Jaké partnery přitahuje ASC v Raku...


16.09.2014 - 18:32
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele luckystar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jaké partnery přitahuje ASC v Raku...
...takže DSC v Kozorohu? A co si myslíte o 5. domu ve znamení Štíra, který obsahuje planety Měsíc, Uran a Neptun? Díky za Vaše názory :29:

Řazení:
16.09.2014 - 21:50 | Filtr
(Panna) carina
Starší, zodpovědné, vyzrálé, hledá pocit bezpečí... tak nějak si to myslím a v tomto duchu to čtu i v knize M.Schulmana Astrologie sexuality...
17.09.2014 - 21:16 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jelikož mám ascendent v Raku, :3: mohu tedy napsat svoji zkušenost. Jelikož člověk nemůžeme soudit jen podle ascendentu, ale určitě na to má vliv, měla jsem vždy pocit, že moje energie (mé znamení i tedy ascendent s descendentem) přitahují partnera kvalitního, citlivého, inteligentního, komunikativního, laskavého, milujícího :12:, mužného, ale ne toho tvrdého (takový by mi nevyhovoval). Můj ascendent ke mně NEpřitahoval nikdy muže nevěrné nebo takové ty světáky, či muže, kteří by holdovali alkoholu nebo jiným neřestem, :44: ale muže stálé, spolehlivé, přiměřeně staré (starší cca do 5 let). Život mi dával na výběr a vím to zcela jistě muže stejného podobného typu - spolehlivé a nepřelétavé. Nevím jestli byl ascendent tím hlavním činitelem :1:, ale život byl na mě v tomto směru hodný a moje intuice a čtení mezi řádky mi pomohla vybrat si člověka, kterého mám po boku již 27 let. Takže jo ascendent v Raku DOBRÝ :15: a když se řekne muž, co mi první proběhne hlavou - LÁSKA :12:, ale taková ta pravá, se kterou se krásně žije i při všech ostatních starostech a životních úkolech. A proto bych každé ženě :17: přála muže, u kterého budou na prvním místě. :12: :29:
17.09.2014 - 22:21 | Filtr
(Lev) heslo
Mám také ascendent v raku ale mám zcela jinou zkušenost.Asi záleží na rozložení planet v horoskopu.Možná víc planet v ohnivém živlu mi přitáhlo ohnivého partnera který má hodně daleko od klidného praktického kozoroha.
20.09.2014 - 12:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky, při posuzování typu partnera, kterého přitahuje člověk s ASC v Raku a DSC v Kozorohu, je dobré přihlížet k více faktorům, a to i v jakém znamení a domě stojí Saturn-vládce 7. domu(DSC) + aspekty Saturna na ostatní planety (pokud je aspektovaný) rovněž zabarvují vlastnosti a založení partnera. Také pokud jsou v 7. domě (v domě partnerství) nějaké planety, tak i jejich energie ovlivňují výběr partnera i jeho charakteristiku i jak se budeme sami chovat v partnerství, co bude pro nás důležité..Jinak výběr partnera také ovlivňuje u žen znamení a postavení + aspekty Slunce a totéž i u Marse a u mužů je to znamení a postavení i aspekty Měsíce a totéž i u Venuše.

Do určité míry lze říci, že si člověk s DSC v Kozorohu může, ale i nemusí přitáhnout partnera věkově staršího. V tom lepším případě (při dobrém postavení i aspektech Saturna) si může přitáhnout člověka vnitřně vyzrálého, zodpovědného a spolehlivého, i když trochu zdrženlivého a opatrného, u něhož převládá spíše rozum nad city, které nedává moc najevo. V tom horším případě to může být člověk sobecký, lakomý,tak trochu bezcitný, zarytý materialista, toužící jen po kariéře a postavení.
Saturn všeobecně symbolizuje člověka pragmatického, rozumného, spíše materialisticky založeného, s určitými zkušenostmi či postavením, který vzbuzuje pocit, že se o něho může člověk opřít a důvěřovat mu. Každopádně Saturn je také o zkouškách a učení se, takže pro člověka budou partnerské vztahy stěžejním tématem, kde se bude setkávat s překážkami a bude muset i na sobě zapracovat. Partner bude pro člověka učitelem a skrze něho budou přicházet i náročnější zkoušky.

5. dům ve znamení Štíra a v něm planety Měsíc, Uran a Neptun budou ovlivňovat milostné vztahy, ale i záležitosti kolem dětí a zájmové aktivity, čemu se bude člověk věnovat ve svém volném čase. Štír i Neptun inklinují k duchovním věcem a záhadám, ale také mohou naznačovat společně s Měsícem a Uranem umělecké vlohy, výbornou intuici a schopnost pronikat do hloubky. Může to ale dávat i intenzivní cítění, přecitlivělost či zranitelnost i tendence věci trochu dramatizovat. Uran s Měsícem ve Štíru mohou přinášet člověku změny v milostných záležitostech, sexualita může být trošku v popředí, ale spíše budou vyhovovat volnější svazky, kde nebude stereotyp, ale budou se partneři vzájemně inspirovat, podněcovat a dávat si dostatek svobody.
Osobně vnímám postavení těchto planet ve Štíru v 5. domě (aniž by byly posouzeny i další vlivy a faktory včetně aspektů na tyto planety) jako signál k umělecké tvorbě, ke které by mohl mít člověk dle mého názoru dobré předpoklady a tato oblast by ho mohla hodně naplňovat(i když tyto vlohy se mohou přenést i na děti, které je mohou zrealizovat) :27:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »