Egypský (Nilský kříž)


16.08.2014 - 22:35
(Štír) Ilona Regina
Egypský (Nilský kříž)
Včera jsem si ho zakoupila a dnes se dějí zajímavé věci, proto bych se chtěla zeptat, máte s ním někdo zkušenosti? A pokud ano, jaké? též by mě zajímalo co se týče nošení na krku? Díky za reakce :1: :15:

Řazení:
17.08.2014 - 04:52 | Filtr
(Vodnář) Putes
Jaké věci? To by mě zajímalo. :17:
17.08.2014 - 21:30 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám jej asi tři roky, malý, stříbrný, určený k nošení na krk. Stříbro uklidňuje - proto jej vyhledávají mladí lidé a zlato posiluje, proto jej vyhladávají zralejší dámy. Malý stříbrný ANCH dle mého mínění a zkušeností nedělá nic převratného.Kromě toho, že přitahuje pozornost lidí, dle mé zkušenosti 8 z 10 se mne zeptá na křížek, nebo udělá k němu poznámku, většinou o tom, že je hezký. Mám i zlatý křížik -klasický a střídám je oba dle nálady. Zlatý si nikdo nevšímá :4: Nilský kříž -ANCH, ve velkém provedení, ve velikosti kdy se dá uchopit do ruky, používají některý léčitelé, prakticky funguje jako zesilovač biopole léčitele. Projíždějí ním kolem pacienta, poté co mu poslali svoji energii, osobně jsem to neviděla, pouze slyšela. :74:
18.08.2014 - 08:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si myslím, že aby amulet, talisman fungoval, tak nestačí si ho nasadit a čekat. Teď nevím jistě, zda to je v Clavikulích, ale určitě je literatury dost, jak se starat o amulety, aby fungovaly.
Já si nemyslím, že když koupím nějaký amulet, že hned bude fungovat, aniž bych se já "nějak" přičinil.
18.08.2014 - 12:27 | Filtr
(Vodnář) Adrian » toncek_soprano
Podle mě máš částečně pravdu. Půjde taky možná o víru v ten amulet. Pokud si někdo koupí například ten kříž a bude čekat ve smyslu: Uvidím, co se stane... nebo: Tak a teď se ukaž, jestli něco umíš... tak amulet fungovat asi nebude :) Třeba takové auto (vím, že srovnávám hrušky s jablkama, ale jde jen o srovnání) Každý, kdo si kupuje nové auto automaticky počítá s tím, že jezdí. Kupujícímu, který by viděl automobil poprvé vživotě a při nastartování čekal co se stane, se s největší pravděpodobností nestane nic :D Stejně tak to bude s ochranými amulety a různými takovými předměty.
O některé amulety se ale není potřeba ani nějak zvlášť starat, třeba jako o Prsten atlanťanů. Ten vyzařuje určitou frekvenci díky znaku, který má na sobě vyrytý. Žádné slunce, měsíční svit ani žádné podobné nabití není potřeba :)
18.08.2014 - 20:00 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » toncek_soprano
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Souhlasím s tebou. Já anch nepovažuji za amulet, nikdy mě to ani nenapadlo jej považovat za amulet, je to znak života,symbol věčného života, tak jej tak i beru, takže asi máš pravdu. :74:
Vlastně si myslím,že takzvaná egyptologie se jen dohaduje, jak se tehdy žilo co znamenají některé kresby a reliéfy a tak si myslím, že i tento znak, stejně jako i mnohé další znaky nemusí být současnými vědci správně interpretován. Například faraon jej vždy nosí v ruce uchopením za ouško, proč právě v ruce? Ruka dává a bere, proč ne na pokrývce hlavy,když se jedná jen o pojev - VYJÁDŔENÍ věčného života? který byl faraonovy dán při jeho narození, on život nerozdává, tak proč v ruce? :1:
Ale přesto mě vždy fascinoval...
26.08.2014 - 22:21 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahojky,též mám doma anche různé velikosti a malý stříbrný často nosím na krku. Mám k němu srdeční vztah a myslím si, že mě o to více chrání a pomáhá. Myslím si, že i v tomto případě platí, že zde hraje roli to, čemu člověk věří a jaký vztah k tomu má, i když už samotný jeho tvar je energetickým zářičem. Anch neberu jako pouhý předmět či amulet, je to pro mě krásná živá bytost a mám k ní úctu a respekt. I tvarově mi nějak připomíná člověka nebo spíše bytost - ouško jakoby byla hlavička,pak tělo a nohy u sebe a ruce rozpažené, otvírajíc hrudník i srdce dokořán. Ty ruce jsou v jedné rovině, mohou představovat onu rovnováhu, a to i vesmírnou rovnováhu a řád. Z jiného pohledu vnímám anch jako přijímač kosmické energie, kterou transformuje (skrze ouško), vyzařuje a ukotvuje tady na Zemi (podobně jako pyramidy, které přijímají fotonickou energii, zprostředkovávají komunikaci se Zemí (s Gaiou-živou bytostí)a pozvedávají vibrační úroveň všeho na Zemi, nemluvě o tom, že jsou to i jakési energetické portály a brány do jiných dimenzí, skrze které lze "cestovat").

Anch nás vede k naší podstatě, spojuje nás s naším zdrojem, odkud pocházíme. Může mít očistné a transformační schopnosti-může pomoci člověku v duchovním rozvoji, pokud už má ale člověk alespoň něco v sobě zpracované a dosáhl určité úrovně bytí. V nepovolaných rukou ovšem může napáchat mnoho škody stejně jako jiné, silné, energetické nástroje, které lze zneužít. Vnímám ho i jako zesilovač energie podobně jako je křišťál, který rovněž zesílí jak pozitivní energie, tak i ty negativní a pak se s tím musí člověk umět srovnat.

Je zajímavé, že mám doma i anch velký 17 cm, je to zlatá patina a jsou na něm hieroglyfy, přivezl mi ho známý přímo z Egypta a má opravdu silné energie, na mě asi už moc, že jsem musela anch sundat ze zdi. Jeho energie vnímám spíše negativně a disharmonicky, jakoby mi narušovaly ty příjemné energie v prostoru.Dokonce jsem měla pocit, jakoby vyzařoval anch i nějaké škodlivé záření (je známo, že i v pyramidách bylo prokázáno radiové záření, tak proč by je nemohly mít i anche dovezené z Egypta?) No nevím, to jsou jen mé spekulace a zkušenosti. I když ten můj malý stříbrný anchík mi nevadí a cítím z něho naopak pozitivní energie a vím, že jsem pod jeho ochranou..:27:
05.10.2014 - 23:53 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » Adrian
Příklad s autem je náhodou výborný.
Ale Nilský kříž má také svůj tvar stejně jako prsten atlaňťanů... proč by neměl působit i sám o sobě bez mého přispění?
Dám také příklad, o němž trochu sám pochybuji :1:
Když jdeš kolem žumpy a říkáš si, sakra to je smrad, to když tam jako strčím nohu, jestlipak budu smrdět, když to naschvál zkusím? Tak budeš.
Nebo jdeš kolem žumpy a říkáš si, ty jo, tam tak spadnout, to bych mohl smrdět, ta představa tě na chvíli úplně spolkne, zavrávoráš... hm nechtěls a budeš smrdět.
nebo jdeš kolem žumpy a ani o ní nevíš, jen nedáváš pozor... a budeš smrdět.
Chci říct, že když nebudeš vědět, jak se takové auto vlastně ovládá, ale přesto ho umístíš na dvůr, získáš přinejmenším prostor pro zajímavé posezení, kryt před deštěm... a vybereš-li si takové, aby se ti líbilo, bude ti prostě stát na dvoře hezké auto. A pokud beze vší znalosti se doslechneš, že jiní lidé prý tyhle věci záhadně používají k cestám, sem tam zkusíš za něco vzít, něco zmáčknout, zatáhnout, tuhle otočit atd, no je-li ta věc určena k použití, dřív nebo později se rozjedeš, i když ho nebudeš leštit a dávat mu jméno, dokonce ani když mu nepostavíš speciální garáž.
Ale jistě souhlasím, že očistit, zasvětit a energetizovat amulet je něco jako nalít do nádrže benzín navíc...
06.10.2014 - 00:08 | Filtr
(Kozoroh) kedarda » Adrian
Ještě mě napadá dovětek:
Několikrát jsem poctivě čistil krystaly a polodrahokamy solí a vodou a pak je energetizoval a nejsem si vědom jakéhokoli účinku.
Buď jsem to dělal blbě nebo ty účinky nemusí být vždy zjevné, jasně, ale to jsou takové řeči... Dnes si sem tam něco vemu na krk maximálně prostě jen proto, že se mi to líbí. To není málo, stačí mi to :1:
07.10.2014 - 00:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » kedarda
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele petamar, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jen tak pro zajímavost, kameny by se neměly čistit a být ve styku se solí. Nabíjejí se sluníčkem nebo křišťálem. Přívěšek na krk (talisman), může a také ovlivňuje majitele a to positivně :30:, nebo negativně :21:, možná jsou to jen „babský poudačky“, nebo ne? :75: :44:
07.10.2014 - 08:09 | Filtr
(Vodnář) Putes » kedarda
To je divné, protože shodou okolností jsem právě před týdnem čistila na sluníčku v mořské vodě křišťál, růženín a hnědý křemen, které jsem potom 5 dní nechala programovat na čištění cév. Ač jsem před tím snad pět dní nemohla pořádně spát a budila jsem se co hodinu, po napití se této vody jsem konečně spala jako zabitá. Fungovalo mi to stejně i druhý den a třetí den se všechno vrátilo do starých kolejí. Talk nevím, možná někde dělám chybu. :32:
14.10.2014 - 07:49 | Filtr
(Vodnář) Adrian » kedarda
Ahoj :) No po pravdě jsem se v příkladu s autem trošku zamotal :D Spíš jsem chtěl naznačit, že koupit si symbol, amulet, cokoliv léčivého, nemusí vyloženě stačit, jako psal Nuck. Může, ale nemusí. Je třeba přesvědčení nebo víra, že to bude "něco" dělat. Hodně takových věcí máme v hlavě :) Proto se v drtivé většině dějí zvláštni věci lidem, kteří si jej koupí sami. Už třeba jen proto, že si ho kupují, neboť něco takového očekávají. Když dostane někdo ozdravný symbol například k narozeninám a není moc vnímavý, jakože ani nevěří na to, že by mohl symbol vyzařovat nějakou frekvenci, tak se mu asi nic zvláštního dít nebude. Ale může jej použít jako pěkný okrasný doplňek. V tom případě přesvědčí sám sebe, že je zrovna s tímto křížkem přitažlivý a začnou mu jej lidé obdivovat.

Ale zajímalo by mě, jaké zajímavé věci se s Nilským křížkem děly. Já třeba mám prsten atlanťanů a ten mi dodává energetické injekce zrovna v době, kdy to potřebuju nejvíc. Taky se mi s ním zvedá nálada, když ho mám, jsem vnímavější a tak :) Je fajn něco takového mít
29.10.2014 - 20:19 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Samanthaa, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

V časopise Regenerace jsem našla tento článek. Musím říct, že mě zaujal.

http://www.regenerace.cz/online/…
29.10.2014 - 22:11 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Samanthaa
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj Samanto,díky za odkaz na článek o anchi.Na mě působí ten článek dosti vystrašaně, nebo spíše jeho autor, který varuje před používáním anche i nošením na krku. Jsou to jeho zkušenosti, které mu nikdo nebere, ale někdo může mít jiné zkušnosti..A on tím zbytečně straší i ostatní lidi nemluvě o jeho striktních pokynech. Je samozřejmě vhodné se seznámit s tím, jak s anchem pracovat, ale myslím si, že to dotyčný pán trošku přehání. Ten, kdo si má anch pořídit, si ho prostě pořídí a bude ho nosit či s ním pracovat.Každý je zodpovědný sám za sebe a pokud ho někdo nebude dobře cítit, tak se ho může zbavit a nemusí ho nosit, ani ho mít někde u sebe.Každý nechť činí tak, jak to cítí.

Lidi by si měli uvědomit, že anch především zesiluje jejich osobní energie, takže pokud v sobě nebudou mít zpracovanou i svoji temnotu a své strachy, tak prostě bude vytahovat na povrch i tyto energie z jejich podvědomí. A hodně je to i o osobním vztahu k anchi, jestli ho vnímáme "jen" jako pouhou věc či amulet anebo mnohem hlouběji.. :3:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »