 16:21 | Filtr
(Střelec) tiferett » Alazir
Tak to je úžasný sen! Plný symbolov....
Tá Cesta k moru - symbolizuje „CESTU“ do hlbín duše. More= duša, hĺbka mora= hlbiny duše. Symbol mora sa spája aj s predstavou mystickej stránky duše človeka.
A tie gaťky symbolizujú ochranu spodných čakier - tých sexuálnych. A to, že sú zdobené zlatom symbolizuje, že sexuálne čakry treba chrániť láskou. Zlato = láska.
A navyše More v snoch býva symbolom bohyne Afrodite- bohyne lásky, krásy, ale aj vojny.
Takže je zrejmé, že sa v sne pripomína jedna z hlavných tém znamenia Škorpióna- a to je sexualita a potreba spojenia sexuality s láskou. A tým ochrana zdravého fungovania sexuálnych čakier - čo je podmienené, že sex bude vyvrcholením lásky.
A ďalší symbol - tie ruženíny zasadené v zlate na tej ceste - sú opäť symbolom lásky- teda cestu do hlbín duše, cestu k zdravej sexualite a cestu do svojej dedinky k svojim blízkym - treba vydláždiť láskou.
A ďalšia vec- dobre si vycítila, že ten muž, ktorého si stretla ťa chcel stiahnuť ku dnu a zneužiť ťa cez sexualitu a je dobrým znamením, že si sa v tom sne bránila a toho muža si skopala. To naznačuje, že aj v reálnom živote si schopná obrániť svoju čistotu.
Celkove ten sen hovorí o Ceste k Láske, o tom, že Láska má byť v tvojom živote postavená NAD pudovú živočíšnu sexualitu.

Takže je to sex plný božskej symboliky, čo naznačuje, že je to sen poslaný z božských sfér, a o to viac je dôležité sa tým snom riadiť - je to dôležité pre tvoj vzostup, transformáciu a celkové šťastie. :1:
Eva
02.03.2015 - 00:03 | Filtr
(Štír) Alazir » tiferett
moc dekuju za vysvetleni, je to hezoucky pojate, diky :1: :74: :74: :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »