emo,řezání,stud mluvit - prosim o pomoc


31.10.2014 - 11:21
(Štír) Scorpion7
emo,řezání,stud mluvit - prosim o pomoc
dobrý den prosím o pomoc od astrologa, veštce,psychologa.od malička mám problémy z nemluvností,studem,mluvím pouze z lidma kterým důveřuji,ve škole sem byl mimo kolektiv,v noci špatné sny,od 16 sem emo,řežu se,občas sem plánoval sebevraždu.jednou už sem byl zavrenej v blázinci v 19 za emo,řezání. poslední měsíce v tom znova lítám,nemluvím z lidma,rodinou,nevycházím z domu,chodím jen nakupovat,bojím se lidí,neotvírám ani poštačce,mám nutkání se řezat,uvažuji o sebevraždě,přemýšlím co je lepší,podřezat se,skočit z mostu,pod vlak.do blázince už nechci,hned se škatulkuje,musim brát prášky,psychiatrum už neduveruji,podle nich mam poruchu osobnosti,ale před lety jeden veštec rikal,že moje problémy budou těžko diagnostikovatelne.je v mem horoskopu poznat jakou mam poruchu,diagnosu,je vidět světlo v tunelu,je poznat sklon k nemluvnosti,studu mluvit,psychickým poruchám,emu,řezání,sebevraždě,pripadně pobytum v blázinci.poradíte někdo prosím už nevim jak dál.předem děkuji tomášdatum 7.11.1990 22:00

Řazení:
31.10.2014 - 21:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj Tomáši, dívala jsem se na Tvůj horoskop a máš v něm opravdu náročné aspekty, které se ale dají zvládnout, pokud člověk chce na sobě pracovat.Můžu Ti udělat hlubší rozbor horoskopu, ale necítím, že bych se měla právě tady v diskusi o Tvých problémech více rozepisovat. Vše o čem píšeš (řezání, sebepoškozování,psychické problémy atd.), je patrné ze Tvého horoskopu a ne náhodou.Máš čtyři planety ve Štíru, který dokáže být hodně destruktivní, pokud je ovládaný svou temnotou a nemá nad sebou kontrolu.V horoskopu Ti převládá vodní živel - budeš extrémně citlivý až přecitlivělý, a to ve vztahu k sobě i co se týká věcí Tvé rodiny, kde budou asi problémy hlubšího rázu.A určitě by bylo vhodné je rozebrat s nějakým dobrým psychologem - nejlépe psychoanalytikem.Můžu Ti dát i na jednoho dobrého kontakt-přímo v Olomouci.

Myslím si, že jsi udělal dobře, že se snažíš o svých problémech komunikovat a chceš svou situaci řešit-to je základ a taky krok ke světlu z toho temného kruhu. To světlo máš také v horoskopu a představuje ho i Tvůj ascendent v královském znamení Lva společně s Jupiterem ve Lvu, který se nachází v jeho blízkosti.Lev je velice pozitivní, otevřené a srdečné znamení plné lásky, radosti a života, a přestože máš svůj Jupiter ve Lvu v napětovém aspektu na seskupení planet ve Štíru (což Ti přináší do života ony překážky a problémy),tak máš v sobě rozvinout kvality a vlastnosti lvího znamení a přetvořit - přetransformovat svého destruktivního Štíra na vyšší úroveň. Bolesti, strachy, sebetrestání a zavrhování sebe i života máš proměnit svojí léčivou Štíří energií na láskyplné přijetí sebe sama, na nezdolnou víru v život a smysl všeho v sobě i kolem sebe. Nic se neděje náhodou ani Tvé problémy, které zažíváš v plné síle a intenzitě se Ti nedějí jen tak, ale jsou to pro Tebe stěžejní zkoušky Tvé vnitřní síly i vůle, kterou máš projevit - říci životu i sobě ANO, máš odpustit sobě i rodině vše, čím jste si nějak ublížili a naučit se vážit si sebe i života- toho, že jsi vůbec tady na světě a máš možnost zažívat i spoustu krásných věcí..Však život není jen o problémech a trápeních, které každý máme, ale je také o těch příjemných a milých věcech, o drobných všedních radostech..Jen se otevřít i těmto věcem a vnímání krásy a rozmanitosti života..Otevři oči i své srdce a vykroč z té temnoty, v níž se nacházíš! Kdo jiný by měl udělat tento krok, než Ty sám!

Myslím si, že Tě hodně negativně ovlivňuje i ten ponurý a depresivní emo styl, takže pokud se opravdu chceš dostat z toho začarovaného kruhu ven a chceš být v pohodě a být vyrovnaný a šťastný, tak bys měl asi opustit tento životní styl (včetně všeho i způsobu myšlení, chování, oblékání atd.) a jít si svojí vlastní cestou, která by však v sobě měla mít pozitivní vibrace...To je důležité, aby sis byl vědom toho světla, které je stále v Tobě (i když ho třeba teď nevidíš či nechceš vidět) a toto světýlko, tento plamínek v sobě nejen udržovat, ale i posilovat a rozšiřovat, až budeš jím zcela naplněný a budeš zářit jako sluníčko.. :27:

Ale chce to opravdu na sobě zapracovat, samo od sebe to nepřijde. Určitě využij pomoci psychologa, bez kterého se to asi neobejde a bude to chtít asi i dlouhodobější spolupráci.

Pokud se chceš vymanit z temnoty, která Tě ovládá, tak ji dej jasnou a důraznou stopku. Ovládá Tě proto, že si to necháváš líbit a dovoluješ jí to, místo abys jí jasně vymezil hranice a řekl UŽ NE! Určitě doporučuji přestat se zaobírat myšlenkama na sebevraždu, a to i silou své vůle, pokud máš třeba nějaké nutkané myšlenky. Nechtěj vědět, co se děje sebevrahům po jejich smrti, po jejich vlastním ukončení života-zažívají taková muka a takové utrpení, které si člověk ani nedovede představit, je to mnohem horší než jejich bolesti a trápení v této pozemské realitě. Takže by sis měl tyto věci hodně rozmyslet a přehodnotit svůj postoj k sobě i k životu. Protože můžeš být na tom ještě mnohem hůře, než jsi ted tady.A únikem od problémů se nikdy nic nevyřeší, jen se oddálí a o to více problémů Tě pak bude čekat v dalším životě...Takže neunikat od odpovědnosti, ale postavit se problémům čelem! Věř, že vše má nějaké řešení a lze to zvládnout a ještě lépe i s lidskou či duchovní pomocí..:3:

Přeji Ti hodně síly a odvahy změnit svůj život i sebe sama, abys poznal i opravdové štěstí a lásku!

Měj se pěkně*Lenka :29:
01.11.2014 - 15:16 | Filtr
(Ryby) bimbulka.j
Ahoj, to vše může souviset s programy na duši, napiš mi na email bimbulka.j|@seznam.cz
01.11.2014 - 18:53 | Filtr
(Váhy) neptun
Ahoj Tomáši,
na úvod zdravím. S touto psycho problematikou Ti mohu poradit či pomoci. Pro Tebe je velmi pozitivní, že laicky napsáno nemáš žádnou vrozenou poruchu mozku, ale vše bude s velkou pravděpodobností psychologického rázu nebo-li nejsi „případ“ pro psychiatra, ale spíše pro psychologa, psychoastrologa, vyznavače alternativní medicíny, reiky, masáže, různé cvičení před zrcadlem viz. zablokované čakry, pocity studu..........

Toto podporuje i astrologie a tady začnu. Mrknul jsem na Tvůj horoskop a na první vjem mě praštilo do očí, že máš shluky planet, astro symbolů.......ve 4., 6. a 12. domě což jsou vše domy, které zapadají do psycho problematiky o které píšeš. Konkrétně máš např. trojkonjunkci SLUNCE+VENUŠE+PLUTA ve 4. domě což je dům, který souvisí s dětstvím nebo-li KOŘEN všech Tvých psycho traumat či psycho problémů......bude v dětství a možná už hodně v raném dětství. Třeba PLUTO symbolizuje „cosi“ psychologického, skrytého, nevědomého....a v kombinaci se SLUNCEM to ukazuje na nějaké psycho trauma skrze otce, otcovský archetyp.......Dále máš URAN, NEPTUN, SATURN + SEVERNÍ UZEL v 6.domě což je dům, který mimo jiné souvisí se zdravím, hygienou, službou...........Vypíchnul bych SATURN, který „cosi“ blokuje, zpomaluje, klade překážky......a Tobě jde od SATURNA ze 6.domu opozice na MĚSÍC do 12. domu nebo-li bloky se mohou týkat vztahu s matkou. Tímto se dostávám k MĚSÍCI + CHIRONU + JIŽNÍMU UZLU ve 12. domě – všeobecně platí, že 12. dům souvisí např. s pobyty v nemocnicích, psychiatrických léčebnách.....,ale také souvisí se vším neviditelným a tedy i královstvím NEVĚDOMÍ. Nicméně záleží na aspektech a např. v léčebně nemusí být člověk zavřený jen jako pacient, ale může v této instituci pracovat jako psycholog, arteterapeut, sestřička, lékař, kuchařka, údržbář......Konkrétně u Tebe konjunkce MĚSÍCE+CHIRONU může naznačovat nějaké psycho zranění skrze matku, ale v případě planetky CHIRON jde v dospělosti vše do pozitivna, že si člověk „cosi“ uvědomí, vyléčí se, vytěsní si psycho traumata a tím načerpá jakousi VYŠŠÍ MOUDROST, získá psycholéčitelské schopnosti což symbolizuje CHIRON. Jinak MĚSÍC ve 12. domě může naznačovat citové strádání či pocity opuštěnosti v dětství – přeloženo buď jeden z rodičů chyběl viz. rozvod nebo byl rodič sice přítomen fyzicky, ale duchem byl mimo – nezajímal se, neprojevoval Ti city...a TY jsi měl pocity prázdnoty, opuštěnosti......No a JIŽNÍ UZEL ve 12. domě symbolizuje mimo jiné i pobyty v léčebnách, ale hlavně naznačuje, že je ve Vaší rodině „cosi“ hluboce zakořeněno, že se „cosi“ přenáší z generaci na generaci – nějaké psychopatologie apod.

Jinak možná to pro Tebe bude ŠOK, ale TY sebevraždu nespácháš, protože z astro hlediska to tam vidět není – sebevraždy páchají většinou lidé, kteří mají negativně ozářeny konjunkce kde je přítomen MARS, ČERNÁ LUNA, URAN....případně SATURN, NEPTUN či jeden z karmických uzlů. A tohle TY v horoskopu nemáš!!!! Jasně – také máš v horoskopu výše zmíněné konjunkce, ale ty mají spíše psychologický podtext. Navíc konjunkci MĚSÍCE+CHIRONU máš v RAKU což je znamení, které je nachylné ke změnám nálad, citovému vydírání, vyhrožování, volání o pomoc......je tam přítomno „cosi“ dětinského a mateřského – Tvůj úkol je tedy DOSPĚT!!!! Nechovat se jako DÍTĚ nebo ufňukaná baba, ale chovat se jako CHLAP!!!! Další pozitivum je, že máš velmi dobře ozářený MERKUR na konci 4. domu ve ŠTÍRU a odtud Ti jdou blahodárné trigony na konjunkci MĚSÍCE+CHIRONU ve 12.domě a RAKU – toto naznačuje, že nakonec všechny svoje psycho traumata zpracuješ, pochopíš, vytěsníš z NEVĚDOMÍ do VĚDOMÍ což bude mít na Tvojí nervovou soustavu blahodárné účinky – nebudeš se sebepoškozovat, přestaneš mít noční můry.......Co se týče Tvojí nemluvnosti, tak to z astro pohledu může souviset se shlukem planet ve ŠTÍRU navíc ve 4. domě – tedy zase vše mohlo způsobit nějaké psycho trauma, že jsi přestal mluvit, vybíráš si s kým budeš a nebudeš mluvit – psycho hantýrkou se tomu říká mutismus či selektivní mutismus.
Takže Tvoje diagnóza jak vše popisuješ bude kombinace sociální fobie a mutismu s tím, že na tohle se logicky nabaluje „cosi“ dalšího např. lehké formy autismu, hraniční porucha osobnosti viz. sebepoškozování, myšlenky na sebevraždu.......

Tímto se plynule dostávám k psychologii a začnu asi u toho, že mám pocit, že si trošku pleteš pojmy. TY píšeš cituji: „jednou už jsem byl zavřenej v blázinci v 19letech za emo a řezání“. Jenže EMO a sebepoškozování jsou dva rozdílné pojmy. Velmi stručně Ti to vysvětlím. EMO=subkultura ke které se hlásí děti a mládež z takzvané západní civilizace – tedy i mládež u nás, poslouchají podobnou muziku např. punk, chodí v černém oblečení, barví si vlasy načerno, namodro, líčí si oči i kluci............zatímco sebepoškozovaní či řezání už souvisí čistě s psychologií či psychiatrií. Nicméně máš pravdu v tom, že někteří vyznavači EMO stejně jako vyznavači GOTHIC končí v léčebnách ať kvůli sebepoškozování či kvůli rituálním obřadům. Konkrétně vyznavači subkultury EMO mají smůlu v tom, že zkratka EMO je od slova EMOCE a tak některé děti – lidi se různě sebepoškozují jelikož chtějí prožít nějakou silnou EMO-CI a pak říkají, že jsou EMO.

Teď přejdu k tomu nejzásadnějšímu a sice Ti položím několik dotěrných otázek na téma sebepoškozování + mutismus - některé otázky budou dost intimní takzvaně na tělo a tak pokud se třeba stydíš, tak odpovědi nemusíš posílat tady do diskuze a sdílet je skupinově, ale můžeš mi je poslat do pošty a sdílet je individuálně a třetí varianta je, že si otázky zodpovíš sám „kdesi“ v soukromí – třeba odpovědi napíšeš do počítače, do sešitu.........Nicméně pro Tvojí psychiku, nervovou soustavu, duši......je dost klíčové si vše začít do hloubky řešit, nad vším se hlouběji zamyslet, získat potřebné informace......a tím se aktivuje Tvoje NEVĚDOMÍ – polopaticky napsáno aktivují se Tvoje vzpomínky např. z dětství, začneš si na „cosi“ vzpomínat, „cosi“ Ti začne docházet a pak si jednotlivá psycho traumata můžeš zpracovávat či rozpitvávat např. s pomocí nějakého astrologa či parapsychologa – díky tomu se Ti výrazně uleví, dokážeš se uvolnit, přestaneš se stydět, začneš mluvit, nebudeš se řezat.........
Než začnu pokládat dotěrné otázky, tak je potřeba napsat, že SEBEPOŠKOZOVÁNÍ u dětí či mladých lidí většinou souvisí s nějakou formou sexuálního zneužívání v dětství a to jak u holek, tak u kluků s tím, že u kluků je vše více skryto a zahaleno do černé tmy nebo-li i tímto směrem budou cílit moje otázky. Dále sebepoškozování u mládeže může souviset s citovým strádáním, rozchodem, úmrtím rodiče, přítelkyně...........Případně se podívej na můj astroprofil, kde mám na téma sebepoškozování stáhnutých několik videoklipů což Ti také může pomoci, že na základě vizualizace „cosi“ uvidíš, s „čímsi“ se ztotožníš nebo si v duchu řekneš: „Proč tohle dělám“.....Případně si na youtube najdi videa s podobnou problematikou nebo-li budeš mít pocit, že v tom nejsi sám - uvidíš, že někteří jsou na tom ještě hůř.....Hlavně tyhle videa už většinou natáčejí vyléčení klienti nebo klienti, kteří už mají za sebou tu nebrutálnější fázi sebepoškozovaní.

Nyní tedy k otázkám na téma: SEBEPOŠKOZOVÁNÍ
1. Kdy jsi se poprvé pořezal či jinak sebepoškodil? Bylo to cca v 16letech nebo už někdy v dětství např. v 8, 9letech? Toto je dost podstatné vrátit se do minulosti a detailně zpracovat první sebepoškození. Hlavně je potřeba zpracovat i lehčí sebepoškození jako je lehké škrábání např. nehty, pravítkem, tužkou, cédečkem......
2. Co je či bylo spouštěcím mechanismem sebepoškozování? Opět je potřeba se vrátit k prvnímu sebepoškození a polož si otázku: PROČ? Proč jsem se sebepoškodil? Byl v tom rozchod s přítelkyní, úmrtí přítelkyně, rozvod rodičů, pocity prázdnoty, pocity, že Tě nikdo nemá rád.......Možná také nevíš proč se řežeš i to je možné a nemusíš se za to stydět - prostě vše vychází z Tebe, z NEVĚDOMÍ, že vše nedokážeš ovládnout což souvisí s nějakým psychosexuálním traumatem z dětství - raného dětství.
3. Kde se řežeš či sebepoškozuješ? Tohle je dost klíčové. Je velký rozdíl zda se řežeš na nohách, stehnech, v okolí intimních míst, na břiše, na rukách, prstech na rukách.......zda vše skrýváš či máš tenze se s tím chlubit. Konkrétně kluci se nejčastěji řežou či sebepoškozují na rukách – pokud se řežeš na rukách, tak je potřeba si položit klíčovou otázku: PROČ RUCE?!!! Pokud neznáš odpověď, tak je nutné se ponořit do dětství a zavzpomínat na Tvůj vztah s matkou či jinou ženou, která Tě vychovávala macecha, teta, babička, milenka otce......Konkrétně zda Tě v dětství matka opakovaně nechytala za ruku, když Ti např. domlouvala, trestala.....Možná jsi sám už „kdesi“ na ulici, nádraží, zastávce.... viděl vystresovanou matku, která chytá malé dítě za ruku a dává mu psycho kapky........a tohle je přesně ono, že malé dítě vše vytěsní do NEVĚDOMÍ, „kamsi“ do zadní části mozku a v dospělosti při nějaké stresové situaci se sebepoškodí na rukách a defacto ani pořádně neví proč to udělal – nedokáže to ovládnout, cítí úlevu a neví proč – má pocit, že je divnej, že je masochista.......
4. Dostával jsi v dětství fyzické tresty např. výprasky měchačkou, rákoskou, řemenem.....? Pokud ano, tak je potřeba vše rozpitvat – zda jsi dostával více od otce či matky. Pokud jsi dostával od matky, tak je klíčové jak vše probíhalo – zda jsi musel být nahatej, zda jsi musel klečet nahatej „kdesi“ v koutě, zda jsi věděl za co dostáváš, zda se „kdosi“ díval např. otec, sourozenec....,když jsi dostával výprask.......... Tady můžou být kořeny Tvého sebepoškozování, studu ........
5. Dostával jsi jako dítě od rodičů psycho kapky? V překladu to znamená, že jsi byl trestaný jen psychologicky - formou různých zákazů, výhrůžek....formou takzvaného vymývání mozku což je často horší než dostat na prdel. Opět je potřeba se zamyslet jak vše probíhalo – zda Tě např. matka při vymývání mozku držela za ruce, třásla s Tebou, zda jsi nemusel za trest chodit po bytě nahatej......Tady opět můžou být kořeny Tvého studu, sebepoškozování, mutismu.......
6. Dále je z hlediska sebepoškozování klíčová koupelna – pokládat si otázky typu: Byla matka přítomna při koupání? Vynucovala si matka, že Tě bude koupat, mýt hlavu apod.? Koupala se s Tebou matka ve vaně – pokud ano do kolika let? Vše je potřeba zařadit v čase jelikož to co je vhodné v cca 2-3letech je absolutně nevhodné např. v 9-10letech.......nebo-li HRANICE mezi dobrem a zlem je velmi tenká a klíčové jsou drobné nuance – zkrátka je dost zásadní co se rodiči zrovna honí hlavou a jaká je jeho motivace např. vstupovat dospívajícímu dítěti do koupelny. V psycho vzorci: matka kontra syn jsou motivace většinou citové a to hlavně v případě, že žena-matka vychovává syna sama – bez manžela-muže. Pak se všechna citová pozornost soustředí na syna a dochází ve skryté formě k různým psychopatologiím, fixacím, citovým extrémům,......které se můžou přenést i do koupelny.........
7. Pak je tady klukovské dospívání – dětská onanie a otázky typu: Měla matka či otec nějaké narážky ohledně Tvého sebeukájení? Kontrolovala Tě matka např. v dětském pokojíčku? Máš nějaké negativní zážitky ohledně sebeukájení z dětství? Pokud ano je potřeba vše rozpitvat.
8. Posunu se do puberty + dospělosti a tady z hlediska sebepoškozování jsou klíčové otázky typu: Mám nějaké tetování, piersing či jinou ozdobu na těle, která způsobuje fyzickou bolest? Navštívil jsem někdy sadomasochistické studio či podobné zařízení? Provozoval jsem s partnerkou SM praktiky? Pokud je nějaká odpověď kladná je potřeba vše hlouběji analyzovat.........

Už jen krátce přejdu k mutismu což je zjednodušeně napsáno psycho porucha, která většinou vzniká na základě nějakého psycho traumatu, šoku.... a kořeny jsou nejčastěji v útlém dětství a projevují se např. nějakou drobnou poruchou řeči nebo-li u malých dětí se vše řeší např. u logopeda zatímco u dospělích se už vše řeší spíše s klinickým psychologem.
Nyní tedy k otázkám na téma: MUTISMUS či SELEKTIVNÍ MUTISMUS
1. Měla Tvoje matka nějaké komplikace při porodu či při kojení? Jsi narozen přirozeně či císařem? Tyhle informace je potřeba zjistit buď přímo od matky, otce nebo např. od babičky, sourozence, tetičky....případně v archivu porodnice se také „cosi“ dozvíš. Tohle je ten prazáklad, který je nutné hlouběji analyzovat jelikož např. při poruchách kojení může docházet později k psycho či logopedickým problémům...........
2. Měl jsi v dětství – v předškolním věku nějaké problémy s řečí? Navštěvoval jsi někdy v dětství logopedickou poradnu? Konkrétně mám na mysli např. zadrhávání, ráčkování, záměna písmenek jako např., že místo MÁMA jsi říkal MÁTA nebo místo ŘEPA – PEPA......
3. Jak dlouho jsi jako dítě vydržel nemluvit? Zda hodiny, dny, týdny........Ono TY máš zvýrazněno v horoskopu znamení ŠTÍRA a to jsou introverti nebo-li každý ŠTÍR je s trochou nadsázky tak trošku mutista či autista – uzavírá se do své introvertní bubliny.
4. Co nebo Kdo byl spouštěcím mechanismem k tomu, že jsi přestal mluvit? Stejně jako u sebepoškozování je potřeba pátrat v dětství a vše rozpitvat – zda jsi přestal mluvit po psycho kapkách od matky, po výprasku, po rvačce v mateřské školce, po šikaně ve škole, kvůli studu, abys se neztrapnil a tak jsi raději mlčel.........S tím souvisí jak píšeš, že mluvíš jen s lidma, kterým důvěřuješ nebo-li je potřeba vše hlouběji analyzovat a pokládat si otázky typu: Proč mluvím se sestrou, ale nemluvím s matkou? Proč mluvím s přítelkyní, ale nechci mluvit s cizíma lidma? Pokud Ti dělá problémy mluvit s někým z rodiny, tak tam bude KOŘEN všeho zla. TY píšeš, že v tom znova lítáš a že nemluvíš s rodinou – PROČ?
5. Jaké pocity zažíváš pokud se uzavřeš do své introvertní bubliny a nemluvíš? Zda máš např. pocity bezpečí, klidu, vnitřního uspokojení.......nebo naopak máš pocity tísně, úzkosti např. tenze v břiše, „knedlík“ v krku, tenze u srdce..... Máš ve fázi mutismu větší nutkání se sebepoškodit? Tohle je také dost klíčové jelikož lidé co prodělali v dětství nějaké psychosexuální trauma mají v dospělosti tenze unikat např. do světa fantazií a u Tebe to může být vyhnáno do extrému jelikož máš zvýrazněno ŠTÍRA, ale i RAKA a tyto znamení mají sklony utíkat do světa fantazie, rádi sní a to i ve dne.......

Toto je tedy astro + psycho nástřel ohledně sebepoškozování a mutismu. Jak jsem Ti už psal – pokud si zodpovíš tyto otázky – vše si začneš pitvat, tak postupně „cosi“ začne vyplouvat z NEVĚDOMÍ do VĚDOMÍ a to bude mít blahodárný vliv na Tvojí psychiku, na Tvoje sebevědomí, na Tvůj partnerský život, budeš lépe znát sám sebe.......a hlavně se přestaneš sebepoškozovat, myslet na sebevraždu, začnou mizet různé fobie viz. strach chodit mezi lidi, noční můry, pocity studu, útěky do mutistické bubliny........

Shrnu-li vše závěrem, tak z astro pohledu první velké pozitivum je, že máš MERKUR v trigonech na konjunkci MĚSÍCE+CHIRONU což symbolizuje, že všechny Tvoje psycho traumata dříve či později zmizí ba co víc ještě z těchto traumat načerpáš nějakou moudrost, kterou můžeš v budoucnu uplatnit např. v práci či při výchově vlastních dětí. Druhým plusem je, že máš SLUNCE ve 4.domě což je postavení, které je problematické pro dětství a mládí, ale je velmi příznivé pro stáří a u Tebe to i dost intenzivně cítím, že to takhle bude nebo-li teď máš depky, jsi sám, máš pocit, že nic nejde.....,ale až budeš „starej“ dědek budeš mít nejen nějakou bábu, ale i děti, vnoučata......Třetí plus je shluk planet ve ŠTÍRU, kdy pro toto znamení je jedno z klíčových slov: TRANSFORMACE, emblémovou dvojicí ŠTÍRA je OREL a HAD nebo-li v životě budeš prožívat vzestupy a pády, RÁJE a PEKLA, ale též období radikální proměny. Tento proces už v nějaké formě probíhá, kdy teď prožíváš emocionální peklo, jsi ve fázi HADA zatímco až se zamiluješ do nějaké holky vzlétneš do fáze ORLA. Pro Tebe je klíčové brát život jak přichází a ve fázi HADA vše přehodit do pozitivna - pracovat sám na sobě, číst knížky, transformovat se.....a trpělivě čekat a připravovat se na fázi ORLA, na další emocionální či sexuální ráje nebo-li např. pokud Ti dá holka kopačky, tak je to sice šok, pád do emo pekla, ale na druhou stranu jedním rozchodem život nekončí - přijde další a třeba i zajímavější, vášnivější.... holka!!!! A čtvrté plus souvisí opět se shlukem ve ŠTÍRU, ale částečně i v RAKU viz. konjunkce MĚSÍCE+CHIRONU. No a právě vodní ŠTÍŘI + RACI mají jakýsi DAR či schopnost citově či emocionálně nasytit svého partnera a to z toho důvodu, že u vodních znameních se vše točí kolem citů, pocitů, emocí..... a ostatní věci odsouvají na vedlejší kolej nebo-li z tohoto můžeš také do budoucna čerpat, kdy na světě je plno citově strádajících či opuštěných holek, ale TY je jen možná zatím nevidíš nebo nechceš vidět.........
Co se týče vztahů, tak pro Tebe jsou z astro hlediska nejideálnější holky, které mají zvýrazněno znamení ŠTÍRA, RAKA, LVA a VODNÁŘE – v těchto vodách je potřeba začít lovit.
Toť vše měj se hezky a hlavu vzhůru.NEPTUN
PS: Ohledně intimních otázek na sebepoškozování a mutismus tomu klidně dej pár dní, týdnů......až budeš mít tu správnou náladu nebo-li ideální je pokud vše probíhá nenásilně či přirozeně a nikoliv násilně či pod nějakým časovým presem – vše má svůj čas a význam.
02.11.2014 - 09:24 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:12:Milý Tomáši,
to, co píšeš je situace, která je potřeba řešit a není dobré ji podceňovat, Tvůj problém se týká více mladých lidí, kteří si procházejí většinou nelehkým dětstvím (tak jak popisuje Neptun, tak jak Ti radí Garsia i jiní...), ale je také jako jiné potíže naštěstí řešitelná, pokud má člověk chuť a sílu věc řešit. Je vidět na Tvém příběhu, ač ho neznám celý, že se Ti Tvoje cesta prostě někde zašmodrchala a zřejmě již někdy zkraje v dětství nebo možná už i v prenatálu. Důvěra v život a v lidi byla hodně narušena. Proto je potřeba znovu důvěru objevit, Ty osobně potřebuješ PŘIJETÍ, být přijatý bez podmínek. Už jenom Tvé znamení štíra vypovídá o sklonu k takovýmto potížím a věř mi, že už jsem takových štírů viděla a jejich dospívání většinou je složitější než leckdy u jiných znamení. Ale já se na Tebe dívám celkově, ze všech směrů, ale i tento jeden pro obrázek stačí. Když zkusíš více sám sobě porozumět, když dokážeš a to není jednoduché sám na sobě nenásilnou cestou pracovat, když budeš "chtít" něco změnit, především "přepsat své vzorce chování, rozpustit je", potom máš dobrou šanci věci srovnat do těch správných kolejí, kdy Ti bude zase dobře a vnitřní SEVŘENÍ, které nyní prožíváš nadměrně, uvolníš.Tvoje vzorce jsou konfrontací mezi životem a smrtí, máš se naučit vzít věci lehce, nedramatizovat je, mít pružný život. Pracuješ s karmou Tvých předků, kteří něco nezvládli, kde byly problémy rodinné, vztahové, s péčí o děti, Tvoje linie předků má a měla narušené kořeny.Tvůj úkol je starat se, pečovat, neopouštět, budovat vztahy, u toho i přinášet určité oběti. Pudy a rozum, lehkovážný přístup k životu nebo rozumné chování, v tomto se budeš pohybovat a záleží jen na Tobě, jak svoje vzorce budeš schopen přepsat.
Doporučovala bych dobrého terapeuta, ať už je to psycholog, psychiatr, emoční terapeut... (na psychiatrii jsem nějakou dobu pracovala, tam musí člověk narazit na správného člověka, jinak systém psychiatrie většinou věci někdy i zhorší), který Ti bude sedět, a se kterým se energeticky propojíš tak, že budeš schopen s ním o věcech mluvit, sebevyjádřit se, protože s každým i sebelepším terapeutem, psychologem či lékařem se to díky nesouladu energií nemusí podařit. Je třeba, aby Ti takový průvodce Tvými problémy propojil Tvoje emocionální centrum směrem do krku a Ty tím pádem najednou jsi schopen právě přes krční čakru vyjadřovat své emoce i pocity, své trápení, což Ti jindy nejde. Ty osobně se řiď svým pocitem, jestli máš "chuť k tomuto člověku jít nebo ne, chuť je Tvým ukazatelem, zda ano nebo ne. Nikdo Tvůj problém za Tebe nevyřeší, ale pomoc někoho, kdo Tě může Tvými emocemi provést či posunout (stačí pootevřít vrátka k srdci...), je více než nezbytná, jinak je to Tvoje životní cesta i s různými kotrmelci během ní. Proto se zkus s problémem neprat, zkusit rozpoznat, že každý má svůj čas, kdy je schopen s problémy pohnout, ne vždy nastal čas a leckdy věci stejně neurychlíme, i kdyby nám pomáhal nevím kdo nejlepší. Pokud tyto problémy začaly už v dětství, je třeba počítat i s Tvými rodiči, kteří jsou Tvojí nedílnou součástí a rozebrat celý příběh a srovnat si své kořeny. Toto není na jednu radu či rozbor, to co máš před sebou bude delší cesta, než se dostaneš do cílové stanice, ale není nic, co by nešlo nějakým způsobem řešit a všechno jak už jsem psala má i své načasování - někdy kratší, někdy delší, pokud se nejedná o smrt, kterou zde také uvádíš. U Tebe bude posuvný rok 2019, kdy Ti bude 29 let, v tu dobu už budeš mít trochu jiný náhled a věci se nějakým způsobem posunou, ale je třeba dělat do té doby postupné nenásilné kroky, aby výsledek byl pro Tebe pozitivní.
To, co pro Tebe v krátkosti mohu udělat já :1:, je říci Ti alespoň pár informací, které Tě třeba na Tvé cestě pomohou, pokud je uslyšíš posunout a uvidět, že i z něčeho těžkého, složitého, bolestivého může vyrůst něco pozitivního a že život nám dal každému nějaký úkol, s čím si máme poradit a přijmout i to jakoby špatné. :3:
Neptun i ostatní už Ti napsali spoustu rad, které máš možnost dobře použít. Já se podívám na věc zase malinko jinak.
Až se dostaneš více do rovnováhy, bude třeba přejít přes tyto úkoly, aby ses dostal ke svému smyslu života a k tomu co z Tebe má zářit.
Z Tvého nastavení čtu, že jsi člověk, který má vnitřně schopnost překonat složité překážky a díky své prožité zkušenosti svoje moudro během dalšího života předávat ostatním, najít roli a případnou pomoc pro potřebného člověka, lidi, kteří do Tvého života vstoupí. Jsi vnímavý posluchač, řekla bych do budoucna až takový zachránce, což se u Tebe projeví (dovolíš-li si to), ve zralejším věku. Máš (pokud půjdeš správně) schopnost vést (ale z pozadí, laskavě), je to taková generálská schopnost (kde nemusíš být vidět), na kterou lidé, bude-li zle a budou mít potíže, budou slyšet. Svou generálskou roli (správný vůdce nemusí být v popředí a hlavně naslouchá) budeš mít spojenou s loajalitou, pokud bys klesnul níže a loajalitu nepoužíval, byl by z Tebe nakonec jen vůdce bez vojska, který je izolovaný a jen je posedlý vítězstvím. Takže tento významný dar, který můžeš využít rozhodně naznačuje, že nynější potíže až vyřešíš a přejdeš přes těžké období, budeš rozhodně své kvality již vidět a hlavně budou i k užitku ostatním. Tvá velká životní síla, kterou cítíš a ještě se jí bojíš, kam s ní, nabere správný směr a bude sloužit nejen Tobě, ale hlavně lidem kolem Tebe, což je Tvůj úkol. :44:
Pro Tebe je důležité, až se zbavíš emočních bloků, vyřešíš si blokace z dětství i dospívání či dospělosti, že budeš postaven před úkol, aby ses věnoval nějaké tvůrčí práci. Ty máš "hlubokou potřebu sebevyjádření", ta je podložena schopností se adaptovat, poučit se z chyb, překonat možné rušivé vlivy a prosadit se. S tím souvisí i možnost proměňovat ostatní, mutativně působit vzhledem ke schopnosti odolávat vnějším vlivům i rušení. Ale pozor, přehnaná snaha věnovat se materiálním otázkám by narušovala Tvoji přirozenou kreativitu a vedla by k přehnaným ambicím. Tím chci říci, že materialismus by poničil Tvoji kreativitu a chytil by ses do pasti komerčního pozlátka. U Tebe je třeba zachovat si přirozenou kreativitu a možnost svého sebevyjádření, které nyní máš ještě zablokované a schované pod slupkami a nánosy emočních zranění a prožitků. :8:
Další věc je u Tebe trpělivost - jsi nastaven být takovým "učitelem", který bude poskytovat ostatním směr a který si bude myslet a vědět pocitově, že jde správným směrem. V tomto okamžiku, ale na této cestě ještě nejsi a tak to chce patřičnými kroky a porozuměním sobě samému se po krůčkách na tuto cestu nasměrovat, protože ta je Ti dána a život Tě k ní bude tlačit a když neuslyšíš, bude Ti životními fackami k ní pomáhat. Nedovol však, aby do Tvého přirozeného směřování zasáhlo ego, negativní snahy ega by měnily Tvoje přirozené směřování. Budeš (budeš-li chtít a respektovat svou přirozenost) celoživotně takovým "učitelem", který nikdy nepřestane být studentem, budeš vědět, že tento proces nikdy nekončí a budeš to vyzrále přijímat svou vnímavostí.

:12:Když se ještě bleskově na Tebe podívám, vidím ohromný tlak z kořenové čakry - tento tlak se projevuje jako, když nestojíš pevně na svých nohách a základy jsou narušené. Vidím zdravou bojovnost, ale nyní je ve fázi agrese a sebeagrese, která má takový přetlak, že nepodceňuj své tendence k ublížení si. Dále vidím přehnané ambice, které je třeba uvolnit a nechat si prostor dozrát a věř mi nebo ne, až dozraješ a bude to úplně nejsilnější a na vrcholu cca ve tvých 50ti letech, pokud si dovolíš, aby Tě nevedla jenom slepá touha a nenasytnost, lačnost po materiálním úspěchu, potom Tvoje úsilí a zdravá ctižádost Ti přinese to, co Ti patří a nebude to zaměřeno na osobní prospěch, ale prospěch své komunity, svého okolí a tím to přinese mnohé Tobě. Pokud bys chtěl jen pro sebe, nepřineslo by Ti to nic víc než zaslepenost a posedlost po materiálnu a s tím spojené další problémy.
Druhý tlak vidím ve 2. čakře - v životní síle, kterou je třeba dobře umět nasměrovat. Nyní Tvoje životní síla je nasměrována špatně a sám na sobě cítíš, že jsi ve velké nerovnováze. Dále je ohromný tlak v srdeční čakře, kde cítíš rány osudu a v krční čakře, kde máš zablokované sebevyjádření, vinu, neodpuštění a neukojený hlad po nových zkušenostech a zážitcích.
Proto až s Tebou někdo bude pracovat, je třeba zaměřit se na tyto čakry - je třeba dát všechny do rovnováhy, ale tyto popsané jsou v přetlaku.
Bylo by toho hodně a nedá se to takto vypsat, ale ještě jenom ťuknu - vyhledávej hory, kopečky, odkysel organismus, jsi v nerovnováze díky svým emocím (nejen díky stravování), doplň si organické minerály a stopové prvky, relaxuj, medituj, kontempluj své pocity, emoce, stíny, uvolňuj svou mysl, vzdej se svým pochybnostem, očekávání, vezmi život lehčeji, přijmi určitá omezení, která Ti život nastavil. V noci prožíváš sny o smrti, posmrtném životě, umírání, prožíváš v noci sny o agresi, ale jsou to jen sny, nenech se jimi ovládat( nemusíš si je pamatovat nebo jen některé). NEPOSLOUCHEJ noční DÉMONICKÉ POŇOUKÁNÍ K NĚČEMU, jsou to jenom Tvoje strachy, které je třeba ve dne uvolňovat a správně s nimi zacházet.

Nezapomeň, že informace jsou jen informacemi, je třeba opravdu přepsat vzorce chování a nebát se prožít si bolest, přijmout ji, podívat se na ní a v té bolesti tyto vzorce rozpustit. Cest je více, každému funguje nějaká a tak je na Tobě k jaké cestě se přikloníš.
Přeji Ti na Tvé cestě k probuzení hodně dobrých lidí, kteří se na Tebe třeba jen usmějí. Dana :27:
02.11.2014 - 15:42 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » neptun
dobrý den moc vám děkuji za mega výklad nečekal sem,že se o me bude někdo podrobne zajímat. hodně mi váš výklad pomohl, mám o čem premýšlet i když u čtení mi bylo hodně zle,četl sem vaše otázky hrozně dlouho,prožival sem pocity o kterých ste psal,blok,knedlik v krku,proto se asi stydim mluvit,taky me bolelo bricho,lehce pichalo u srdce.máte pravdu,že se stydím psát o zážitcích z dětství veřejně a proto vám raději na intimní otázky odpovím do pošty snad vám to nebude vadit a nebudete se zlobit.já sem moc rád,že se o me zajímate. jak sem byl v 19 zavrene v blázinci tam se o me nikdo nezajímal a nikdo mi nepokládal otázky jako vy proč se řežu,kde se řežu,proč ruce.ano máte pravdu řežu se na rukách.víte proč v tom poslední měsíce zase lítám,nevycházím z domu,nemluvím z lidma,zase se řežu,uvažuji o sebevraždě.chodil sem asi 4roky z holkou(vodnářkou) a v zaří mi řekla,že je konec,byl to šok vůbec sem to nečekal,bez ni můj život nema smysl.na naši lásku a rozchod dost sedí váš výklad o fázi orla a hada, nejdríve sem prožíval emo ráj,lítal v oblacích jako emo orel a po rozchodu sem spadl do emo pekla, sem ve fázi emo hada, zase se řežu na rukach.víte co je nejhorší,že sem po rozchdu zůstal sám,že už nikoho nemam, hodně sem miloval babičku,ale už umřela,z rodinou nemluvím i proto se zase řežu,sem scorpion,potřebuji citit furt emo a když už nemam doteky od přítelkyne,city od babičky,tak se řežu,citim bolest, citim kapky krve ztekajici po mych rukou,citim emo,nemam sex,nemam city,tak mam řezání,emo je cit a bolest. vím,že řezání je špatná věc,snažím se ovládnout, ale nejde to. já už dřív tušil,že problém je ve vztahu z mamkou a když sem četl vaše otázky na téma řezání,tak se moje tušení potvrdilo,bylo mi dost zle,vybavilo se mi několik vzpomínek,mamku nenávidim,nikdy sem necitil,že me miluje,že mi dava dostatek emo citu.já miloval babičku a dědu.psal ste,že mam saturn v opozici na měsíc,ted mi jde tranzit saturna 4dům ve scorpoinu a proto asi resim matku,dětství.se studiem astrologie teprve začínám,prý se na začátku roku 2015 vše uvolni,je naděje,že se ke me moje milovaná vodnářka vrátí a budem zase prožívat emo ráj. vy ste psal, že z astro hlediska sou pro me idealní holky se zvýrazněnym vodnářem,škorpionem,rakem,lvem. je vidět v mem horoskopu naděje na návrat moji vodnářky,asi nevydržim trpelive čekat jak mi radíte,chci ji mit u sebe, jinak mam nutkání se řezat,citit emo,bolest,prožívat emo peklo,bez ni nemá život smysl,nechci citit prázdnotu,chci citit emo cit nebo emo bolest.do blázince už ale nechci,je to tam jak ve vezeni,musim brát prášky,musim dělat rajony,musim se přestat řezat,furt něco musim.psycatrium už neverim,vám verim,mate o me zájem,pokladate otázky na téma řezání,snad me zachránite a já se prestanu řezat.ještě jednou moc děkuji za mega výklad.tomáš
02.11.2014 - 17:40 | Filtr
(Ryby) Hariett
Tomáši, je mi líto, že takové s odpuštěním mládě prožívá takovéto věci. Z horoskopu vidíme pouze dispozice, nelze tím omlouvat naše chování nebo prožitky, k těm inklinujeme většinou z vlastní pohodlnosti s tím něco dělat. S Tvými problémy by měl opatrně zacházet Tvůj lékař, my zde můžeme pouze nahlížet, astrologie by neměla být považována za věštebnou metodu.Nikdo Ti zde nemá právo říkat co Tě čeká a podobně. Stále by mělo platit rčení "každý svého štěstí strůjcem".Zaujal mě Tvůj ascendent ve Lvu s vycházejícím Jupiterem tamtéž, problém s komunikací tedy nevidím, lidé s tímto postavením se snaží působit dost verbálně, je ale možné, že Tvůj Emo styl zcela přehlušuje podstatu Tvého verbálního projevu, díky tomuto zajímavému, leč nelichotivému stylu možná ztrácíš posluchače nebo se obklopuješ lidmi, kteří Ti nedovedou naslouchat.Jistě si také necháváš rád věci pro sebe, zde by mohla pomoci i arteterapie, pakliže již máš všeho toho tradičního postupu dost, nicméně vysazovat léky v takovém stavu je čiré bláznovství.Je tedy patrné, že všechen ten nátřask, co máš ve 4. a 6. domě potřebuješ silně dramaticky prožívat, dávat teatrálně najevo svoje pocity. Planety ve Štíru jsou zde proto, abys pochopil slova MOC-POMOC, do jaké míry jsi tu sám za sebe,proč se s prominuitím jen "patlat v sobě", když máš co sdělit ostatním ,máš potřebu okázale působit na lidi, šokovat je. Do jaké míry můžeš obohatit svět jiných lidí a jakým příkladem,je tedy zcela na Tobě. Štír je 8. znamení zvěrokruhu, tedy kolektivní, ačkoliv jsou planety hlavně pod obzorem, kde jde hlavně o subjektivní prožívání, neznamená to, že se máš stranit a skrývat před světem. Přeji Ti tedy, aby Ti Tvé MOCné planety dokázaly hlavně POMOCi.Je zde patrná opravdová síla, ale je jen na Tobě, jakým způsobem ji využiješ, zda skrze krizi dokážeš vzlétnout jako pověstný Fénix z popela a obrodit se v novém, lepším žití....Hodně štěstí!
02.11.2014 - 19:31 | Filtr
(Kozoroh) kedarda
Ahoj Tomáši!
Nejsem odborník na astrologii. Ale nad tvým příspěvkem těžko zůstat lhostejný. Odborných rad se ti zatím již dostalo a mám pocit, že opravdu dobře míněných i správně podaných.
Proč tedy píšu? Mám také poruchu osobnosti, ale to samo není nic, z čeho bys měl mít obavy. S poruchou osobnosti lze docela dobře žít.
Tvoje duše si vybrala velkou zátěž v tomto životě - zřejmě má namířeno hodně vysoko skrze takovou očistu a zkoušky...
Ať máš poruchu jakou chceš, ať si existuje sebevětší zátěž, kterou sis při narození vzal na bedra, ať jsou vnější okolnosti jakékoli, určitě existuje ještě nějaká část tvé bytosti, která k tomu také má co říct. Jistě není tvůj život jenom pouhou snůškou těžkostí.
Nevím o tobě zhola nic, ale už teď vím, že máš počítač, na internet i na elektřinu, nejspíš máš kde bydlet, dovedeš se velmi dobře, srozumitelně vyjádřit (což ve tvém psychickém stavu není samozřejmostí - mnozí by s tím měli problém i za normálních okolností), máš přeci jen vůli žít a postavit se svým potížím. Jsi schopen uprostřed trablí si vybírat životní styl (emo), hlásit se k nějakým dalším ideálům - neříkám, že to je dobře nebo špatně, jen to, že tím vědomě vybíráš. To je vzhledem k tomu, že o tobě nic nevím, celkem dost věcí k pochvale tvého života - co teprve bys asi mohl na svém životě najít k pochvale ty sám...
Pro muže bývá obtížnější žádat o pomoc, ty se navíc nerad svěřuješ a k tomu ještě tvé potíže jsou právě takového charakteru, jako by tě chtěly izolovat od zbytku světa - zasloužíš si například obdiv už jen za to, že ses vůbec odhodlal pomoc hledat.
A u psychiatrů ji už zrovna s nadšením hledat nechceš (přeci tedy uplatňuješ vědomou vůli) - ok - buď ale ochoten to klíďo píďo přehodnotit, bude-li třeba, ten okamžik jistě poznáš - spíše jde o konkrétní osobnost než o rozdělení psychiatr / psycholog / astrolog /kineziolog apod. Já jsem zkusil několik psychiatrů a psychologů a některý trochu pomůže, některý vůbec. Spíše jde o to, abys to ty sám rozhodně nevzdával a věřil, že ta správná pomoc je pro tebe dávno přichystaná, jen si ty k ní musíš najít cestu.
Nechtěj ale najít takovou pomoc, která by tě měla nějak kompletně zachránit zvenčí - ty, co se tak tváří, jsou jen past. Dobrá pomoc tě jen popostrčí a tu, co ti skutečně bude moci přinést něco dobrého, poznáš tak, že ti sdělí i něco o tobě velmi nepříjemného.
I kdyby tvoje psychická a jiná zátěž byla tak obrovská, že by to bylo napůl - žít či nežít, tak tu stejně zůstává "něco", co to má rozhodnout a tohle "něco" teda určitě není mimo tebe - jsi to prostě ty...
Nevím, možná to slyšíš nerad, ale to hlavní, co vždy rozhodne o tom, kam se bude tvůj život dál ubírat, je TVOJE dílo (včetně toho, zda se ti dostane pomoci), tvoje zodpovědnost - někde tohle přiznání vyhrab za každou cenu. Až se zase setkáš tváří v tvář s pocitem, že tohle je nad tvé síly, tak to TVOJE finální dílo spočívá v tom, že i uprostřed největších, akutních sraček v sobě najdeš odvahu upřít třeba jen na kratičký ! okamžik svou pozornost k čemukoli milému, uvědomit si srdcem - vyslat pocit, že něco je dobré. I kdyby se to jevilo v rozporu se "skutečností", kterou budeš právě prožívat, tak něco se pokus na chviličku prožít jako příjemné. I kdyby to bylo malé vděčné pomyšlení, že máš doma teplo a máš co na sebe a dokonce si můžeš vybrat stylové oblečení. Když na mikrosekundu dokážeš pocítit vděk životu za takovou hojnost, obracíš v tu chvíli kartu ve svůj prospěch.
Možná, že mám tendenci si stěžovat na život intenzivněji než ty, přičemž moje potíže podle všeho nejsou tak vyostřené jako ty tvoje, alespoň zřejmě ne už akutně dnes. Přesto mám za sebou delší období (ještě zvolna doznívá), kdy jsem doslova nevěděl kudy kam a co se sebou, se životem apod. Já jsem oproti tobě nikdy necítil problém hledat pomoc, naopak jsem v tom byl jistého času poněkud hektický. Dostal jsem milion rad, většinu dobrých, ale došlo-li kdy k jejich konkrétnímu uplatnění, měla to ve finále na svědomí taková ta ona část ve mě, která se nakonec rozhodla tu radu vyzkoušet, něco učinit nebo neučinit - musela to být moje ( nejmojevatější ze všech nejmojovatých) - prostě moje a jen moje vlastní vůle, rozhodnutí, přičemž šlo třeba "jen" o to, pokusit se nebo se alespoň pokoušet upírat pozornost i na něco jiného než jen na ty potíže...
Tuhle část máš, Tomáši, dosud zdravou, tak ji používej napříč všemi radami a pomocemi, které se ti jistě ještě dostanou.
Přeju ti hodně štěstí!
02.11.2014 - 19:45 | Filtr
(Kozoroh) kedarda
A ještě ti, Tomáši, skládám hold, že tímhle dokážeš procházet bez kouření, alkoholu i drog, zejména, když ti je navíc blízká filozofie emo.
04.11.2014 - 00:12 | Filtr
(Váhy) neptun » Scorpion7
Ahoj Tomáši,
na úvod zdravím. PROČ bych se na Tebe měl zlobit vždyť jsem Ti psal, že ohledně intimních otázek na téma sebepoškozování + selektivní mutismus je dobré vše nechat přirozeně plynout a také můžeš vše zpracovávat postupně krůček po krůčku, otázku po otázce – případně si vše překopíruj „kamsi“ do počítače.
Pokud si měl při čtení intimních otázek tenze v krku, břiše, v oblasti srdce......,tak to jen potvrzuje, že máš hluboko uvnitř sebe, v NEVĚDOMÍ zakořeněny psycho traumata a je potřeba vše postupně vytěsnit na světlo, do VĚDOMÍ. Vím, že je to hodně nepříjemné vracet se do minulosti k negativním zážitkům, ale je potřeba si touto psycho transformací či psycho očistou projít což bude mít blahodárný vliv na Tvojí nervovou soustavu, psychiku.......postupně začnou mizet pocity studu, tenze v krku, břiše.....a hlavně se přestaneš řezat!!!!

Ohledně vytěsňování psycho traumat z dětství Ti poradím jednu výbornou metodu, která by Tě mohla i hodně bavit jelikož máš zvýrazněného ŠTÍRA. Psal jsi, že začínáš pronikat do tajů astrologie a právě s pomocí astro knížek si můžeš sám vytvářet osobní horoskop. Nejdříve si zajdeš do knihovny, kde si půjčíš různé astro knížky a doma budeš „cosi“ opisovat „kamsi“ do počítače, do sešitu.........Pro lepší představu uvedu konkrétní příklady. TY máš např. shluk planet ve 4. domě. Takže si do počítače či sešitu nadepíšeš např. PLUTO, VENUŠE.....ve 4. domě, MERKUR, VENUŠE.....ve ŠTÍRU – no a pak si budeš dělat výpisky z knížek. Stejnou metodikou pojedeš aspekty např. konjunkce SLUNCE+PLUTA, trigon MERKUR na MĚSÍC.......Tato jakási astro hra bude mít pro Tebe hned několik blahodárných vlivů. Za prvé se budeš zdokonalovat v astrologii + psychologii. Za druhé začnou vyplouvat psycho traumata z dětství, kdy se při psaní s „čímsi“ ztotožníš – v duchu si řekneš: „tohle sedí na moje dětství“ - to se Ti může stát např. až budeš psát o PLUTU ve 4. domě či MĚSÍCI ve 12.domě.....nebo-li touto astro hrou lze také aktivovat individuální NEVĚDOMÍ. Za třetí začneš postupně překonávat sociální fobii a začneš vycházet mezi lidi nebo-li budeš muset cca jednou za 14dní jít vrátit knížky do knihovny a zase si půjčit nové a kdoví možná se při návštěvách knihovny seznámíš s nějakou holkou. A za čtvrté klesne Tvoje touha na řezání jelikož budeš mít nějakou činnost či koníček a tím logicky nebudeš mít myšlenky na sebepoškozování. Tak si to nech projít hlavou zda by Tě toto nebavilo – nic Ti nevnucuji, ale jak jsem Ti už psal minule je potřeba ve fázi HADA vše přehodit do pozitivna a místo řezání se zaměřit na TRANSFORMACI, sebepoznávání či jakousi vnitřní očistu – podívej se do přírody – HADI také převlékají kůži, procházejí proměnou či očistou. Tohle Ti hodně pomůže i do budoucna např. v partnerských vztazích či při výchově vlastních dětí, že budeš i fázi HADA prožívat pozitivně a nikoliv destruktivně.

Přejdu k Tvému sebepoškozování po rozchodu s přítelkyní. To, že v tom po rozchodu s Vodnářkou zase lítáš a řežeš se na rukách, tak to je individuální transformační proces či psycho vývoj, kterým si bohužel projdou všechny děti-lidi co v dětství prožili na vlastní kůži nějakou formu násilí ať psychické, fyzické či sexuální. Rozdíl je pouze ve formě – jeden člověk začne pít alkohol, druhý začne brát drogy, třetí přestane jíst, čtvrtý začne střídat partnery, pátý přestane vycházet z domu.....což jsou vše nějaké formy sebepoškozování či útěku. V Tvém případě je to řezání a sám jsi v dopise perfektně popsal různé pocity, které se uvnitř Tebe odehrávali-jí nebo-li nejdříve přišel emocionální ŠOK a nečekaný rozchod s první láskou, který v Tobě aktivoval nekontrolovatelné EMOCE – naplno jsi si uvědomil, že Ti umřela babička, že v Tvém dětství nebylo „cosi“ v pořádku, že nenávidíš matku, že jsi vlastně úplně sám, že nefunguje systém v psychiatrických léčebnách......a tohle je vražedná kombinace jakési psychologické sado maso – PSYCHO PAST v které jsi uvíznul. Přeloženo prazáklad všeho je v rodině - pokud by jsi měl harmonický vztah s matkou či otcem......,tak se jim po rozchodu s holkou se vším svěříš, vybrečíš se jim na rameno....a rodiče Tě pak zasvětí do tajů života, nostalgicky zavzpomínájí na první lásky........nebo-li vše zůstane uvnitř v rodině a TY nasáváš „kamsi“ do svého nitra mateřské či otcovské city, prožíváš nějaké pozitivní emoce.........Bohužel TY zázemí v rodině nemáš a tak je logické, že hledáš city, emoce, pomoc..... „kdesi“ venku nebo-li pokud selže rodina měl by jako náhradní pilíř zafungovat stát ve formě propracovaného zdravotního, sociálního.... systému ........Jenže jak už jsi sám poměrně v mladém věku zjistil např. systém psychiatrických léčeben je totálně nefunkční a spíše lidem ubližuje a to je přesně ta PSYCHO PAST!!!! Jeden z mnoha problémů léčeben je v tom, že se tam pletou jablka a hrušky nebo-li lidi jako jsi TY co mají problémy se sebepoškozováním, mají sebevražedné tenze, ale třeba i závisláci na alkoholu, automatech, drogách.....vůbec nepatří do psychiatrických léčeben, ale spíše do nějakých specializovaných psychologicko-sociálních center. A hlavně všichni tito lidé nepotřebují zobat zázračné tabletky jelikož laicky napsáno nemají žádnou vrozenou poruchu mozku, ale mají spíše problém s psycho hranicema, s psychikou, emocema, či hypersenzitivní nervovou soustavou. Takže se Ti vůbec nedivím, že psychiatrům už nevěříš – navíc TY máš zvýrazněného ŠTÍRA a zdůraznil bych, že máš v tomto znamení MERKUR=MYŠLENÍ a tak na základě jakéhosi zvířecího instinktu vše vycítíš - vycítíš kdo miluje a nemiluje – vycítíš kdo chce skutečně pomoci nebo-li v léčebně jsi velmi brzo vycítil, že psychiatrům nejde o pacienty – nic se tam neřeší do hloubky a hlavní motivace je uspokojit zájmy farmaceutického průmyslu – tedy cpát do lidí prášky. Ono pro lepší představu zvrácenosti systému našich léčeben mohu krátce připomenout dva mediálně známé případy – dva rozdílné extrémy. První je sebevražda zpěvačky Ivety Bartošové, kterou si psychiatři neustále přepinkávali, nutili jí zobat zázračné pilulky – udělali z ní feťáčku a jak to vše dopadlo už všichni víme. A hlavně si polož klíčovou filozofickou otázku: „Potřebuje člověk jako byla IVETA B. zobat prášky“? Nepotřebuje – potřebuje spíše řešit do hloubky svoje psycho traumata z dětství apod. Druhý extrém je poměrně čerstvý a sice ze Žďáru, kde agresivní schizofrenička útočila s nožem v ruce na studenty a jednoho zabila – do nebe volající však je, že takto už v minulosti pobodala učitelku a držela malé dítě jako rukojmí. Tady si zase celá veřejnost klade otázku: „Jak je možné, že agresivní schizofreničku někdo pustil z léčebny“?
Hlavní problém celého systému je v tom, že „pacienta“ vykopnou z léčebny jako kus hadru a pak už se musí starat sám – nikoho nezajímá zda má konkrétní člověk zázemí v rodině, zda má práci, zda v případě schizofreniků pravidelně dochází na kontroly k lékaři......Takže se nemůžeme divit, že nám narůstá počet mladých lidí jako jsi TY, kteří se řežou, v horším případě skáčou z mostu.......narůstá počet bezdomovců s psycho problémy a v horším případě mezi náma pobíhají „šílenci-kyně“, kteří vraždí naše děti ve školách. Třeba ve Skandinávii či Francii funguje systém tereních psychologů či sociologů, že docházejí přímo domů a řeší individuálně s „klientem“ jeho psychosociální problémy – např. řeší vztahy, práci, ekonomickou situaci, bydlení, ale také s klientem chodí na procházky, pro noviny, venčit pejsky.......je to na bázi pečovatelských služeb. Tohle by třeba Tobě dost pomohlo, protože trpíš sociální fobií – nevycházíš z domu, stydíš se mluvit......nebo-li by k Tobě docházela nějaká studentka psychologie s kterou by jsi komunikoval, chodil do parku na procházky nebo by jste společně jezdili např. do té knihovny – zkrátka by jsi se učil sociálním návykům. Podobně např. v Norsku, Švédsku či Francii funguje systém takzvaného chráněného bydlení pro lidi jako jsi TY – sebepoškozování, pokusy o sebevraždu...,že nejsi zamčenej v léčebně, ale bydlíš v sociálním domku, kde defacto funguješ normálně jako doma jen s tím rozdílem, že Ti „kdosi“ pomáhá se krůček po krůčku vracet do společnosti – pomáhá Ti navazovat mezilidské vztahy, hledat práci, kterou zvládneš.........U nás v našem kocourkově bohužel nic takového nefunguje – jsme sto let za vopicema, ale časem se to snad také „kamsi“ pohne.
Tohle Ti píšu z toho důvodu, že TY k tomu také můžeš svým dílkem přispět – jednotlivec nic nezmůže, ale když se bude bouřit více lidí, tak se časem ledy pohnou. Proto Tě chválím, že se bouříš proti psychiatrům, systému v léčebnách - pokud něco nefunguje, tak je potřeba se bouřit a bojovat za radikální změnu!!!! Až bude vše fungovat jako např. ve Skandinávii, tak se logicky lidi nebudou bouřit a radikalizovat.

Přejdu k astrologii a Tvým dotazům. Ano Tobě už delší dobu tranzituje SATURN ve 4. domě a tak jsi tento rok mohl naplno pociťovat disharmonické vztahy v rodině, že Tě vše vnitřně žralo, blokovalo, mrzelo........což je naprosto přirozené, kdy každé dítě byť už je dospělé touží po mateřské lásce – je to jeden z nejprimitivnějších pudů a jelikož tranzit se odehrává ve znamení ŠTÍRA, tak mohlo být u Tebe vše opět vyhnáno do extrému. Pozitivní je, že koncem tohoto roku Ti SATURN začne přecházet do 5. domu a v roce 2015 také bude přecházet ze znamení ŠTÍRA do znamení STŘELCE. Nicméně je třeba zdůraznit, že žadná planeta není jen dobrá nebo špatná a to samé platí pro tranzity planet, kdy hodně záleží na aspektech. V překladu to znamená, že SATURN není jen planetou, která „cosi“ zpomaluje, blokuje, ničí........, ale je to též planeta MOUDROSTI, pevných názorů, nějaké formy zralosti, stability např. ekonomické, sociální.......nebo-li tranzitující SATURN ve 4.domě může z pozitivního hlediska znamenat, že rodina + vztahy v rodině jsou stabilní, mají pevný řád či základy byť nějaké silné city, emoce...jsou „kdesi“ na vedlejší koleji, ale ono nelze celý život prožívat jen emocionální ráje, „kdesi“ na Mont Everestu, ale někdy stačí mít „jen“ pocit citové jistoty což u Tebe bohužel není a proto se cítíš sevřený či zablokovaný.

Přejdu ke vztahům a vše Ti podrobněji vysvětlím. Z astrologického hlediska je pro navazování partnerských vztahů klíčová partnerská osa + planety či astro body v 7.domě/dům partnerství a manželství/ + u nás chlapů postavení VENUŠE a MĚSÍCE, kdy se jede podle toho nejprimitivnějšího psycho vzorce: VENUŠE=MILENKA a MĚSÍC=MATKA + můžou také hrát roli shluky planet. TY nemáš v 7. domě žádnou planetu či astro bod a tak se zvýrazní vše ostatní.
Začnu u ascendentu, který máš ve znamení LVA což astro hantýrkou znamená, že máš partnerskou osu LEV kontra VODNÁŘ – hodně zjednodušeně napsáno LEV symbolizuje „JÁ“, Tvoje chování, fyzično..... zatímco VODNÁŘ symbolizuje „TY“, Tvojí potencionální partnerku. Takže Tvůj 4letý vztah s Vodnářkou by se dal označit jako osudový či karmický – na začátku tam byla vzájemná přitažlivost podle hesla: protiklady se přitahují. Háček je v tom, že tyto „karmické“ vztahy mají OBA „cosi“ naučit a „kamsi“ je posunout v psycho vývoji což obvzlášť platí u mladých lidí, kdy pro Tebe vztah s Vodnářkou byla možná úplně první láska se vším všudy – první líbání, první intimní dobrodružství, první sexuální ráje........,ale dříve či později většinou přijdou také opačné emoce či pocity a sice první rozchod, první zklamání......a to z toho důvodu, že k prvním láskám se přimotává vždy „cosi“ dětinského, naivního, nezralého, platonického....vše je spíše dětská hra. Tímto tedy byť nepřímo odpovídám na Tvojí otázku zda se Ti Vodnářka vrátí či nevrátí – polož si filozofickou otázku: „Kolika lidem na naší planetě vydrží první láska na celý život“? Moc jich asi nebude viď? JÁ chápu Tvoje pocity – ŠTÍŘI uvažují ve vzorcích: láska až za hrob, všechno nebo nic, ráj nebo peklo.................Sečteno a podtrženo díky rozchodu s Vodnářkou se uvnitř Tebe „cosi“ uvolnilo, začínají vyplouvat traumata z dětství a TY krůček po krůčku začneš procházet jakousi transformací či psycho očistou – postupně se budeš zbavovat všech bloků nebo-li v případě, že by jsi zůstal se svojí první láskou, tak by jsi zůstal uzamčen ve svém NEVĚDOMÍ, stále by jsi byl vnitřně zablokovanej, opakoval stejné vzorce chování, opakoval chyby rodičů např. při výchově dětí......hlavně by jsi měl falešný pocit, že jsi šťastný, šíleně zamilovaný, ale realita by byla opačná.
Vrátím se k partnerské ose LEV kontra VODNÁŘ. Když to hodně zjednoduším, tak z hlediska partnerské osy + karmické osy/Jižní+Severní uzel/ to může být s holkama se zvýrazněným VODNÁŘEM podle hesla: protiklady se přitahují zatímco s holkama se zvýrazněným LVEM to bude podle hesla: vrána k vráně sedá – budete mít pocit, že jste na stejné frekvenci, na stejné ohnivé vlně...........s tím, že do vztahů s Vodnářkama + Lvicema se bude přimotávat vždy „cosi“ z minulosti a to z důvodu, že máš v těchto znameních i takzvanou karmickou osu.

Posunu se dále a sice ke konjunkci MĚSÍCE+CHIRONU ve znamení RAKA nebo-li z tohoto astro pohledu by Tě měli přitahovat holky se zvýrazněným RAKEM. Případný vztah pod vlivem RAKA může pro Tebe mít až léčivé účinky a to hned ze dvou důvodů. Za prvé CHIRON symbolizuje nějaké psycho zranění v dětství což na Tebe dost sedí – nenávidíš matku, uvnitř máš plno blokací, strachů..........a tak v případném vztahu s holkou se zvýrazněným Rakem se vše může proměnit v „cosi“ psychoterapeutického, léčitelského.......např. pokud Tě holka prstem lehce pohladí po ruce či po tváři, tak to na Tebe bude mít velmi blahodárný vliv. Za druhé MĚSÍC je silně napojen na vše co souvisí s MATKOU – mateřská láska, těhotenství, kojení, výchova dětí...........Takže do případného vztahu se může přimotávat „cosi“ mateřského např. ve formě vodopádů něžných citů, neustále si budete projevovat náklonost, vzájemně se něžně dotýkat což je vše typické pro vodní znamení – na prvním místě jsou city, pocity, rodina, emoce.....až pak vše ostatní nebo-li takovýto vztah může mít na Tebe opět velmi léčivé účinky což je logické jelikož TY defacto nevíš co je to harmonická RODINA, mateřská láska.....a pro holku se zvýrazněným RAKEM bude právě RODINA prioritní což Tobě bude imponovat – budeš mít z toho příjemné pocity - nebudeš cítit prázdnotu, samotu, nebudeš se řezat.......jelikož budeš mít vlastní rodinu + později děti.......Jen je potřeba si dávat pozor, aby se Váš vztah neproměnil na vztah maminky a dítěte, kde TY budeš hrát roli nezralého dítěte, které při nějaké byť menší krizi začne vydírat větičkama typu: „Jestli mě opustíš, tak se pořežu či zabiju“. Opět je vše potřeba přehodit do pozivní formy a spíše v Račici vidět jakousi ideální maminku pro VAŠE děti a vytvoření harmonické rodiny. A tohle je jeden z Tvých úkolů na tomto světě, v tomto vtělení, kdy Tvoje dětství bylo PSYCHO či HOROR a tak se můžeš snažit neopakovat chyby rodičů a vytvořit se svojí partnerkou harmonický domov pro vaše děti.

No a na závěr zůstává shluk SLUNCE+VENUŠE+PLUTO a také MERKURA ve znamení ŠTÍRA což naznačuje, že Tě budou velmi silně sexuálně přitahovat holky se zvýrazněným ŠTÍREM. Vezmu to heslovitě. VENUŠE=MILENKA což symbolizuje, že s holkama ve ŠTÍRU budeš zažívat absolutní sexuální ráje, budete společně neustále lítat „kdesi“ v oblacích ve fázích ORLA a dobývat emocionální Everesty....... MERKUR=MYŠLENÍ což může symbolizovat, že v případném vztahu budete vymýšlet neustále nějaké psycho a sexuální hry – zkrátka žádná nuda, vše může mít nádech ritualizace, nebudou asi chybět experimenty s SM praktikama..... SLUNCE=SVĚTLO což v Tvém případě může symbolizovat, že nyní se plácáš v emocionální tmě, vše vidíš černě, máš černé myšlenky, kdy vyhrožuješ sebevraždou...a poté co se zamiluješ do holky se zvýrazněným ŠTÍREM se Ti jak mávnutím kouzelného proutku vše rozsvítí a TY uvidíš i jiné barvy než černou – uvidíš modrou, bílou, žlutou.....PLUTO=TRANSFORMACE což symbolizuje, že budeš v takovýchto vztazích procházet radikální proměnou „odkudsi“ z NEVĚDOMÍ bude „cosi“ negativního vyplouvat na světlo a za pochodu se vše transformovat na „cosi“ psychoterapeutického.
To co je nutné zdůraznit, že toto vše se Ti odehrává ve 4.domě a 4.DŮM=DĚTSTVÍ nebo-li je potřeba vše poskládat dohromady a propojit – něco jako když do jedné sklenice naházíš tyto klíčová slůvka: ŠTÍR+MILENKA+MYŠLENÍ+SVĚTLO+TRANSFORMACE+DĚTSTVÍ....a pak vše promícháš a vznikne prazvláštní koktejl či chemická reakce, která v Tvém případě symbolizuje případný vztah s holkou se zvýrazněným ŠTÍREM. A skutečně takový vztah, kde hlavní téma bude sex či různé sexuální hrátky Ti může odblokovat např. všechny zablokované čakry, kdy si budete v rámci sexuálních hrátek dělat různé masáže – něco jako tantrický sex. A to samé platí pro různé lehčí SM hrátky, které nejen okoření vztah a všední nudu, ale v Tvém případě se opět vše může překlopit do pozitivna. Položím Ti filozofickou otázku: „Co je lepší: řezat se na rukách + mít případně jizvy na rukách + riskovat pobyt v léčebně nebo je lepší dostat výprask např. rákoskou od milující partnerky v rámci sexuálních hrátek“? Tady vidíš, že téměř vše lze přehodit do pozitivní formy a např. ve výprascích se skrývá i „cosi“ přirozeného, přírodního, očistného, léčivého, psychoterapeutického....což je na samostatnou přednášku. Jen krátce Ti napíšu malou ochutnávku. Konkrétně TY jsi po rozchodu s přítelkyní zůstal úplně sám, s rodiči nemluvíš, babička umřela........a opět Ti položím filozofickou otázku: „Co je lepší být sám, zažívat pocity prázdnoty a samoty nebo občas dostat výprask ať už od matky, přítelkyně, babičky“......? Přeloženo „výchovný“ výprask v sobě může skrývat pocit, že má o Tebe „kdosi“ zájem – ty jelita na prdeli jsou jasným důkazem, že nejsi úplně sám, že „kohosi“ máš nebo-li např. pro děti v děcáku či Klokánku by bylo určitě mnohem lepší mít milující maminku + tatínka a občas dostat výprask než např. celé dětství citově strádat a mít totálně rozsekanou psychiku. Budu už končit.
Shrnu-li vše ve stručnosti, tak ohledně partnerských vztahů je dobré vše nechat přirozeně plynout a nechat vše na osudu, vesmíru či hvězdách zda Ti do cesty přihraje holku se zvýrazněným ŠTÍREM, RAKEM, LVEM, VODNÁŘEM.......nebo-li vše je to o nějakém individuálním psycho vývoji, dospívání.......a pokud máš nyní z nějakého důvodu potkat např. holku v RAKU s kterou budeš jen krátce, tak i to má nějaký vyšší smysl a třeba až třetí holka např. ŠTÍRKA bude ta pravá s kterou zestárneš. Nikdo nemá křišťálovou kouli, aby viděl celou budoucnost člověka a to by byla i dost nuda, kdybys věděl, že 10.11. potkáš Markétku Mrkvičkovou s kterou budeš šťastně vrkat až do smrti. Měj se hezky NEPTUN :64:
04.11.2014 - 17:40 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » neptun
dobrý den pane neptun moc vám děkuji za dalši mega výklad. já se neřežu každej den, sou to emo vlny, ted se neřežu,čtu si dokola vaše mega výklady,dopisy od lidí o všem premyšlim,čtu si o astrologii na internetu a neřežu se.jizvy na rukách nejake mám,ale neřežu se žiletkama do masa jako emo lidi na youTube,na faceboku. já se řežu loveckym nožem,kterym kuchám ryby a když mám nutkání se řezat,chci citit emo,tak se kuchnu nožem jen lehce,citim pak ulevu,citim kapky krve ztekajici po ruce,citim emo,citim bolest.nejvetší jizvu mam z blázince.napišu vám můj nejhorší zažitek.nejdřiv sem se v blázinci škrabal tupim nožem na jidlo,nic jinyho tam nebylo,vše ostré davaji pryč.já furt kradl tupe nože pri jidle,nechtel sem tam bejt,tak sem kradl dál nože.psychiatri mi pridali prášky a zamknuli me na pokoj se 2kluky,jeden ležel na kapačkach asi skočil z okna,druhej kluk byl zdrogovanej, uplne mimo a furt si trhal vlasy,chodil k moji posteli a chtel se me dotykat asi byl teplej,nevim.citil sem se hrozne,delalo se mi zle,cele dny zavrenej z teplim mega magorem.já byl taky zdrogovanej praškama,ale vnimal sem.cele dny sem posedle premyšlel jak se dostat pryč z pokoje hrůzy.prosil sem na vizite psychiatri at me daji na normalni pokoj,ale vubec me neposlouchali,nemel sem žadná práva,byl sem ve škatulce nezvladatelnej magor kterej se řeže nožem a musí byt pod zámkem.citil sem bezmoc,chtel sem umřít,mel sem hroznou touhu se pořezat,citit emo,touha me celeho ovladla.posedle sem hledal na pokoji hrůzy něco ostreho cim bych se mohl pořezat a zabít,nic ostreho sem nenašel,postel rozmontovat nešla,strop vysoko.jedina naděje byla když me psychatři poušteli na záchod,večer na prášky,myti.jednou večer sem využil chaosu a kdyz me žadna setrička nehlidala vyšrouboval sem na záchodě žárovku a propasoval na pokoj emo hrůzy.citil sem úlevu,vedel sem,že brzo si dam dávku ema,že brzy ucitim bolest.žarovku sem rozbil o postel a pořezal se na rukách,dodnes mam jizvy,pořezal sem se hodně,mel sem touhu citit emo.psychiatri me videli oknem,že sem pořezanej,nejdřiv sem mazal setřickam na osetřeni řezancu,pak me přikurtovali na postel v pokoji emo hrůzy.citil sem hroznou bezmoc,byl sem přikurovanej a teplej mega magor se na pokoji volne pohyboval,hrozne sem chtel umřít,brečel sem i když normalne nebrečim,emo scorpioni nebreči.psychiatri me po pár hodinách rozvazali a prišla další fáze emo pekla,dostal sem prašky,injekce a zdrogovanej mazal na samotku,byl sem pod dohledem kamer,musel sem čůrat do bažanta,nemel žádna práva.psychiatri sou zle svině,ubližou lidem.
mate pravdu,že asi lepsi dostat vyprask nez se řezat,jelita na zadku zmizi,jizvy na rukách už ne.sm praktiky sem s vodnárkou nedelal,ale mel sem fantazie,stydel sem se,nemluvil.fantazie o emo výprasku mam,ale v zadnem sm salonu sem nebyl stydim se,prijde mi divne platit za seřezani. tomáš
04.11.2014 - 18:11 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » kedarda
dobrý den,děkuji za mega dopis.mate pravdu,že zalezi na osobnosti než na rozdělení psychiatr,psycholog,astrolog,ale psychiatrum už neverim oni se i divne divaji,jednaji z lidma jak z magorama a nuti prášky. já začinam studovat astrologii,verim spis astrologům.
ano zvladam vse bez drog,alkoholu,bydlim v dome po babice na okraji olomouce,ale nepracuji po rozchodu z Vodnarkou nevychazim z domu,nemluvim z lidma,ziju z uspor,proto mam na internet,elektrinu,plyn.zatim.co bude dal neresim.vite sebevrazi neplanujou budoucnost,ale spis planujou zda se podrezat,skočit z mostu,skočit pod vlak.a po smrti v ráji,v nebi se elektrika,internet platit nemusi.to je vyhoda smrti.tomáš
04.11.2014 - 18:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nedá mi to, ještě jednou se této diskuze nezúčastnit.
Bylo mnohé napsáno, člověk se v tom může tak trochu ztratit, tak proto napíšu jen pár vět, které u Tebe Tomáši považuji za první z dveří k uzdravení a ke spokojenosti.
Přes co musíš (lépe řečeno je třeba přejít) a již jsem Ti to psala a je to pro Tebe LÉK, je SEBEVYJÁDŘENÍ.
Dá se dělat mnohými způsoby, Tobě přinese ohromnou úlevu - piš, tvoř, bloguj, mluv, ventiluj co cítíš, zpívej, básni, vzdychej, tanči, skládej, sportuj - kreativně se sebevyjadřuj, tak jak je Ti nejpřirozenější, tím eliminuješ nějaký nevhodný krok, který by Tě v "sevření" mohl napadnout a mohl bys ho realizovat. To je 1. klíč, kterým odemkneš dveře, to je Tvoje primární síla, síla v práci samostatně, to je Tvůj energetický potenciál - dělat si to po svém, být co nejlepší a prosadit se.
To je vše, co jsem Ti chtěla ještě napsat.

Potom to další na to může navazovat..., dobrá emoční terapie + další a další kroky. :68:
05.11.2014 - 09:31 | Filtr
(Beran) shakti
Ahoj Tome,
noc na příspěvky nereaguji i když mě zajímají všechny,ale ten tvůj....nějak si nemůžu pomoct a musím.První,co mě zaujalo je konfigurace YOD nebo-li prst boží,jehož hrot je v 6.domě zdraví,ale i služby.Říká se,že koho pánbůh miluje ,toho s křížkem navštěvuje.Vzal sis na sebe velký úkol prožít všechno na vlastní kůži a skrze vlastní zkušenosti,neboť cítím,že jednou budeš pomáhat s velkou láskou a soucitem druhým,kteří nebudou tak silní,jako ty.Budeš je velmi chápat a intuitivně rozumět jejich bolestem a pocitům skrze vlastní trápení.
Bude to ale později,až porozumíš tomu,co se děje,jak to funguje a začneš všechno pozorovat jako film... Lenka
05.11.2014 - 09:39 | Filtr
(Beran) shakti
Ještě jednou já... :-)
posílám ti odkaz na jedno nakladatelstí
http://www.databazeknih.cz/edice/…
jsou super,např.Hraniční porucha osobnosti,
Narcismus vnitřní žalař atd.Já se je půjčuju v knihovně.S intuicí,kterou máš věřím,že si vybereš přesně to,co potřebuješ.Nejsou psané složitě,taky jsem tam našla pár odpovědí,které mi pomohly pochopit,jak to funguje,hlavně to dětství.Taky to pro mě nebyla procházka růžovým sadem-pluto ve 4.domě na hrotu YODu.
Tož tak .:-)
Měj se krásně a srdce otevřené
Lenka
05.11.2014 - 10:02 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » shakti
dobry den pani lenko, děkuji za dopisy,o tom YODU sem už něco četl.mate pravdu,že bych chtel v budoucnu pomahat lidem a možna mi vlastni zkušenosti z řezáním,pobyt v blázinci pomuzou,taky rad čtu ted hlavne o astrologii a tak děkuji za tip na knižky bavi me číst i o psychologii pomaha mi to sem emo scorpion.tomáš
05.11.2014 - 21:38 | Filtr
(Váhy) neptun » Scorpion7
Ahoj Tomáši,
předem zdravím. Je fajn, že máš nějaké koníčky např. studium astrologie a tím logicky klesá Tvoje touha na sebepoškozování. Ono forem jak se můžeš takzvaně emocionálně + fyzicky vybít je více - ideální je pro kluky nějaký sport. Konkrétně pro ŠTÍRY je ideální např. tenis, plavání, běhání, cyklistika, boxování do pytle, v zimě běh na lyžích, bruslení.......což jsou vše individuální sporty či záležitosti u kterých se totálně vybiješ a pak už ani nemáš žadné černé myšlenky ať na řezaní či páchání demonstrativní sebevraždy nebo-li jsi unavenej fyzicky i emočně – máš čistou hlavu a máš spíše myšlenky na odpočinek, spaní + pocity hladu, žízně.........Další dobrá metoda pro ŠTÍRY na odpálení „negativní“ energie je psycho hantýrkou litanoterapie + arteterapie v kombinaci s poslechem muziky – dobré je také tancování, ale to je spíše pro holky. Nicméně u poslechu muziky se krátce zastavím jelikož není muzika jako muzika. Nevím co TY poslucháš za muziku zda podle Tvého vnímaní EMO=SUBKULTURA+PUNK+černé oblečení............nebo EMO=CITY+ŘEZANÍ+BOLEST.....V případě, že se hlásíš k subkultuře EMO, tak Ti chci v dobré víře napsat, že jeden z důvodu proč vyznavači EMO končí v psychiatrických léčebnách je právě muzika, kterou posluchají nebo-li hodně zjednodušeně napsáno se často jedná o „smutné“ či „pomalejší“ písničky a v kombinaci např. s rozchodem se prohlubuje depresivní nálada a logicky do mozku naskakují černé myšlenky na sebepoškozování či sebevraždu. Je to podobné jako když kopačky dostane ženská od chlapa a pak celé dny doma sedí u televize a kouká na jednu telenovelu za druhou a tím zvyšuje riziko, že skončí na antidepresivech. Tímto chci napsat, že např. po rozchodu, ve fázi HADA je lepší poslouchat „cosi“ živějšího např. techno, house, disco, rock......klidně si muziku více „vyhulit“ a v kombinaci např. s boxováním do pytle či vášnivým malováním, psaním........ze sebe rychleji dostaneš negativní EMOCE – zlobu, vztek, nenávist.........

Co se týče Tvého zážitku z psychiatrické léčebny, tak Tě zase musím pochválit jelikož dokážeš vše perfektně popsat – prožité pocity, emoce.....a z Tvého psaní je poznat, že máš zvýrazněného ŠTÍRA.
Jen mám potřebu Tvoje sebepoškození žárovkou ještě podrobněji rozpitvat jelikož těch důvodu proč jsi to udělal bylo mnohem více – jen je vše skryto pod pokličkou.
Za prvé jsi ve skryté formě volal o pomoc – vnitřně Tě žralo, že o Tebe nikdo nemá zájem – na vizitě jsi prosil o přeložení, ale odezva žádná. No a tak jsi se jedno dne pořezal žárovkou a tím jakoby volal: „Haló JÁ jsem tady“?!! „Haló věnujte se mi už konečně někdo“?!!
Za druhé jsi se vnitřně bouřil nejen proti psychiatrům, ale také proti rodičovským archetypům nebo-li tady se mohl v neviditelné formě přehrát nějaký zážitek z dětství „cosi“ začalo vyplouvat z NEVĚDOMÍ – je to např. o slovech MOC kontra BEZMOC. Polopaticky napsáno matka na Tobě v dětství páchala nějaký druh násilí – TY jsi byl malé a bezmocné dítě, které se muselo vždy podvolit velké a mocné matce.....No a v léčebně se vše v neviditelné formě zopakovalo jen s tím rozdílem, že mocnou matku vystřídala např. mocná doktorka......,ale pocity jsou stejné – zase jsi cítil pocity bezmoci, útlaku, nezájmu, agrese.......
A za třetí velkou roli v Tvém chování hrál jeden z nejprimitivnějších pudů a sice pud sebezáchovy, kdy jsi se na uzamčeném pokoji cítil v ohrožení a tak jsi se zachoval jako typický ŠTÍR, který vše dělá na základě zvířecích či přírodních instinktů nebo-li štírovskej instinkt Ti našeptal, že musíš za každou cenu pryč z uzamčeného pokoje a tak jsi se jednoho dne pořezal žárovkou. Ona i intenzita sebepoškození naznačuje, že uvnitř Tebe bylo nahromaděno mnoho negativních EMOCÍ. Hlavně je potřeba pro lepší pochopení vlastních emocí vše jakoby naházet do jedné sklenice – volání o pomoc + vzpoura proti autoritám + „cosi“ vyplouvá z NEVĚDOMÍ + „primitivní“ pudy a „boj o přežití“.......a tohle vše uvnitř Tebe bublalo jako v islandské sopce před výbuchem, která jednoho dne nekontrolovatelně explodovala ve formě intenzivního sebepoškození žárovkou jen místo oranžové lávy Ti tekla z rukou červená krev.

Tenhle Tvůj zážitek se žárovkou mimo jiné ukazuje, že i na pobytu v léčebně lze nalézt „cosi“ pozitivního nebo-li Tobě a všem lidem, kteří se sebepoškozují či mají tenze páchat sebevraždu se v léčebně začne vybavovat „cosi“ negativního z dětství – aktivuje se NEVĚDOMÍ. Jenže zakopanej pes je v tom, že s Tebou v léčebně nikdo nezpracovává momentální pocity či emoce, neřeší konkrétní psycho trauma, které zrovna ve skryté formě vyplouvá. Naopak se vše zadupe do země, kdy Tebe poté co jsi se pořezal žárovkou totálně nadopovali práškama a tím pádem logicky vše zůstalo uloženo hluboko v Tvém NEVĚDOMÍ – všechny emoce, traumata, pocity........a nakonec tahle Tvoje diskuze je toho živým důkazem, kdy se Ti po letech vybavují nezpracované zážitky či emoce z léčebny. A tímto se dostáváme oklikou k tomu co jsem Ti psal minule, kdy se v léčebnách pletou jablka a hrušky nebo-li do jednoho baráku či na jednu hromadu se zavřou kluci jako jsi TY viz. sebepoškozování, demonstrativní sebevraždy........a k Vám šoupnou např. agresivního narkomana, kterého seberou policajti na ulici, schizofrenika se záchvaty zuřivosti, náboženskýho fanatika nebo nějakýho „dědka“ co s nožem doma ohrožoval svojí bábu......Takže se není co divit, že klukům jako jsi TY v takto extrémním prostředí lidově napsáno hrábne a např. se pořežou žárovkou. Jak jsem Ti psal už minule např. ve Skandinávii, Francii.....kluky a holky jako jsi TY úplně vyselektují jelikož mimo jiné vědí, že lidé co se sebepoškozují nejsou nebezpeční pro okolí či společnost, ale hlavně pro sebe – zkrátka není agrese jako agrese. Uvedu jeden příklad. Polož si filozofickou otázku: „Co máš TY vyznavač EMO společného s vyznavačem GOTHIC“? No máte společného dost věcí např. chodíte v černém oblečení, někdy poslucháte „podobnou“ muziku.......,ale zásadní rozdíl je v tom, že vyznavači EMO jsou skoro vždy „mírumilovní“ puberťáci či adolescenti od cca 12 až do cca 25let, kteří zbraň ať už žiletku, nůž, nůžky......otočí vždy proti sobě zatímco vyznavači GOTHIC jsou už často dospělí lidé a mezi nima je i pár jedinců, kteří se sice hlásí k této subkultuře, ale zaroveň pořádají různé obřady či rituály, kde např. nožem zabíjejí v lepším případě zvířata.........a Ti už jsou potencionální hrozbou pro společnost. No a v léčebně Vás bezmyšlenkovitě hodí do jednoho baráku v horším případě na jeden pokoj což je destruktivní...... Budu končit. Sleduješ fotbal - Ligu mistrů? A komu případně fandíš? JÁ teď jedním očkem sleduji zápas Ajax - Barcelona. Jinak fandím hlavně týmům z Portugalska Benfica, Porto...a Španělska Barca, Real, Bilbao.... jelikož jsem v minulosti delší dobu cestoval po Pyrenejském poloostrově - byl jsem i na stadionech těchto klubů s vyjímkou Realu - Madrid je ve vnitrozemí a JÁ jezdil podél moře a oceánu. Měj se hezky NEPTUN :64:
05.11.2014 - 22:08 | Filtr
(Váhy) neptun » Scorpion7
ještě krátká poznámka k tomu co Ti psala diskutérka shakti - ano TY máš v horoskopu takzvaný YOD či prst osudu. V případě zájmu si můžeš vyhledat v historii diskuzi:
KVINKUNX? YOD? a tam jsem o této tajuplné konfiguraci podrobně psal - v astro knížkách toho moc nenajdeš. Nicméně z hlediska budoucnosti je YOD pozitivní záležitost - shakti to vystihla skvěle. neptun :64:
06.11.2014 - 16:15 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » neptun
dobrý den dekuji moc za dalši mega dopis. jo na pokoji emo hrůzy sem byl emo sopka.nejdriv se ve me hromadila emo láva,ovladla me touha dostat se ven od mega magora,prosil sem psychiatri at me pusti,bouchal sem na velke okno,ale setričky nic,emo láva se ve me hromadila,mel sem hroznou touhu se pořezat,touha se den co den zvyšovala, ukradl sem žárovku a citil úlevu,vedel sem,že brzo si dam dávku ema.pak sem se pořezal.emo sopka vybuchla a začala tryskat emo láva,touha po řezání me ovladla.tak sem vzal do ruky rozbitou žárovku a kuchnul se silně po celé ruce,nejdriv jednou,podruhé,potřetí,počtvrté a pak to same na druhé ruce.necitil sem ani bolest,citil sem,že z rukou vytéká špinavá krev,citil sem ztekajici krev na rukách.po výbuchu emo sopky sem citil hroznou úlevu,citil sem se silný,čistý a uvolněný,špinavá láva byla pryč.mate pravdu me na neklidu hrabalo,nechtel sem tam bejt,nemluvil sem, citil sem se v ohrožení,bylo tam hodně agresivních mega magorů,furt rvačky,ostré konflikty.já nemluvil a cele dny posedle přemýšlel jak se dostat pryč,posedle sem toužil se pořezat a tak sem kradl nože u jidla,hledal ostré věci.emo se ve me hromadilo a hromadilo.nejvic mi vadilo,když me někdo obtěžoval.napišu vám jeden zážitek po kterem sem se poškrábal.na neklidu se celej den nic nedělá bud se leží na pokoji nebo chodí po chodbe. já chtěl klid,nechtel sem mluvit,ale jeden magor za mnou chodil a furt mluvil o víře,furt že musim začit verit v ježiše, furt ježiš, ježiš.prostě dalši mega magor.já chtel mlčet mít klid, ale tenhle magor za mnou furt chodil,tak sem ukradl nůž na jídlo a poškrábal se na rukách,citil sem úlevu,citil sem emo,chvili sem mel klid,když sem se poškrábal tak sem vždy mazal setričkam na ošetřeni škrabanců.nejvic sem se řezal a škrábal na neklidu, mám odsud nejvic jizev,doma se řežu jen lehce,když citim emo vlnu,tak se lehce kuchnu nožem.ligu mistrů sleduju fandim barcelone a chelsea.u nás sigme olomouc. tomáš
07.11.2014 - 11:11 | Filtr
(Hadoken) SLUNOVRAT

Ahoj Tomáši,
objímám :62:
a k dnešním narozeninám
přání posílám.
Přeji Ti hodně síly jak fyzické tak i sílu ducha.
Jsi dítětem vesmíru ne méně než stromy a hvězdy,
máš právo zde být. :35:
:74: :74: :74:

Věř, že život stojí za to žít,
a tvá víra v to, ti pomůže
takový život vytvořit. (William James)
Pod tento citát se :18:
také podepisuji. :74:
07.11.2014 - 13:08 | Filtr
(Váhy) neptun » Scorpion7
Ahoj Tomáši,
předem zdravím. Dnes Ti chci hlavně popřát vše NEJ k dnešním narozeninám :65: :37:– můžeš večer vyrazit „kamsi“ do ulic – mezi lidi třeba do kina, do hamburgárny........a přijdeš na jiné myšlenky. To co jsi mi psal v posledním příspěvku je velmi zajímavé – zapadá to do nějaké astropsychologické skládačky, ale napíšu Ti o tom až o víkendu – pokud budu stíhat. A hlavně máš dnes narozky a ono také není dobré furt se pitvat v dětství, v minulosti.......je potřeba umět přepnout mozek - odreagovat se, žít chvilku přítomností a pak se k „čemusi“ z dětství zase vrátit – zkrátka vytěsňovat vše v jakýchsi cyklech nebo jak TY píšeš v emo vlnách. Já tušil, že budeš fandit Sigmě, když jsi z Olomouce – no teď hrajete druhou ligu, ale pozitivní je, že pořád vyhráváte zatímco v první jste prohrávali. Trocha černého humoru na zavěr. Měj se hezky NEPTUN
07.11.2014 - 14:23 | Filtr
(Štír) Měsíční štírka25 » Scorpion7
AŤ TVÉ OČI ŠTĚSTÍM ZÁŘÍ,

AŤ KVETE ÚSMĚV NA TVÉ TVÁŘI,

AŤ SPLNÍ SE TI KAŽDÉ PŘÁNÍ,

O KTERÉM JEN SNÍŠ.

TO TI PŘEJE K TVÝM NAROZENINÁM

MĚSÍČNÍ :64: ŠTÍRKA :122:
:17: :74: :68: :17: :74: :68: :17: :74: :68:
07.11.2014 - 17:30 | Filtr
(Štír) Scorpion7
moc vám všem děkuji za přání,nečekal sem,že dostanu tolik pěkných vzkazu.mooooc děkuji.mám radost.tomáš
07.11.2014 - 18:29 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Scorpion7
Taky preju vse nej k tvym narozeninam hodne hlavne lasky a silu ducha a viru v novou zivotni promenu k sebelasce,trpelivost,ktera bude potrebna a chut do toho preju!! :3: :37: :122: :17: a spravnou cestu ke stesti,verim v to... :3:
07.11.2014 - 18:44 | Filtr
(Štír) Scorpion7 » vilka amarylka
i tobě moc děkuji za přání je to milé.:29:tomáš


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »