7.dum (descendent ve stiru)


01.08.2014 - 14:53
(Ryby) vilka amarylka
7.dum (descendent ve stiru)
Taky prozivate hodne dramaticky sve partnerske vztahy?..co rikate na takto obsazeny dum?.v tomto znameni?..Prijde mi,ze obtizne prozivame vztahy,a sama si obcas tak prijdu..J :2:ake jsou vase poznatky nazory ??.. :3:

Řazení:
02.08.2014 - 16:50 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka
Nekdo kdo rozumi astrologii?? A pomuze s vykladem?
02.08.2014 - 23:44 | Filtr
(Panna) Saon
Ahoj :29:,nemám v 7domě znamení Štíra,ale moje zkušenosti jsou takové že znamení na hrotu 7 domu nám říká s jakýma lidma se máme naučit spolupracovat,jaké lidi s jakou energii nám budou nejčastěji chodit do života aby vyvážili jednostranost znamení na ascendentu.Pro ascendent v Býku je znamení Štíra jeho druhou ztracenou polovinou kterou neustále hledá,ale neuvědomuje si žeji má sám v sobě.Štír na descendentu přináší ascendentu v Býku do života změnu,proměnu,krizi,transformaci,jeho život který by jinak stagnoval se díky partnerovi možná i dramaticky začne měnit.Descendent ve Štíru to znamená partner dokáže v tobě vyvolat i temné stránky,jako je mít ve vztahu moc,žárlivost,závislost,manipulace,díky partnerovi je svět najednou dramatický jako kdyby šlo o život.Díky Štíru na descendentu se naučíš být vůči druhým a partnerovi autentická,svá,naučíš se mít schopnost mít svůj osud ve vlastních rukou a nikomu jinému ho už nikdy nedáš,najdeš svoji vnitřní sílu a přestaneš se bát lidí kteří by tě chtěli ovládat.Je nádherné mít znamení Štíra na descendentu,s partnerem určitě nebude žádná nuda :1:
03.08.2014 - 09:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Vilko amarylko, :108:
podívám-li se na Tebe, máš dost energií (využíváš-li je stínově- nízká vibrace), které mohou vyvolávat konflikty nebo problémy v partnerských vztazích a ve vztazích obecně. Není to jenom o 7. domě. :3: U Tebe je to o pohybu od "konfliktu ke smířlivosti, diplomacii" a od "emočních turbulencí k emoční rovnováze", o (nebude se ti to slovo líbit) "ješitnosti", což je vlastně sebeláska, při které pochopíš, že je vlastně třeba milovat všechny ostatní i sebe. :12:
Ješitnost se obává, že pokud budeš vycházet ze svého otevřeného srdce, můžeš přijít o svou sílu. :8: Jsi hodně zaměřená na "JÁ" :45:, což není nic špatného, když se to správně uchopí (to vypovídají Tvoje energie, to si necucám z prstu), ráda si děláš věci po svém. Pokud nerozpoznáš, protože jsi taková "bojovnice" :47: v tom dobrém slova smyslu, kdy bojovat a kdy ne, potom zase je konflikt na spadnutí. Dále po předcích zděděná "nedůvěra" :18: a nevědomý strach ze smrti (dělání si třeba i nevědomě) takových zadních vrátek, moc se nevázat, co kdyby mě někdo zranil. Ale ostatní to cítí, strach podvědomě ze vztahů a každá nedůvěra vyvolává problém, ať už žárlivost, přílišné sledování partnera, velká fantazie..., prostě je to třeba "přeladit" výše. :15:
Pozor na tendenci poukazovat na odpovědnost ostatních, :19: to by také mělo své důsledky. Dále pozor na schopnost manipulovat :41: s lidmi, v té nesprávné poloze (jinak ve správném nastavení je to báječná energie např. v podnikání), jde zase o následný konflikt, ať už je partnerský nebo jiný, ovlivňuje tato energie brzlík, tudíž imunitu.
:64:Tvoje Dharma je - Péče :62: - schopnost využívat svou energii v rámci přirozené a instinktivní péče o ostatní. V životě si budeš s touto energií procházet třemi životními fázemi a po značnou část života se to vše budeš učit. :44: Výsledek bude nakonec záviset zejména na Tvé výsledné ochotě se o svou energii podělit s ostatními, což může vyvolat i spoustu nepřátelství nebo potíží, zejména kdybys měla záměr ji používat jenom pro sebe. V takovém případě je výsledkem škodlivý materialismus, :8: který může vyvolávat restrikce, který Tě bude odcizovat ostatním a který bude podporovat i jejich agresivitu. Šlo by o negativní důsledky Tvého odmítání sdílet výhody, plynoucí ze společného růstu s ostatními. Tak pozor na to.
:27:U Tebe je třeba zaměřit se na ty správné detaily, na které ty máš čich, :17: zaměříš-li se na nesprávné bude z toho nepříjemnost. :23:Chaos Ti do života patří, tomu se nebraň, prostě se s ním nauč žít. Takže když máš zrovna chaos, chvíli počkej, až mlha opadne a za ní uvidíš zase svou cestu. :108: Nechtěj mít vyřešeno vše, je to Tvoje cesta a něco se Ti opravdu otevře až po 50 roce života, tak hodně trpělivosti. :78:
Vždy počítej ve vztahu (partnerském) s jinakostí člověka, například týkalo by se to panny (je dobrý předpoklad fungování), pokud pochopíš a přijmeš, dívám-li se na konkrétní osobu (pokud stále ještě platí), tendenci všechno vysvětlit a napravit logikou, tlak, když jsou problémy hledat na ně "logická" řešení a odpovědi, často má na vše odpověď a v logice to často není, potom Tě to může rozčilovat. :28:
:108:Odpovídám tak, že nemohu věci vytrhnout z kontextu, tudíž dívám se na Tebe jako na celou, :45: nejenom na 7. dům, jak se ptáš. U sebe vnímej, že jsi "sebejistá" (tak přiměřeně), dále u sebe vnímej, že jsi hodně emocionální (tak zase uvolňuj emoce včas, ať není potom výbuch :11:), nauč se se svojí citlivostí a emocionalitou žít a využívat ji naopak k harmonickým vztahům. :12:
:44:Ale nikdo nepřeskočíme kus své cesty, kde se máme něco naučit nebo s kým se to máme naučit, tak to neber jako něco špatného, ale jako výzvu to zvládnout jen s malými šrámy a ne velkými ranami. Máš schopnost rozpoznat a i "troufale" reagovat na potíže a otřesy, :42: ale dej si pozor na správné načasování této reakce, aby vzbudila u okolí obdiv :30: a ne vztek. :8: Rovněž u Tebe si dávej pozor na žlučník, kyčle, ramena a zažívání celkově.
:12:Tak to je ode mne (nedá se to napsat do dvou vět, to prostě neumím) lehký náhled, který pokud si dobře přečteš :68:, své odpovědi v něm najdeš.
A nezapomeň si své energie srovnávat ve chvílích samoty :27: a dopřávat si ústup od lidí, když to cítíš i od partnera (třeba 2 hodiny, nemyslím tím dlouhodobý ústup), pak se Ti vše bude dařit lépe zvládat. :74:

:12:Jedině tím, uvidíme-li a osaháme si své nízké energie a procítíme si je i v jejich bolestivosti :18: = někdo tomu říká horší vlastnosti, stíny..., jedině přes ně dojdeme k těm vyšším vibracím :15: a dokážeme se postupně "přeladit" výše, ale někdo to nedokáže za celý život. Není to o tom "chtít", ale "dělat to" a prostě obyčejně "být", tady a teď. :12: A to platí nejen pro Tebe, ale i pro všechny ostatní, kdo to uslyší.
Hodně štěstí... :29:
03.08.2014 - 11:01 | Filtr
(Panna) Saon » vilka amarylka
Krásné ranko všem :29:,ještě dodám k mé včerejší noční odpovědi že všichni co mají descendent ve Štíru a 7 dům bez planet,přitahují k sobě silné a dominantní partnery s kterých můžou mít i někdy strach.Partnery kteří jsou silné induviduality a silné osobnosti,kteří potřebují mít svůj život pevně v rukou,co těžko dělají kompromisy a těžko se přizpůsobují společenským pravidlům,jsou prostě za každou cenu svoji,ale přesně takovým se má stát člověk s ascendentem v Býku a Štíří partner na descendentu ho k tomu učí.Štír na descendentu k vám přitáhne člověka bud se silným Plutem v horoskopu,nebo hodně obsazeným 8 domem,nebo znamení Štíra.
03.08.2014 - 17:53 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Saon
Saon..:) Moc Vam dekuju za odpoved,ktera me velmi obohatila,a musim uznat ,ze po tom co jste mi tu napsal,me doslo,ze opravdu myvam vedle sebe osobnosti,a dramatiky.. :4: a taky ja sama jsem dramaticka,takze jestli dobre chapu,descendent me uci objevit,v sobe to co ma znameni stira?..najit to v sobe,a ucelit to..No mam pritele co ma hodne obsazeny 8 dum..to je pravda,a ma pluto ve stiru,to nevim,zdali je silne ci ne..a je sranda a nahoda,ze ja mam taky hodne obsazeny 8.dum a pluto take ve stiru.. :3:..tak se pritahujem nespis...a co to znamena hodne obsazen 8.dum,kcemu to je dobre??...znam astro,ale jen velmi zacatecnicky...diky moooc :27: :64: :15:
03.08.2014 - 18:15 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Madahi
Mila Mahadi..:) moc dekuju za vyklad...a dost trefny,no jesitnost,tu ja znam.. :4: obcas..a je potreba,hodne velke transformace,aby clovek zvladl lepe vztahy,musi zacit u sebe..zvladnout ty emoce,jak rikas,a dat do rovnovahy,a pracovat na sobe,v tom lepsim slova smyslu,jinak..o svych stinech moc dobre vim,musim je,zacit pomalinku transformovat,ale nektere ke me hold patri.. :3:..tak zjistuju. a s tou peci,mas pravdu miluju ,kdyz se onekoho muzu starat.. :27: :108:..jako kazda rybka,vid?..:) :78:dekuju
03.08.2014 - 18:29 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Saon
jo a nuda,s descendentem ve stiru vazne neni mas recht..:D :4: furt,drama...no :)..ale nenudim sa.. :2: :108:
03.08.2014 - 18:39 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vilka amarylka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Svazky s okolím (mezilidské vztahy), ale i s partnerem, jsou typicky Štírovské - hluboké a mnohdy je rozdělí jenom smrt.
Přitahuješ k sobě lidi se silným Plutonickým polem.
DSC ve Štíru je výborný pro politiky (manipulace s veřejností) + Pluto v kvadrátu na Merkura do 11. domu...


03.08.2014 - 18:53 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » toncek_soprano
jo,diky znamena to,ze moji partneri jsou mistri manipulace,kdyz mam ja descendent ve stiru?..nebo ja?..No,vztahy prozivam hluboce to je fakt,ale jedine ty prave..takze,mam spis mene pratel,ale zas za to stoji,a jsou to ti pravy co nezradi..jinak je pravda,ze muj pritel ma opravdu hodne obsazeny zrovna 8.dum..a ja taky, jsme si podobni,ale rikam s astrologii zacinam,tak nevim,hodne obsazeny 8.dum,plutonicky,nebo pluto silne,to mame oba ve stiru,znamena teda,hlubokost vztahu ju?..zdali to dobre chapu,diky za odpoved moc.. :3: :27:
03.08.2014 - 22:33 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » vilka amarylka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:U Tebe vnímám, že to postupně dobře zvládneš ...
Tak Ti milá :108:rybičko přeji, ať hezky pluješ životem. :12:
04.08.2014 - 14:25 | Filtr
(Rak) Loen » vilka amarylka
7. dům není o tom, že ti druzí předkládají to, co ty nemáš ... skrze vztahy pracuješ se svým vlastním plutonským principem... a všechno je oboustranné... (i ta manipulace...)
04.08.2014 - 20:59 | Filtr
(Ryby) vilka amarylka » Loen
jsou tedy mojim zrcadlem,jak v tom negativnim,tak v pozitivnim smyslu...je potreba to spis,u sebe najit a neukazovat na druhe prstem,a tim se sjednoti clovek..je celistvym..:)) diky :108: :27:
05.08.2014 - 14:03 | Filtr
(Panna) Saon » vilka amarylka
Silně obsazený 8 dům znamená že u takového člověka převládá,nebo se nejvíce projeví plutonská energie Štíra.Osmý dům má souvislost,podobnost se znamením Štíra.Pro vysvětlení,znamení nám říkají jak a domy ukazují kde se to bude v životě odehrávat,na jaké scéně,ale každá scena je pouze zrcadlem nás samých.Bývá to většinou to co na sobě nechceme vidět a druzí nám to zrcadlí jako v případě 7 domu.Energie 7 domu se projevuje ve vztazích jak píše Loen oboustraně,akorát že v počátku z naší strany je vyjadřována nevědomě.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »