Minulé životy v horoskopu - podle Judy Hall


02.01.2015 - 23:55
(Rak) allika
Minulé životy v horoskopu - podle Judy Hall
Ahojky,mám prosbu. Nevíte náhodou jak se dá zjistit z radixu, zda jsem byla v jiných životech s určitým člověkem nějak propojena?Mám knihu od Judy Hall ale je to tam pro mě dost těžko srozumitelné.Budu vděčná za jakýkoliv názor :27: :27: :27:

Řazení:
03.01.2015 - 06:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,

O propojení s jiným člověkem vypovídá Saturn i Pluto, čím víc Saturnských aspektů, nebo i Venuše konjunkce, sextil, trigon Pluto, nebo planety na jižním Uzlu toho druhého. Mnohem čtivější podobu má kniha Lindy Goodmanové znamení vztahů.
03.01.2015 - 13:36 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Dévi
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj Dévi,
moc ti děkuji, určitě si knihu koupím. Já nevím, jestli jsem totiž tak nechápavá ale Judy Hall je na mě opravdu moc složitá, zvlášťě pro začátečníky.
Hezký den :27:
03.01.2015 - 17:20 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Někde jsem četla i o aspektech na Neptun – duchovní blízkost. Ale….

Opravdu si myslíte, že se podle aspektů osobních planet na Pluto a Saturn pozná, že se s nějakým člověkem znám z minulého života? Lidí s těmito aspekty na mé osobní planety bude mnoho. Někdo mi sympatický je jiný ne. S někým nějakou dobu zůstanu, jiný jenom projde.
To je jako opravdu znám všechny? Byla jsem s nimi v blízkém vztahu?
:4:Jedině pokud mám za sebou opravdu tolik životů, jako je listů na stromě a potom by jsem se už nedivila, že si na ně nepamatuji.
Plutonské aspekty jsou transformační – díky tomu vztahu projdeme osobní proměnou, něco nám to přinese - a na transformaci potřebujeme čas, který nám dá Saturn. Ten vztah nebude jednoduchý a aby nám to nepřipadalo tak hrozné, tak nás vyšší moc šálí pohodovými aspekty od Jupitera – štěstí, radost – nebo od Neptuna – intuitivní pocit blízkosti. Jinak by jsme do toho vztahu se zdravým rozumem nešli.
Vzpomeňme si na první setkání - pohled s milovanou osobou. Už v tom prvním očním kontaktu byl pocit blízkosti a poznání, že to je on – ona.
Mě připadá, že máme své významné životní vztahy domluvené už před narozením.
Myslíte si to také? :1:
03.01.2015 - 19:54 | Filtr
(Panna) Namchan
Mnohé lidi známe z minulých životů, kteří nám nějak významně zkříží cestu v přítomnosti.

Zajímavá kniha k tomuto tématu je např. "Putování duší"

zde: http://forum.namchan.cz/index.php/…
03.01.2015 - 20:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Namchan
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Díky za odkaz, určitě je to zajímavé. Nečetla jsem to sice celé ale stále mi to nedává zcela jasnou odpověď. Ale určitě kniha stojí za přečtení. :4:
Jinak jsem četla, že i ti lidé, kteří se kolem nás mihnou třeba jen na okamžik, mohou být součástí našich minulých životů. A ti, kteří nám jsou např. v tomto životě nesympatičtí, mohli být v minulosti např. našimi nepřátely a v současnosti nám přišli do cesty z důvodu vyřešení nějakého karmického zatížení.
No, každopádně je to téma hodně zajímavé :44:
03.01.2015 - 20:46 | Filtr
(Kozoroh) Sky
Pokiaľ sú aspekty vzájomné, zrkadlové, ide vraj o karmické stretnutia. Napr. jeho pluto- jej venuša a súčasne aj jej pluto- jeho venuša a pod. Tiež vzájomné kvinkunxy.
Mne sa táto teória dopĺňa aj s tými zvláštnymi pocitmi pri prvom stretnutí.
03.01.2015 - 21:19 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » allika
nepřáteli? To je pojem :4:
Nepřítel je někdo, kdo proti Vám válčí v zákopu kousek dál a ani neví, proč a proti čemu bojuje. "Nepřátelé" je pojem, kterým označuji zmanipulované osoby, snažící se dokázat, kdo je větší krysa.
Raději bych přisuzoval termíny "učitel a žák."
Na obojím je dost k uctívání i k zášti, není to jednoznačné.
I "nepřítel" Vás mnoho naučí... Nebo Vy jeho. Ať už je to jakkoli, nějak jsem se v tom zamotal, snad to bude srozumitelné :4:
03.01.2015 - 23:04 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V podstatě máš pravdu. Ten tzv. "nepřítel" ti přichází do života právě pro to, aby jsi se od něho něco naučil - např. nenechat sebou manipulovat, naučit se asertivitě, umět se bránit ale tak, abys vyšel ze souboje se ctí.
Podívej na Saturna - ve své podstatě se ho všichni bojíme a vlastně bychom si měli uvědomit, že nám pod nohy hází klacky jenom proto, abychom se poučili a našli novou cestu, tu lepší, nemyslíš?
Dobře, nazývejme tedy nepřítele "učitelem" a "žákem", s tím musím souhlasit :1:
03.01.2015 - 23:59 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » allika
Bojíme se Saturnu?
Vítám ho s otevřenou náručí... :4:
Neboť ty "klacky" sesbírám a postavim z nich pokudmožno vzdušný zámek, místo abych po nich hamtal a šel slepě dál, nebo si zlámal nohu... :4:
Neříkam, že stavba zámku z klacků je něco extra, ale zlaté cihly mi nikdo pod nohy nehází a kdyby ano, bylo by to moc jednoduché a záviděnihodné, také nebezpečné a asi bych byl spokojený a zlenivěl... Taková cesta by mi nevyhovovala, to je výzva pro jiné...
Vždy musí někdo být v opozici, ať už to myslí dobře nebo ne, jakýkoli názor nebo východisko není stoprocentní a pokud někdo něco namítne, může nám věc nastínit očima, kterýma jsme se na to dosud nepodívali.
Ať už to je přítel či nepřítel, poslouží jako žák nebo učitel.
Učení je mučení.

Když je řeč o té asertivitě... Ta je dobrá ve funkci učitele, ale žák by měl jednat v afektu, už jen aby sám zjistil, co se v něm skrývá a až v určitém stupni poznání začít jednat jako mučitel.
A i samotný učitel by se měl učit a poučovat z chování žáků.
Ale kdo je kdo?
Lidé jsou víceméné od obojího fifty fifty.
Kdo jiný nás vše naučí? Univerzum? Těžko! Si to skuste, pokud na to máte a při troše štěstí a silné vůli skončíte v kazajce :4:
Každý má každému co říct, mnoho věcí, které ho může naučit. Základem je komunikace, otevřenost a snaha o pochopení :3:
Neexistuje "protože," nýbrž jen "proto"

Proto tak rád melu páté přes deváté, aniž bych zcela chápal, odkud se to bere.
Ale vždy se najdou tací, kteří mi to vysvětlí... Nebo vytmaví
04.01.2015 - 13:07 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Habakukk
Ano, :1: Saturn je potřebný. Vyskytuje se v synastrických horoskopech mezi partnery, rodiči a dětmi. Bez Saturnské odpovědnosti by jsem vztah vzdali příliš brzy a nevychovali ani děti.
04.01.2015 - 16:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
V podstatě to vnímáš stejně jako já, jen máš jiný styl vyjadřování, musím uznat, že na svůj věk tedy fakt super...klobouk dolů, upřímně. :117:
Nic mi do toho není ale nestuduješ náhodou psychologii, filosofii či něco podobného? Byl bys úžasný...fakt to myslím vážně :27:
04.01.2015 - 20:22 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » allika
:6:
Óó.. Normálně bych se červenal, ale teť jsem zfialověl a asi brzo prasknu :4:
Jestli nestuduji filosofii, či psychologii? Naprostá pravda... Nestuduji.
Pokud jde o mě, není čím se chlubit (z pohledu všeobecně uznávaných hodnot, které tak uplně neuznávám).
V životě jsem snad strávil víc času pozorováním hvězd, než ve škole, přitom o samotnou astrologii se aktivně nezajímám, to už je věda, tzn. má svá pravidla. A já pravidla většinou neuznávám, jak už jsem řek. Možná ani nepřeháním... :4:

Hvězdy k nám hovoří a odpoví na vše, stačí jen naslouchat. A představa nekonečna rozvíjí nejen fantazii, ale i různé ušlechtilé vlastnosti, kterých není nikdy dost.
Postačí mít mysl otevřenou a dostatečně silnou, aby se nedostavily i nežádoucí účinky...

Takže odkud pramení mé vědomí? No přeci z hvězd... :4:
A komu je určeno? Matce Zemi, prostřednictvím lidí obdařených nezastřenou myslí...

A nejsem tady sám :2:
04.01.2015 - 21:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ježíš, to bych byla nerada, abys prasknul. Dívala jsem se na tvůj horoskop, máš Merkura v 10.domě financí a je zde v povýšení. Tak odtud pramení to tvoje spisovatelské
a básnické nadání. A ty tvoje devítky v mřížce - zřejmě zkoumáš věci do hloubky, dokud se nedostaneš až přes tu nejtvrdší slupku.
Zeptám se, neleze někdy ta tvoje upovídanost a fantazírování (myslím to bez ironie, není to ve zlém) lidem někdy na nervy?
Ty bys měl skutečně talent psát, nenapadlo tě to někdy? Tvoje cesta vede k práci s lidmi nebo spíše pro lidi. Ale ty to o sobě určitě víš. Prostě z tebe může být jednou skvělý spisovatel....přemýšlej o tom... :75:
04.01.2015 - 21:51 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » allika
Záleží na člověku, co si z toho vezme, pokud má slova někomu lezou na nervy, ať si jich nevšímá, každý v sobě nemá takovou míru pochopení a pozitivity, aby přijal vše, jak je. Většinou to leze krkem na nesprávných místech.
Víte něco o čtení z dlaně?
Bylo mi řečeno, že mám "spisovatelskou vidlici" :4:
To je také plus, pokud se jedná o vlohy pro psaní.
Má práce prakticky je služba lidem... Zajišťuji bezpečí cestovatelům... Montuji svodidla na silnicích :4:
Na psaní mi ale mnoho času nezbývá, jen na občasné výlevy na internetu, nebo diskuse v hospodě...
Všiml jsem si, že Váš smysl pro usměrnění lidských cest rozhodně není k zahození... Jste psycholog? Maják v nekonečné temnotě? Či co?
04.01.2015 - 23:18 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Co já vím, co vlastně jsem? Dlouho jsem dělala na zubním, tedy jen sestru. Ale buzerování doktorů už jsem nějak začala mít dost. V červnu jsem se začala věnovat karmické astrologii a v únoru bych měla jít na kurz klasické astrologie, tedy té, která je schopná číst horoskop i z hlediska budoucnosti. Karmická ti ukáže, jaká je tvoje cesta.
Vidíš, trefila jsem se, ty to v horoskopu fakt máš a protože miluji češtinu, nejsem slepá, vidím, jak úžasně píšeš.
Z ruky číst neumím a ani mě to moc nebere ale určitě jsou dobří ezoterici, kteří se vyznají.
No vidíš, tobě řekli, že máš spisovatelskou ruku a mně zase, že bych byla výborná astroložka a psycholožka. Já toho Merkura mám podobně postaveného, mám prý léčit lidi slovem...
Ale děkuji za krásná slova "maják"...to jsi napsal nádherně. Doprčic, koukej se věnovat tomu, na co budeš skvělý...je ti to dané, věř mi :27: :37:
05.01.2015 - 00:27 | Filtr
(Blíženci) Habakukk » allika
Děkuji za milá slova...
Snažím se být užitečný tam, kam mě vítr zavane :20:
A co je mi dané, to rozdám! :3:
Nač své dary škrtit pro sebe, že? :1:
07.01.2015 - 00:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Habakukk
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ty jsi fakt úžasný, nemohla bych si tě adoptovat? :44: :29:
09.01.2015 - 20:52 | Filtr
(Blíženci) Kaacaa
Tak taková ta zjevná propojenost "na první pocit" pro mě funguje u aspektů planet na lunární uzly, to jde prostě cítit hned, zvlášt když tam jsou světla. ALE
Zkus vynechat jakékoliv teorie někoho, vstřebej základní info o planetách a pak jen pozoruj lidi kolem sebe, jejich vztahy (a jejich horoskopy :20:) a uvidíš.
Myslím si, že se nedá vyselektovat, jaký aspekty planet svědčí o propojenosti, protože každý jsme na tom jinak, nabyli jsme a máme nabýt jiných zkoušek (a děje se tak právě hlavně prostřednictvím vztahů).
Karmické aspekty určitě můžou být i pozitivního charakteru, tak by se dala propojenost čmuchat z jakéhokoliv aspektu.

V synastrii zmiňovaný Saturn, Pluto...
Určitě fungují nejúporněji, tam se dá čmuchat karma s velkým K, ale stejně je to všechno jenom o tom, co sami máme v sobě.... A vlastně je fuk, do jaké míry je to záležitost karmy.

Víš, co Tě tak táhne ke karmické astrologii? Co od toho očekáváš?
..zajímá mě to, protože mě táhla taky, ale nakonec jsem nabrala úplně jiný směr. Na mě je příliš dogmatická, zabývající se omáčkou a ignorující "jádro pudla". Ale tož moje současná zkušenost, třeba jen dočasná :32:
09.01.2015 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kaacaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele allika, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuji moc za tvůj příspěvek. Astrologii se věnuji jen chvilku, takže honím informace, kde se dá.
Asi by se měl člověk opravdu nějak nacítit na situace a lidi, kteří nás obklopují. V únoru jdu na kurz astrologie, snad budu moudřejší - myslím, co se týká těch planet. Zatím jsem takový samouk.
A proč mě láká "karmická astrologie"?? Vlastně jsem před pár měsíci absolvovala část kurzu a musím říci, že zřejmě u mě převládla euforie.
Myslím ale, že horoskopy, které jsem dělala pro známé, dokázaly zodpovědět spoustu otázek. Např. proč se jim dějí určité neg. situace a opakují se stále dokola.A nějakým zázrakem to fakt sedělo.
A můj dotaz ohledně minulých životů? Před rokem mi odešel nejlepší kámoš a já měla silné nutkání zjistit, jestli jsme nebyli někdy v jiných životech propojeni. Přestože jsme se spolu stýkali hrozně málo, jelikož byl odjinud, bylo mi divné, že se tak přitahujeme...teď nemyslím fyzicky. Takže asi tak nějak. :27:
09.01.2015 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Kaacaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja s jedním mojim známým určitě již minulých životů, mám takové aspekty, moje opozice Merkur Saturn je na ose jeho měsíčních uzlů, v synastrii máme Venuše v trigonu s Neptunem a v exaktní konjunkci s Plutem. Luny v sextilu, Merkury v konjunkci, Slunce konjunkce Venuše, za jistých podmínek by jsme asi mohli mít pěkný vztah, ale je zodpovědný, protože je nezaměstnaný a se svým Marsem v Rybách pořád vyklouzne z navazování užších vztahů, takže si jen píšeme.
11.01.2015 - 12:07 | Filtr
(Rak) ardente
Podľa direkcií,v case keď niekoho spoznáš vzdy sa spojí nejaká direkčná planéta(slnko,Luna,Venuša napr.)s natálnym Saturnom,alebo Plutom,Jupiterom,alebo zrovna v tom case dojde na natálny jeden z uzlov toho druhého..a tiež tranzit v tom case z aktivuje ten konkrétny aspekt.A tiež v soláry sa táto téma ukáže na ten rok,v ktorom toho cloveka spoznáš.Podla toho sa dal vyvodiť v akom vztahu ste boli v minulom zivote,ktoré planéty boli zaktivované,a co si v tomto máte navzájom dať,prípadne ukončiť.
V priateľstve ja stretávam napr.ludí s tou istou direkčnou lunou,všetkým zrovna prechádza tým istým znamením ako mne,alebo v tesnom trigone.No znamená ze si s tým človekom na tej istej duševnej vlne,a ze z niejakého prave teraz máte nieco vymeniť.
Vo vzťahoch vzdy ten druhý mi zaktivuje Saturn Pluto,ktorý mam na ascendente v kvadratúre na lunu,vacsinou direkčnou venusou,ci slnkom..kde je zapojené Pluto,tie vzťahy sú ťažko karmicky zaťažené.
U druhých luďoch som si vsimla vacsinou jupiter Luna venusa saturn,ako začiatok vztahu,vačšinou končia manzelstvom,a narodením dieťaťa.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »