Duálna duša...


27.07.2014 - 18:54
(Lev) balsam
Duálna duša...
Zdravím, máte niekto skúsenosti, alebo poznatky na tému duálna duša. Mal by to byť niekto, čo Ti absolútne rozumie a chápe Ťa aj bez slov...niekto mimoriadny. Podľa mňa ho máme každý, len či sa stretneme je otázne...Je to niečo, ako zázrak : )

Stránka: 1 2
Řazení:
28.07.2014 - 02:27 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě né,ale již brzy snad....? :1:
28.07.2014 - 07:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Někde jsem četl, že člověk potká za život tak 2-3 životní partnery, asi něco na tom bude. Zbytek je jenom "zkušenost". :1:
28.07.2014 - 10:11 | Filtr
(Lev) Muse
Někde se lidé zmiňují o svém dvoupaprsku a někde zase,že partneři nám mají dělat jen zrcadlo,abychom se dostali k osvícení a následné jednotě kde už nepotřebujeme nikoho a nic,tudíž dvoupaprsek neexistuje.Já nevím jak to je,zatím jsem nikoho takového nepotkala,takže nemám osobní zkušenost.
28.07.2014 - 13:57 | Filtr
(Panna) Arezet
Ahoj :) ,
tak já takové zkušenosti mám a vlatsně hned s mojí první velkou láskou,jsme spolu dlouho a odjakživa se nám stávalo,že co si jeden myslel,druhý to řekl nahlas,někdy mi přítel říká,že umím snad číst myšlenky,že to není možný.Dokonce jsem zkoušela pomocí dotyku,představit na co myslí přítel,ale řekla jsem,že chci aby mi ukazoval obrázky,zkoušeli jsme to 3x a vždy jsem mu popsala do detailu co vidím a bylo to správně.
Mám takový pocit,že se dokonale doplňujem.Jen je náš vztah psychicky náročný,někdy mě až ubíjí...
28.07.2014 - 15:56 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » Arezet
Když už je ten příspěvek v sekci astrologie, zajímala by mě vaše synastrie, můžu poprosit? Stačí samozřejmě do vzkazu, neprozradím :17:
28.07.2014 - 17:07 | Filtr
(Lev) balsam » bubobubo
:3:
28.07.2014 - 17:12 | Filtr
(Lev) balsam » Muse
...myslím, že naši terajší partneri dosť súvisia s minulými životmi a našimi restamy...aspoň podľa toho čo mám prečítané, ale je viac smerov a názorov a každý " vie svoje ". Ďakujem za Váš :1:
28.07.2014 - 17:22 | Filtr
(Lev) balsam » Arezet
Ahoj, Arazet,
máš zaujímavú skúsenosť a že je to psychicky náročné ...verím.
Ja dokážem zachytiť myšlienky jedného človeka, keď na mňa myslí...trvá to piaty rok...už to bolo "všetkých chutí" , ale hlavne je to úžasné...občas frustrujúce, ale dalo mi to toľko lásky a porozumenia, ako ešte nič na tomto svete. Keď som už nevedela čo s tým, obrátila som sa na vešticu, že vlastne prečo.. ?! To čo mi povedala bolo ,tak neskutočné, ale jasná pravda. Na tomto svete je všetko možné : ) :27:
29.07.2014 - 18:01 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Já,Dara, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahojky, taky se přidám se svojí zkušeností... Když jsem poznala svého muže, tak jsem to měla přesně tak, jak píšeš...doříkávali jsme za sebe věty, jeden něco řekl a ten druhý jen mohl říct, to jsem zrovna chtěl říct...stejné myšlenky ve stejnou chvíli...bylo to úplně neuvěřitelné.... Měli jsme opravdu pocit, že jsme jedno tělo, jedna duše... :18:.... Jen je to už 16let a přiznávám, že už to tak dávno není...nebo to aspoň už nevnímáme... :63:...rádi se máme pořád dál, ale to propojení se někam vytratilo... :25:...
Já si myslím, že je to tou zamilovaností, protože když se člověk zamiluje, tak otevře své srdce, dokáže být ve spojení sám se sebou, je hodně intuitivní a tak dokáže vnímat i pocity druhých a takříkajíc se napojí na toho druhého.... :3:
29.07.2014 - 19:07 | Filtr
(Lev) balsam » Já,Dara
Ahoj,Dara,
súhlasím s Tvojím názorom...zamilovanosť robí svoje :12:
V podstate ...duálna duša, by mal byť človek ktorého ľúbime, ale nie som si istá, či to musí byť práve láska...možno ani nie.
Je to jednoducho " naozaj " a ako má byť. :68:
29.07.2014 - 19:25 | Filtr
(Panna) Arezet » Mici Angóra
Napsala jsem ti do vzkazů :3:
29.07.2014 - 19:33 | Filtr
(Panna) Arezet » balsam
Ahoj,
no u mě je to dáno i tím bych řekla,že jsem velice emocionálně citlivá a empatická,Jakmile jsme v místnosti s někým přesně vím co cítí,je to někdy hrzně nepříjemné,pokud jsou emoce negativní.
Vlatsně jsem to sporozovala od té doby co jsem s přítelem,tak nějak jsem se na něj až moc napojila a t odoslova ve všem,takže se už nějakou dobu pokouším odpojit na únosnou mez.

No já už taky věřím,že je na světě sna všechno možné :44:
29.07.2014 - 19:36 | Filtr
(Panna) Arezet » Já,Dara
zamilovanost už bych to tak neřekla,po 7 letech cítím hlavně přátelství i lásku samozřejmě,ale můžu říct že mi příjde že je to čímdál víc silnější.
29.07.2014 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Arezet
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Já,Dara, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
No podle mé zkušenosti právě ta zamilovanost dokáže "otevřít to srdce" a to vnímání....a pak záleží na každém člověku, jak je hodně citlivý nebo možná spíš "připravený", jestli "v tom" zůstane nebo se vrátí zpátky do "nevědomí"... :1: ....u tebe to asi zůstává stále otevřené... :1:
29.07.2014 - 21:32 | Filtr
(Lev) balsam » Arezet
Ahoj,
a neskúšala si zistiť prečo si na priateľa, tak veľmi napojená...určite to má nejaký dôvod.
My sme boli v jednom s minulých životov brat a sestra. Ešte ako deťom nám zomreli najprv otec a potom mama...starali sme sa v hrozných podmienkach o troj a päťročnú sestru....ja som mala vtedy jedenásť ?!
Aký je Tvoj názor na reinkarnácie ?
29.07.2014 - 21:47 | Filtr
(Panna) Arezet » balsam
No tak nějak jsem to vědomě nezkoušela,ale díky kartářce,která se zabývala minulými životy mi řekla,že jsme byli v minulým životě milenci,partneři.Dokonce se mi před rokem často zdál sen,který byl v minulosti,těžko říct z jakého období přesně,byli jsme šlechtici,manželé,já ho velmi milovala a on mě od sebe odháněl a dokonce chodil za jinou,kterou si pak přivedl do našeho sídla.
K tomu snu on vypadal jinak,ale věděla jsme že je to přítel,měl dost podbné rysy,dokonce dost podobné vlasy.Sama jsem se viděla ve snu v zrcadle a vypadala jsem taky dost podobně,velmi půvabně,ale smutně,měla jsem stejné pocity jako někdy když se dívám na sebe do zrcadla.
Můj názor na reinkarnace,věřím v ně.Už jako malá jsem věřila,že nemůže být jen jeden život,že umřu a nic.
Díky tomu,že tomu věřím se cítím líp,dokonce jsem měla v rodině blízké,kteří zažili klinickou smrt a dokonce víckrát za život a díky tomu jsem se o to od mala zajímala,ale a te´d v dospělosti více do hloubky. :1:
30.07.2014 - 08:03 | Filtr
(Lev) Muse
Jinak myslím,že je rozdíl mezi duálnou dušou a karmickými partnery se kterými se vídáme po spoustu životů,něco si máme odžít,předat,vyrovnat dluhy a pak jít zase dál ;-)
30.07.2014 - 15:56 | Filtr
(Rak) seven » Muse
Mám pocit, že je nelze úplně moc rozlišovat jak moc je nám „ten pravý“ , kterého potkáme blízký z hlediska duality a jak moc z hlediska karmického. Dualitu bych vnímal jako partnera, který opravdu hodně harmonicky doplňuje moji osobnost, což může být dáno mimo jiné i společnou minulostí v předešlých životech, což je pak na stranu druhou rovněž záležitostí karmickou (byť pozitivní). Stejně tak bych vnímal, že duální partner není zárukou toho, že věci půjdou hladce až do konce společného života. Vztah se v každém případě musí udržovat a opečovávat neustále, protože jeho dynamika se prostě v průběhu času mění. I rozkvetlou květinu musí člověk čas od času zalévat aby mu neuschla :17: :3:
30.07.2014 - 21:53 | Filtr
(Lev) balsam » Arezet
Ahoj,
zaujímavé čítanie : )ďakujem...
V podstate sme nositeľmi niekoľkých životných skúseností o ktorých nemáme ani šajnu a potom sa v tom má človek vyznať : )
Tu pomôže len veriť vlastnej intuícii a múdrosti duše...aj keď skúsenosti bývajú často bolestné a vídu na povrch v tej najneočakávanejšej situácii.
:3:
31.07.2014 - 16:40 | Filtr
(Lev) balsam » Muse
...asi áno...ale kto vie ?
Aký postoj máš k anjelom ...a komunikácii s nimi :76:
31.07.2014 - 20:52 | Filtr
(Panna) Arezet » seven
můžu říct,že hladce náš vztah nikdy nešel,naopak vždy tam lítaly jiskry.Kdyby jsme spolu otevřeně nemluvili o svých pocitech a přáních,tak by jsme spolu nebyli 7 let.
Dynamika tam teda opravdu je,jinak byc hse unidila k smrti. :3:
31.07.2014 - 20:54 | Filtr
(Panna) Arezet » balsam
Ahoj Balsam,není zač i mě to moc zajímalo.
Strašně moc bych chtěla zažít regresi,hdně mě to zajímá,ale mám i na druhou stranu strach abyhc našla někoho kdo to skutečně umí.
01.08.2014 - 13:15 | Filtr
(Rak) seven » Arezet
Myslím, že je to taková snová kombinace :1:

Není nuda, ale ten hluboký základ dokáže spolehlivě vždy vrátit :27: na oblohu
01.08.2014 - 18:06 | Filtr
(Lev) balsam » Arezet
Ahoj,
to je svätá pravda...nájsť niekoho spoľahlivého je určite dôležité...tiež by som mala obavy.
Môťe Ťa to do veľkej miery " rozhodiť ". Na druhej strane ...určite zaujímavá skúsenosť :3:
01.08.2014 - 19:48 | Filtr
(Panna) Arezet » balsam
spolehliého jak se to vezme,já jsem z nás 2 ta spolehlivá a roztu z něho... jako zrovna dnes,což mě tak rozhodí,že mám chuť se na to vybodnout,ale jo zkušenost se hodí,ono vždy se člověk od toho druhého něco naučí,t je osud. :3:
Příspěvky: 1-25 26-30
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »