Pomoc u šamana


03.02.2015 - 22:12
(Býk) specnatz
Pomoc u šamana
Zdravím, mohu se zeptat zda tady má někdo zkušenost s šamany Pavlem a Markétou Švarcovými? Narazil jsem už na x podvodníků a nerad bych se spálil zase. Díky

Řazení:
03.02.2015 - 22:46 | Filtr
(Ryby) teonanacatl
zdravím tě-že ses spálil se nedivim-pravýho ša :49:mana nepoznáš-je nevyditelnej a nemá potřebu lidem řikat že je šaman--věř tomu draku,že ty sám sobě šamanem můžeš být-si potomek prastarý rasy lidí z dob,kdy člověk znal svoje místo ve vesmíru-šaman je podle mě ten,kdo je propojenej s duchem-a duch je podle mě kouzlo-pocit že někde uvnitř tebe je tajemství vědomí-hledej šamana v sobě pane-podle mě ho tam má každej-- :64: :49:
04.02.2015 - 15:26 | Filtr
(Vodnář) Putes
Tyhle neznám. Ale osobně znám tři, kteří se šamanismem zaobírají. :17:
04.02.2015 - 16:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Opravdový Šaman neopouští svůj domov a je "zázrak" :3:se s takovou bytostí setkat. Ti kteří se u nás zajímají a praktikují "šamanství" jsou fajn lidi, ale zdaleka nedosahují schopnosti a možnosti opravdového šamana.Nevím co očekáváš od šamana a proč právě šaman? K některým cílům se dá dostat i jinou cestou. :1:
04.02.2015 - 18:22 | Filtr
(Kozoroh) daditzz
Ahoj, s těmito lidmi zkušenost nemám, ale mám zkušenost se dvěmi ženami - matkou a dcerou,obě jezdí cca jednou ročně do ČR. Obě dvě mi obrovsky moc pomohly, resp. mi ukázaly, jak si mohu pomoci sama.. Ukázaly mi cestu, jít po ní už musím sama.. I kdybych se měla plazit :D Kdyby jsi chtěl kontakt a bližší info, tak mi napiš vzkaz. :29:
04.02.2015 - 18:33 | Filtr
(Býk) Petr9 » petamar
ja se treba dostal na jedno setkani se samankou ze Sibire (Kyzyl/Tuva) ... a prislo mi moc mile, ze tam je pro ne samanstvi mnohem beznejsi a prirozenejsi, nez tady u nas ... a tak si nemusela na nic hrat ... a mnohem prirozenejsi a beznejsi pro ni bylo, kdyz pomoci hrnecku vodky :37: a bubnovani prilakala zle duchy a pak je bicem vypraskala :47: :21: ... nez kdyz pak vykladala o sve vnucce, ktera zije v Nemecku - a to ta babca samanka vubec nepobirala, co se tam v Nemecku deje :14:

tak jen tak :16:
04.02.2015 - 19:27 | Filtr
(Kozoroh) daditzz » Petr9
Krasne napsano,bohuzel to,co je jinde prirozene a bezne, je v jinych koncinach oznaceno cislem lekarske diagnozy a tlumeno medikaci.. :39:
04.02.2015 - 23:34 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Petr9
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Neříkám, že se nelze setkat se šamanem - šamankou. V Česku přicházejí z Východu (Mongolska, Ruska,...), nebo ty, které"přiváží" Petr Chobot. :15: Ano, šamanství je v těchto krajinách na jiné úrovni než u nás, u nás je tato "disciplína" v plenkách. Když jsem působil v Americe, tak jsem se dostal zcela náhodou k uznávanému šamanovi, který mi říkal, že ti co cestují po Evropě a vůbec, ti kteří navštěvují "naši civilizaci", to nejsou Ti "opravdový" šamani se kterými se za celý život nikdy nepotkáš. Nemají potřebu se něde předvádět. To, ale neznamená, že bych měl něco proti lidem, kteří se zajímají o tuto problematiku, ba naopak. Je to velice zajímavé se dostat do různých "nezvyklích" stavů a potkat zajímavé lidi. :27:
07.02.2015 - 17:55 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
To záleží na tom jakou pomoc potřebuješ, třeba to nemusí byt ani šaman jak je to v podvědomí lidí. Praví šaman nemusí žít někde v lese. Dle mého názoru je to člověk který je napojen na bytosti světla, pracuje s energijí, pomáha duším , at již přejít do světla, nebo s pomocí bytostí světla čistit různe programi, bloky atd na duši u žijících lidí


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »