Důlní otřes v Karviné - tři mrtví


15.11.2014 - 12:27
(Panna) Namchan
Důlní otřes v Karviné - tři mrtví
Včera jsem v klidu seděl a něco dělal na PC a v tom se celý dům třikrát zatřásl.Tady na Karvinsku to není nic vzácného, ale první co jsem udělal, bylo, že jsem hned klikl na horoskop, bylo 15.11. 2014 - 11:44 hodin.A dnes čtu v novinách, že zemřeli tři horníci.

Řazení:
16.11.2014 - 21:10 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě pořád je ten aspekt Mars konjunkce Pluto, a v momentu události ve 12.domě, vladař horoskopu události Saturn je nejvýš, dost poškozený.
17.11.2014 - 12:59 | Filtr
(Ryby) Ida 29
As v Kozorohu je kardinální zemské znamení a vládne shodou okolností dolům i pohřební službě. Saturn - překážky, neštěstí - je ve Štíru v konjunkci s Venuší a Sluncem v 10.d společenského postavení = Událost je veřejně známá a způsobila neštěstí, smutek a žal.
Dalším znamením v 1.d horoskopu je znamení Vodnáře, kterému vládne Uran v Beranu v 2.d hodnot. Uran – změna, akce - v Beranu – to je kardinální ohnivé znamení - přináší nečekané výbuchy. (V televizi nám nyní často ukazují výbuchy plynu.) Výbušný Uran v Beranu je v kvadrátu na Mars a Pluto v Kozorohu ve 12.d. Skrytých věcí. Mars – akce, čin- v Kozorohu – zemské znamení - je povýšený a v konjunkci s Plutem – přeměna = Zvyšuje se jeho agresivita, což vedlo ke skrytému a nečekanému podzemnímu výbuchu, zemětřesení. Luna je zde v Panně v 7.d – představuje prosté dělníky – horníky, jejich manželky i veřejnost - v konjunkci s Lilith (jde o neštěstí). Luna – city, ženy, veřejnost - je zde v opozici na Neptun – chaos, zmatek a je v sextilu na Saturn - chlad, smutek = Po zveřejnění události nastal mezi lidmi chaos a zmatek, ale i zavládl smutek nad oběťmi neštěstí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »