Jaký je účinek tranzitní planety v retrográdním pohybu


31.01.2015 - 15:29
(Váhy) samostatná jednotka
Jaký je účinek tranzitní planety v retrográdním pohybu
Ahoj mohl by mi tu prosím někdo objasnit, zda při retrográdním pohybu má tranzit účinek. Ted například je retrográdní jupiter v září 2014 mi udělal trigon na asc., v březnu mi ho udělá znova, ale retrográdně a pak někdy v dubnu už při přímém chodu. Mám tedy počítat, že při tom retrogádním pohybu to něco udělá? Přijde mi, že při retrograditě je ta planeta jak zakuklená a moc se neprojevuje.

Řazení:
01.02.2015 - 00:22 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
vravi sa, ze prvy prechod temu nacne, odstartuje, potom dalsi je o rieseni temy a poseldny prechod je o nejakom rozuzleni... napriklad v nemecky hovoriacich krajinach astrologovia uvazuju aspekt, tranzit, az kym planeta uplne neopusti usek horoskopu, kde tranzitoval...napriklad tranzit pluta uvazuju aj tri roky bez prerusenia a nezalezi na tom, ze uz je v retrogradite mimo orbu 1°.
jupiter celkovo dost slabo citit...nieco ako rychle planety, ak nezostane stacionarny na jednom mieste...len tak prefrci a ucinok je za par dni fuc... tranzity jupika by som nepodcenoval ale ani neprecenoval... silnejsie posobia napriklad direkcie osobnych planet na jupika, lebo tam ten vplyv citit aj par mesiacov... :2:
01.02.2015 - 02:55 | Filtr
(Rak) Loen
retrogradita je prostě určitá regrese do minulosti... a vyjevuje témata, která byla v minulosti zazděna...nebo nějak špatně pochopena... nebo jen načata a opuštěna v iluzi, že byla vyřešena...

Takže jo, člověk může mít pocit, že v určité oblasti (záleží na retro planetě a jejích aspektech na osobní planety člověka) stagnuje... když všechno kolem je v pohybu... ale je to vlastně vítaný proces... kdy má člověk možnost věci dořešit... případně se zastavit a vzpamatovat, rozmýšlet... a při návratu do direktivní fáze je udělat jinak... líp...
01.02.2015 - 13:48 | Filtr
(Vodnář) Putes » Loen
Zajímavé a mohla bych se zeptat, jak dlouho trvá ta poloha R? Já jen, že mám R Merkur, Jupík a Sev. Uzel a je fakt, že se mi vynořují postavy z minulosti a sdílíme spolu vždycky nějaký osud. Děkuji předem :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »