Tranzitující Černá luna a Ascendent v opozici na tranzitní DSC a Chiron


10.02.2015 - 13:38
(Blíženci) Jana +
Tranzitující Černá luna a Ascendent v opozici na tranzitní DSC a Chiron
Tak to mě teda zajímá co se to tu bude spouštět a prosím všechny,jestli by se podívali,co to má znamenat. :22:Už jste někdo takový tranzit měl? a co se dělo ?http://astrologie.najdise.cz/tranzi… tady vidím jak se mi doploužila v tranzitu černá luna v konjunkci s AS a je v tranzitu v 1 domě a padá do domu 2.nativního a všechno to samozřejmě bude v opozici na DS a chiron tranzitní , v 7.domě.Padá to do domu nat.8.On můj nat.chiron je v konjunkci s tranz.uzlem a je také v opozici na ten shluk planet v 2.domě. :25:To bude asi rachot :22:Dočetla jsem se že,konjunkce značí potřebu jedince naučit se uspořádat své energie.Opozice mezi Chironem a planetou signalizuje vysoký stupeň strukturálního tlaku.Chiron v opozici spojuje dvě planety do plného projevu, do totálního vědomí. Na rozdíl od kvadrátu je růst v opozici trvale intenzívní. Nepostupuje po stupních. Jedinec je prostě vysoce energizovaný. Většinou se u něj vyskytuje snaha pracovat pouze na jednom konci opozice a potlačit druhou stranu. Planeta v opozici k Chironu se aktivuje prostřednictvím krize uvědomění, je extrémně aktivní a stresová, ale časem se vyvine do neuvěřitelné úrovně. :43:no a Lilit ? taky dobrý .... Nemůžeme vidět a poznat v druhém to, co nemáme i sami v soběZtráta iluzí ale bolí, proto jsou partnerské vztahy prožívány často velmi bolestně. Lilit nám v horoskopu ukazuje to nejskrytější v našem nitru, co potkáváme v partnerovi, co nám na něm strašně vadí. Prostřednictvím Lilit by jsme si ale měli uvědomit, že nám to vadí právě proto, že to neumíme akceptovat sami v sobě. Akceptovat partnera a tím i samého sebe, znamená najít rovnováhu.Černá Luna v PanněPři této konstelaci vystupuje do popředí křesťanský hodnotový systém, trestající bůh vyžaduje absolutní poslušnost. Na jedné straně požadování ctnosti a slušnosti, na druhé straně odmítnutí podřídit se takovým příkazům.Černá Luna ve 2.domě /tranzitní/ale padá mi do 2.domu(dům majetku a podstaty, jistot, prostoru a hodnot)Může se projevit jako nedostatek v materiální oblasti, dotyčný nemá dost peněz, aby si mohl dopřát to, po čem touží. Jeho přání pramení z hluboké nespokojenosti, z pocitu nedostatku vlastních morálních hodnot nebo lásky. Je tu veliký strach ze závazků. „Mé hranice nepřekračuj, ale svoje nech otevřené!“ Lilit ale žádá rovnoprávnost – jak víme.No ale jak to všechno vyložit?Prosím rozeberete to se mnou? :17:Ještě je zajímavý tranzit lunárních uzlů,ty jsou v opozici..tranzitní s nativními.Je to snad nějáký vhled do minulosti?Setkání se se svojí hlubokouniterností a minulostí :43:Moc děkuji za váš čas a všechny postřehy. :27:

Řazení:
10.02.2015 - 14:07 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tranzitující Černá luna mi právě sedí na asc. v Panně, v konjunkci s Marsem, který je v kvadratuře na Merkura ve 4. domě, a Chiróna mám také v 7. domě. Zatím se nic neděje :1:
S největší pravděpodobností se budu muset pustit do renovace svého obydlí, abych se v něm nezačala dusit. :1:
Občas některé tranzity vypadají hrozivě, ale není to nic, čeho bychom se měli bát, jsou to tytéž "klacky pod nohama", které nám uštědřují i jiné tranzity, méně hrůzně vypadající. :37:
10.02.2015 - 17:43 | Filtr
(Blíženci) Jana + » mawuska
jj,to je taky pravda :27: občas to vypadá jako rodeo,ale nic není tak horký jak se peče :3:
moc děkuji za postřeh ze života :17:
12.02.2015 - 14:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Jana +
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele mawuska, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opravuji, Cheirona mám v 5. domě, ale žádná slast, sedí na něm Pluto :4:
14.02.2015 - 20:14 | Filtr
(Rak) Loen
Pěkně na prdlačku to bylo když mi šla lilita v opozici na mou lilitu a následně přes desc a mars v 7. domě... :28: :28:

no a teď mi šla přes mou nativní lilitu ... z čehož mi bylo na blití asi stokrát víc... (i když těch faktorů bude propojených víc)

a cca v květnu ji budu mít na asc... takže pak poreferuju ... co bude zase to za srandu... ale vzhledem ke kulminujícímu napětí asi odjedu do peru na ayahuascovou terapii...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »