Hroty


21.01.2015 - 20:42
(Váhy) lucousek7
Hroty
Ahoj :) už je to nějakou dobu když jsem na tohle nrazila. Bylo to na anglických stránkách a vlastně ani nevím jestli tomu věřit. Jde o to, že člověk, který se narodil např. od 18. do 23.října spadá do kategorie váhy/ štír- hrot dramatu a kritiky. Pak tam samozřejmě vysvětlují o co jde. Na českých stránkách jsem to nikde nenašla a tak nevím co si o tom mám myslet, protože je to pořád pro mě čerstvá informace. Tady dávám jako příklad jednu stránku abyste věděli o čem mluvím :)http://www.astrology.com/were-your-… zažitý, že ve slunci můžeme být jen jedno znamení, ale nikdy ne dvě. Maximálně jen lidi, kteří se narodili 23-24 to je diskutabilní. Co si o tom myslíte?

Řazení:
21.01.2015 - 22:55 | Filtr
(Váhy) 0RLAND0
to je sprostost... potvrdzuje to aj zdroj, z ktoreho je ta informacia :2:
slnko ma pevne stupne a minuty v ktorom sa nachadza. ine je, ak slnecne znamenie je v jednom znameni a ostatne v tom nasledujucom, potom clovek moze citit u seba obidve znamenia :1:
22.01.2015 - 08:05 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Neviem či na to existuje jednotný názor, ale napríklad v starom astrologickom spise: Centiloquium of Hermes Trismegistus je aforizmus:

"
50. The ascendant, or a planet found in the last degree, the signification must be taken from the following sign; but if in 29 deg. in the same sign, the strength of a planet is considered three ways, viz. in the degree where he is found, and next preceding and succeeding. "

Ak tomu správne rozumiem, tak ak je planéta na 30. stupni znamenia, tak by sa mala brať už ako keby bola v nasledujúcom znamení. Ale stretol som sa aj s tým, že na tom stupni sa berie, ako keby mala niečo z oboch znamení.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »