Černá luna konj.Asc v kompozitu


14.09.2014 - 19:23
(Panna) carina
Černá luna konj.Asc v kompozitu
Ahoj, zdravím všechny, kdo astrologii rozumí lépe než já (snažím se, ale pořád mi to nějak nejde :1:). Nemůžu přijít na to, co by (a zda vůbec něco) uvedený aspekt v kompozitu partnerů mohl znamenat. Konj. je velmi přesná. Děkuji za Vaše názory.

Řazení:
10.10.2014 - 22:32 | Filtr
(Panna) Saon
Kompozity nedělám,raději se soustředuji na jednotlivé horoskopy obou partnerů,ale kdybych měl vykládat kompozit,zkusil bych ho vykládat jako horoskop člověka a výsledky bych převedl na vztah.
V horoskopu člověka působí Lilith na ascendentu vždy jako něco rušivého,odmítaného,odmítán rodinou,světem.To co se zrodí s Lilith na ascendentu je předem ohroženo,má energii uzkosti a destruktivity.Bude to vztah nejspíše založený na velké fyzické přitažlivosti až fascinaci jeden druhým,ale hluboké vnitřní prázdnotě a následnému odmítnutí.Dalším problémem Lilith na ascendentu je vzájemná spolupráce a ta je přece ve vztahu nejdůležitější.
11.10.2014 - 12:15 | Filtr
(Panna) carina » Saon
Moc děkuji za názor. Ta fyzická přitažlivost tam určitě je, ty další věci v tuto chvíli nejsem schopna vidět...
11.10.2014 - 13:22 | Filtr
(Panna) Saon » carina
Chápu,vše ukáže čas,ale ještě mě napadlo že tento vztah s Lilith na ascendentu má i energii iniciační a to pro oba dva.
11.10.2014 - 19:55 | Filtr
(Panna) carina » Saon
Já prozatím význam Černé Luny moc nechápu, ale ta konjunkce mně zaujala...navíc jsem zpětně zjistila, že v určitém zlomovém okamžiku v mém životě (týkalo se partnerství) jsem měla přesnou konjunkci tranzitující Lilith s Dsc, takže asi tam "něco" musí být...
11.10.2014 - 22:17 | Filtr
(Rak) Loen
chmmm... když je konjunkce lilith asc v synastrii tak to značí neskutečnou přitažlivost a zároveň nějakou formu nenaplnitelnosti toho vztahu...
12.10.2014 - 08:18 | Filtr
(Panna) carina » Loen
I když se v tomto případě jedná o kompozit, je tohle velmi,velmi přesné...
13.10.2014 - 11:13 | Filtr
(Ryby) Ida 29
O Černé luně na As nic nevím, ale zkusím dát podle sebe co je v kompozitu napsané.

As je ve znamení Raka – váš vztah je založen na citech a rodinných hodnotách. V 1.d je Slunce a říká je jde o jednotu – jednotnost ve vztahu. Slunce je v konjunkci s Marsem v Raku. Slunce a Mars v partnerském kontaktním horoskopu představují muže. Muž chce ve vztahu prosadit svou vůli a sexualitu. Jeho energie je zaměřená na rodinu a péči. V Raku vládne Luna ve Vahách, která je na konci 4.d – ve vztahu jde o rodinu.
(Ženu představuje - Luna a Venuše.) Luna ve Vahách je společenská, romantická, chce se bavit a je v napětí s domáckým zaměřením Slunce. Luna je i v kvadrátu na Mars. Muž může svým jednáním zraňovat city ženy.
Merkur – komunikace ve vztahu – je v Raku v 1.d – vyprávíte si o sobě, o vztahu, o svých citech, o rodině.
Merkur je v sextilu na Pluto, Jupiter a Uran – komunikace mezi vámi funguje a přináší vám radost, nové nápady, vhledy a podněty ke komunikaci. Merkur v trigonu na Neptun – můžete komunikovat o svých snech a tvůrčích vizích.
Merkur je v kvadrátu na Lunu – žena rozumem touží po rodině, ale citem si přeje společenský obdiv. Je ve vztahu nerozhodná.
Žena je zde, i jako Venuše ve Lvu v 2.d hodnot – je to žena hrdá a sebevědomá a cenní si hodnot lásky. Chce, aby si jí muž cenil a žil s ní v jednotě. Venuše je v sextilu na Jupiter a Uran – žena je citově vřelá a neobvyklá.

Ve 4.d Pluto – domov projde přeměnou.
Je tu i Jupiter – štěstí, expanze – domov je místem štěstí a duchovního rozvoje.
Uran – v rodině je důležitá svoboda ve vztazích.

Partnerství, manželství 7.d – je zde znamení Kozoroha – tradice, konservatismus, pevnost – v Kozorohu vládne Saturn v Býku v 11.d
Partnerství je založené na přátelství – materiálních hodnotách.
Saturn – řád, odpovědnost – je v kvadrátu na Venuši ve 2.d – žena se v průběhu vztahu může cítit nemilovaná a vztah udržovat z pocitu odpovědnosti a povinnosti.

Saturn v 11.d dává málo přátel nebo vám zůstanou jen staří přátelé.
13.10.2014 - 11:33 | Filtr
(Panna) carina » Ida 29
Milá Ido, moc děkuji za obsáhlý rozbor :17:, hodně z toho takto skutečně vnímám...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »