Dcera v mém radixu


27.01.2015 - 19:43
(Blíženci) Devi
Dcera v mém radixu
Moje dcera nar. 16.10.1987 10:18 v Příbrami jediná vymykala z naši rodiny. My všichni, manžel, ja, synové máme Lunu v Beranu, starší syn má životní číslo po manželovi, mladší syn po mně. Dcera měla Lunu v Lvu, životní číslo 33/6. Že by měla karmicky již nastavené, že musí brzo odejít? Utopila se 31.5.2006 před půlnocí. V mém radixu tuto událost by mohl naznačit Mars v 8.domě kvadratura na Neptun do 11.domu. Ona byla velice společenská, ale asi ji již začalo emocionálně tížit ta Venuše ve ŠTÍRU v konjunkci na Pluto ve ŠTÍRU. Když nastala synchronizace času, místa a radixu, naplnil se její osud. Vidíte to taky tak? Kde je tato událost naznačena v mém diurnálu na ten den? http://astrologie.najdise.cz/diurna…

Řazení:
29.01.2015 - 08:58 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Dévi,
nepodívám se, kde je to vidět u Vás, ale kde to vnímám u Vaši dcery :12:...

Tady vidím zátěž už ve Vašem dětství, jako maminky i tatínka. Rány z dětství u Vaší dcery také vidím, ač jste je nemusela vnímat, protože jsou karmicky po linii předků předané, ale i nové prožité. Její prožívání bylo obklopeno strachem (strachem ze smrti, z přežití, z umírání). Podívám-li se na její noční prožívání, prožívala strach a její sny byly o umírání, posmrtném životě, prostě temné, táhnoucí člověka do "tmy" a ne do "světla". Už to muselo být náročné stále prožívat. I přesto že píšete, že byla společenská (napovrch), uvnitř byla "odtažitá" a vnitřně odmítala sama sebe i ostatní. Hledala něco víc, něco co ji z té všednosti posune a nebude mít pocit, že stojí na místě. Hledala lidi, vztahy, ale jiné..., měla tendenci pracovat s "nižšími silami"..., což po té vedlo k selhání "instinktu" a tudíž špatného nebo chybného vyhodnocení situací, vztahů.
Strach, který jako by jí našeptával, že to, co se pokazilo je "nevratné". Ona vnitřně dle mého vnímání přijala myšlenku, že neexistuje žádná možnost na opravu. Takový "marný boj". Pokud jste si někdy všímala jejích očí, byly hluboce smutné, dívaly se někam, kam ostatní nevidí. Po předcích přebrala vzorec (genetickou zátěž), který ji udržoval mimo schopnost nalézt zdravé vztahy. Je to takový opakující se "dysfunkční" vzorec nalézat stále a stále "nezdravé vztahy" a neschopnost díky tomuto převzatému vzorci se "správně poučit" a nahradit tento vzorec jiným lepším vzorcem, který by umožnil nalézat pro ni "zdravé vztahy", které by byly "lékem na její duši". Tyto vzorce chování, ji UVĚZNILY dlouhodobě v "nízkých frekvencích" a pokud člověk nedostane od okolí (které netuší v čem se člověk nachází) patřičnou pomocnou ruku, výsledek je takový jaký je... A s nastavením Vaší dcery, i kdyby tu "pomocnou ruku" dostala, ani za těchto podmínek by výsledek nebyl s největší pravděpodobností jiný... :68:

Moc mě mrzí, co se Vám stalo a věřte, že cítím Vaši hloubku smutku. :12: :68:
Tak to je můj pohled :108:, i když jsem měla obavu Vám odpovědět, protože někdy je lepší nechat věci "spát". Přesto to třeba pro Vás bude maličkým lékem :18: na Vaši bolest. Dana :68:
30.01.2015 - 21:26 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Madahi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji, zpracovávám to na intelektuální rovině, a jak jsem se podívala i na její profil v Human Design, vidím, že má definované EGO - silná vůle a kanál 26-44 na plně vědomé úrovni. Proto se hodlám studovat i Human Design, protože mi to poskytuje jiný úhel pohledu, vysvětluje mi skutečnosti, které nedozvím ani pomocí astrologie, ani numerologie.
31.01.2015 - 08:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
... :17:, to je dobrá volba, ale nutno říci, že nesprávná interpretace Human Designu zavede člověka naprosto jinam. Human Design je tak hluboký, že je třeba se podívat pod "fráze a popisy", které bez správného porozumění linkám a I-ťingu jsou mimo "mísu" a to chce čas. Jinak chybná interpretace sice dobře a často i jako by trefně zní, ale skutečnost je jiná. Astrologie a numerologie i další možné pohledy to správně "dokreslují".
Hodně štěstí... :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »