Tranzitní Pluto - kvadratura na Slunce


13.07.2014 - 10:40
(Váhy) SlunickoOV
Tranzitní Pluto - kvadratura na Slunce
Ahoj,chtěla jsem se zeptat, zda někdo z Vás nemá zkušenosti s tímto aspektem (Tranzitní Pluto má kvadraturu na mé Slunce). Mám tuto kvadraturu v horoskopu už dva roky a asi dva roky v něm ještě bude.Díky :17:

Řazení:
13.07.2014 - 11:48 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Jedná se o oslabení hormonálního systému, tedy psychické i fyzické oslabení, takže celkový úbytek energie a schonosti se prosadit.

Může se jednat o nátlak někoho výše postaveného v zaměstnání, nebo v rodině, někoho silnějšího, vlivnějšího a mocnějšího, kdy jste po celou tuto dobu nucena začítat stále znovu a znovu.

Ztráta pozice, úbytek zdraví, menší vitalita, u dlouhodbě oslabených a nemocných lidí mohou být i fatání následky, zejména u starších ročníků.
13.07.2014 - 13:06 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
U teba by to malo byť hlavne o zdraví alebo povinnostiach, pretože v natálnom horoskope je Slnko v 6. dome aj Pluto. Ale pripadá do úvahy aj 4. dom, teda rodina a bývanie, rodičia, pretože Slnko vládne aj tomuto domu, keďže IC je v Levovi, kde Slnko vládne.
Ja som zažil opozíciu a stálo ma to aj zdravie, podľa mňa pri tomto aspekte môže ísť aj o výkyvy sebavedomia, energie alebo extrémnu bdelosť, z čoho môže prameniť napríklad nespavosť. Tiež hrozí nejaký druh vášne, posadnutosti, u mňa to boli počítačové hry, čo bolo dosť zvláštne, z ničoho nič to na mňa prišlo, nakoniec som to vyriešil tak, že som s tým skončil a začal som sa hrať ináč, takže tá energia sa premenila na tvorivosť a zložil som v tom období moje podľa mňa najlepšie skladby na gitare.
Mám skúsenosť, že disharmonické tranzity nie sú len o tom, že si to človek musí odtrpieť a prečkať, ale naopak, často sa to zmení na úžasnú tvorivosť, zmysel, je len potrebné to rozlúsknuť a byť aktívny, lebo ak je človek pasívny, tak ho to prevalcuje. Takže dobre je sa spýtať, akú tento tranzit predstavuje úlohu a nie, aký osud. Úloha je aktívna a osud je pasívny. Takže by sa to dalo napríklad interpretovať tak, ak sa to týka zdravia a rodiny, že máš šancu preniknúť (Pluto) do podstaty (Slnko) zdravotných záležitostí, alebo rodinných.
14.07.2014 - 10:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Ahoj,
tak jak to vidím já je, že Vás v dohledné době cca do 2 let čeká změna. Výsledek bude takový jaký jste dosud žila život. Pokud jste se správně poučila ze svých životních zkušeností, život Vás odmění. Ve vašich 33 letech to bude ještě intenzivnější. Pokud ještě nejste vdaná, je možné, že se vdáte nebo budete pokud Vás to již nezastihlo třeba maminkou nebo odcestujete či postavíte dům, prostě změna. Pro Vás je v životě důležité dělat to "co Vám voní", takže i tím se můžete řídit. To, co Vám nevoní, není pro Vás správné. Pozor na usilovné chtění, to Vás zavede na scestí. Ústup, pohled z povzdálí a pozorování života je Vaší výhodou a Vaší další nezbytnou životní fází, kam Vás život bude čím dál více strkat. Ještě zhruba 2 roky budete v takovém podivném procesu, který k Vám ale neodmyslitelně patří a který nelze moc obejít. U Vás vnímám chaos, který budete postupem času zvládat, ale nedozrajete dřív než po Vašem 50tém roce. Budete si muset projít celou cestu, která nepovede vždy rozkvetlou loukou, ale budete také zdolávat a již jste zdolávala občas trnitou cestu. Trnitá neznamená špatná, nýbrž je to Vaše učební látka a Vy ji budete zvládat lépe či hůře, ale to už závisí na Vás. Jste člověkem odolným, schopným zvládat krize. Pozor však na přílišnou kontrolu a ovládání, která pramení ze strachu, ta by Vás zdržovala a ne posouvala. Opakem by byla zase velká poslušnost, to by rovněž pro Vás nebylo zdravé. Zdravý střed je získat si autoritu, kdy láska převažuje nad strachem. Vaše vztahy budou fungovat pokud budou na spřízněnosti ne na majestátnosti. Vaším hlubokým strachem (nevím zda si ho uvědomujete), ale já ho vidím, je strach z nedostatečnosti, který však může být zvládnut "nápaditostí", důvěrou v život, tím, že moudrost je ukryta hluboko v našich obavách. Rovněž máte dar provokace (je ho dobré využívat v tom správném smyslu), vše je o tom, kdy je vhodné provokovat a kdy ne. Pozor na nepromyšlenou a špatně načasovanou akci a adrenalin. Dynamičnost ta Vám sluší, je to taková ta nespoutaná energie života (ale vždy znát míru). Pozor na boj a neústupnost, rovněž poraženectví a poté agresivitu. Výsledkem by měla být schopnost vědět, kdy a jak se chovat podle prostředí a situace, ve kterých se nacházíte. Je to reakce vycházející z pravdy, namísto reakce ze strachu. Vaši předkové Vám dali za úkol být "čestným člověkem", udržet si odstup a nadhled. Zvládnout stres, duševní úzkost, vědět kdy počkat a kdy něco začít, umět se sebeovládat, máte schopnost manipulace s okolím, lidmi (tady však pozor na správnou manipulaci, jinak se Vám vrátí v onemocnění), nepodlehnout povýšenosti, ta by Vám neprospěla. Vaše pracovní zaměření Vás vede tam, kde jsou lidé a kde můžete provozovat týmovou práci, máte v sobě detektor, který pozná kdo k Vám patří a kdo ne, jen ho zkuste využívat. To se týká jak pracovních vztahů, tak i samosebou osobních. Je ovšem nejprve nutno přejít přes nedůvěřivost, odtažitost i třeba špatný odhad až ke svým darům. :29:
14.07.2014 - 11:14 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV » Madahi
Děkuji Vám za obsáhlý příspěvek :) Je pěkné, že se v dnešní době najde tolik milých lidí, tím myslím hlavně Vás, kteří si udělají čas na problémy druhých.
Na Vás je vidět, že Vás astrologie určitě hodně baví, živíte se tím?
Jinak tolik planet v Rybách jsem snad ještě neviděla.
Hodně štěstí :74:
14.07.2014 - 11:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » SlunickoOV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá SlunickoOV,
opravdu jste jako sluníčko... :27:
Děkuji za Vaše milá slova. :12: Ano máte pravdu, baví mě astrologie a kombinuji ji s dalšími technikami i vhledy a zajímají mě lidské příběhy, kde se dá třeba, i kdyby to bylo jednou větou pomoci nebo otevřít oči či srdíčko. Živím se kombinací práce, při které nejen astrologii využívám, takže ano, je součástí mé práce.
Mějte se krásně a odhalujte ve svém životě svůj dar "nápadů", jste taková "studnice nápadů", které jsou ve Vás hluboko uložené a celý život se budou postupně vynořovat a Vy budete zjišťovat, co všechno, jaké dary ve Vás dřímají. :44: :29:
14.07.2014 - 12:06 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV » Madahi
Určitě jste člověk na svém místě, ať se Vám daří. Děkuji za povzbudivá slova. :29:
14.07.2014 - 12:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » SlunickoOV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:17: :12: :29:
14.07.2014 - 14:12 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Já měla kvadrát cca před 15 lety (kolem 20. roku života) a promítlo se mi to jako bolestné milostné zkušenosti (figurovala tam např. i sebevražda nebo zneužití ze strany jiných-nemyslím tedy přímo sexuální zneužití). Já mám ale v nativu v konjunkci se Sluncem Venuši a Lilith a taky mi současně šel Saturn 7. domem, proto tedy vztahy, jenom na Slunce se to může projevit jinak (v podstatě souhlasím s tím, co bylo napsáno o souvislosti se 6. domem v nativu). Btw. kdybych měla tuhle konstelaci dneska, do žádných avantýr a vztahů bych se byla nepouštěla a byla bych se zaměřila pouze a jen na studium :3: Každopádně jsem díky uvedeným zkušenostem prošla hlubokou vnitřní proměnou (to není fráze, je to tak) a zbavila se určité naivity, což se mi později velice hodilo (nejdřív jsem teda přešla do cynismu, ale pak jsem to vybalancovala na normální mez). Pluto umí v této konstelaci vytahovat na povrch stinné stránky osobnosti, takže jsem se během tohoto tranzitu zbavila některých svých "nikdy bych nemohla", taky jsem se osamostatnila a dospěla jsem. Obecně je pro tranzit Pluta ke Slunci (ať už jde o konjunkci, kvadrát nebo opozici) taky dost typická ztráta nebo onemocnění blízkého muže (Slunce), nejmenší zlo je samozřejmě když to "odnese" nejstarší člen rodiny. Držím palce!
14.07.2014 - 14:34 | Filtr
(Panna) Mici Angóra
Ještě off-topic dodatek: když na to koukám komplexněji, Pluto bych tak moc neřešila, spíš by mě zajímalo, jak snášíte a jak se projevuje ten 100 let a jednu zimu trvající tranzit Saturna 6. domem přes všechno co tam máte? A Pluto už Vám teď na Slunce kvadratuje samo, tak by mělo být lepší období než v uplynulém půlroce, kdy Vám tam s ním praly ještě tranzitní Uran, Jupiter a Mars. :17:
14.07.2014 - 21:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » SlunickoOV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Ještě Vám chci napsat, že jak ve svém poslední příspěvku uvádíte:
"Musím dodržovat zdravou životosprávu, každý ústupek se projeví na zdraví, stejně jako každý stres".
Tady u Vás zřetelně vidím, abyste mohla mít zdraví v pořádku, je třeba (ale je to na Vás) se stravovat podle svého energetického nastavení, což asi nevíte jaké to stravování pro Vás je. :44: Každý to má jinak a vidím to u různých lidí, jak je to vědět pro ně přínosné. Protože to není ani to, co hlásají výživoví poradci nebo, co se celkově chce po nás všech, abychom jedli podle nějakých naší dobou daných pravidel.
Já to čtu z Vaší mapy, z vašeho DNA - Vy máte úplně tu nejzákladnější stravovací skupinu, kdy jde v podstatě o potravu pradávného "LOVCE" :3:, kde je vhodné dodržovat přísnější pořadí potravin, přičemž je kladen důraz na fakt, aby měl Váš žaludek dostatek času připravit se na chuť nového jídla. Rozmanitým a míchaným jídlům složeným z mnoha chutí je třeba se "VYHNOUT" ve prospěch podávání takových potravin a takovým způsobem jako je např. rajče, po chvíli plátek sýra, po další chvíli kousek chleba..., tato strava se týká konzumování JEDNODUCHÝCH - PO SOBĚ JDOUCÍCH JÍDEL, které tvoří velmi jednoduchou, přísně rigidní výživu.Ta může být strávena dobře jen tehdy, když se jí jen jedno jídlo v jednu dobu a jídlo prošlo jen malými úpravami, bez dalších přísad a ochucovadel i často soli. Prostě představte si kdysi dávno "LOVCE", jak se stravoval - ulovil zvíře- jedl maso, natrhal cosi a snědl to, rozhodně nevařil jídlo typu knedlo - zelo - vepřo nebo lasagne či jiné.
Když budete chtít můžete jíst všechno, ale Vaše zažívání na to není stavěno a nebude si brát dostatečně z jídla minerály, vitamíny, stopové prvky... Budete-li jíst tak jak jsem Vám psala, potom si tělo z každého jídla vezme potřebné látky daleko více než při klasickém stravování a budete zdravá. Možná Vás to intuitivně (neboť máte silnou intuici i instinkt) nutí nějak takto jíst a to by bylo správně.
:1:Takže, chcete-li být zdravá, jezte jako LOVEC a Vaše zažívání Vám poděkuje a vrátí se Vám to v podobě ZDRAVÍ.
Tak to je ještě malý dodateček ode mne. :12: :29:
14.07.2014 - 22:06 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV » Madahi
To je zajímavý názor. Maso téměř nejím a do vaření složitých jídel se nehrnu.

A jak to mám chápat, že se díváte do dna, resp. jakým způsobem se díváte?
14.07.2014 - 22:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » SlunickoOV
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dívám se přes Vaše datum narození a hodinu do energií, když jste se narodila. To není názor, to je jako, když jste se narodila ve znamení Vah, tak jste se narodila i s tímto stravovacím způsobem, to je prostě nastavení. Dobře přečíst energetické nastavení člověka není úplně jednoduché, je to spousta a spousta času stráveným nad tímto tématem.
Dle mého vidění pro Vás je nejpříznivější podle Vašeho nastavení "jednoduchost a po sobě jdoucí jídlo". :1:
15.07.2014 - 10:01 | Filtr
(Panna) Mici Angóra » SlunickoOV
Ano, cca před tím půl rokem jste měla z každé strany jednu kvadraturu na Slunce-od Pluta z jedné a od Jupitera z druhé, k tomu opozici od Urana a navíc konjunkci od Marsu. Tranzit Saturna 6. domem uvidíte, když si zadáte Tranzity v sekci Astrologie online, uvidíte tam svůj radix a z vnější strany pak současné postavení planet směrem k těm vašim. Značka Saturna je to, co máte v nativitě na na descendentu, ten tranzitní teď můžete vidět zhruba na úrovni vaší Venuše v 6. domě.
15.07.2014 - 10:08 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV » Mici Angóra
Dobré ráno, na tranzity se dívám, ale Saturnu jsem si nevšimla, podívám se důkladněji. Ale jak jste říkala, nikam mi asi neuteče :75: :41:
22.07.2014 - 13:44 | Filtr
(Ryby) Hariett
Dobré odpoledne, držím Vám palce v této nezáviděníhodné pozici, na druhou stranu však nutné k celkové proměně. Zaběhnuté vzorce chování podstoupí patrně velkou proměnu a zažijí přímo čistku až na dřeň. Možná si sáhnete na dno, ale poté můžete "vzlétnout jako Fénix z popela" . Já toto období prožívala velmi pestře, na jednu stranu velká deprese z nenaplněného vztahu,rozpad rodinného zázemí, pocit, že "všichni se proti mně spikli", dále však inspirace a veliká tvořivost, pobyla jsem si i dva měsíce na neschopence a za tu dobu namalovala 23 obrazů na výstavu...Také se mi narodil syn a ačkoliv jsem se původně porodu přímo děsila, bylo to jako moje znovuzrození. Najednou všechno začalo dávat smysl.V porodnici jsem si připadala jako v lázních a zatímco jiiné matky propadaly laktačním psychózám, já jsem jásala nad zázrakem života. Dávejte si však pozor na Vaše zdraví, jak Vám jde zároveňn ten Saturn 6. domem,můžete se cítit dost vyčerpaně. jaká je z toho cesta?V tichu to přežít, meditovat, zbytečně se neunáhlovat a nedělat zbytečné vykonstruované scény.S tou přehršlí planet ve Štíru máte blízko k žárlivosti, nedávejte jí zbytečný průchod. Spíš se jí snažte uchopit v oblasti nějakého rituálu. nezajímáte se o tantru? Saturn se Vám blíží k Venuši, pozor taky na investice,zbytečné výdaje a pakliže jste ve fungujícím vztahu, dejte si pozor,abyste dokázala adekvátním způsobem projevovat lásku, Saturn v konjunkci přes Venuši by se mohl zdát lehce zpátečnický,co se týče vřelosti. Patrně ale budete toužit po jakémsi oficiálním potvrzení Vašeho vztahu,může se jednat i o uzavření sňatku,zkrátka budete chtít dát Vašim vztahům punc opravdovosti, stvrdit jej před ostatními, vážnost a serióznost by mohla mít prostor...Tak tedy hodně štěstí a šťastné hvězdy!:-)
22.07.2014 - 15:08 | Filtr
(Váhy) SlunickoOV » Hariett
Děkuji za názor,
je to opravdu zvláštní období, ale jak jste psala, má i své výhody. Na druhou stranu se těším, až Pluto odcestuje. Ponořím se více do hudby, tvoření atd. Taky se hodně zajímám o alternativní medicínu, s tolika planetami v 6. domě mě nic jiného nezbývá :)

Hodně štěstí :17:
15.11.2014 - 21:47 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Marie21
Dobrý deň, neviem či máte správne vyplnené údaje v profile, ale tam máte Slnko na 20° Barana. Pluto sa bude otáčať zhruba v apríli, alebo máji 2015 na 16° Kozoroha. Orbis tranzitov sa berie 1°, takže tento tranzit sa vás ešte netýka.
16.11.2014 - 06:35 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Marie21
Podobne Saturna máte na 8° Kozorožca, Pluto sa nachádza na 12° Kozorožca. V tanzitoch, ako som už napísal, sa berie orbis 1°. Takže v tanzitoch u vás sa o konjukciu Pluto so Saturnom v blízkej minulosti nejednalo. Je potrebné brať celok horoskopu, aj pri tranzitoch, prípadne využiť aj iné predikčné techniky. Môže tam byť niečo iné, čo vás "prevalcovalo".
16.11.2014 - 06:40 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Marie21
Pozrel som sa na to zbežne. Skúste sa zamerať na prechod Uránu cez južný uzol. Prechod Uránu cez MC (toto je dôležitý tranzit, ale váš čas narodenia musí byť presný, aby sa dalo určiť, kedy nastane) a doznievajúcu opozíciu Saturna na Venušu.
16.11.2014 - 17:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marie21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Milá Marie,
jsem ráda, že jste ukázala svým dotazem svojí schopností vidět "detail", že odpovídám-li nabízím i reálnou pomoc, ovšem když jí čtenář uslyší.
Zkusím se tedy podívat na Vás...
Jste člověk, který díky svým schopnostem má probouzet ostatní ze zablokovaných stavů a situací. Jste žena energická, které její nastavení umožňuje být připravena a schopna odolávat životním otřesům a šokům. Pokud tomu tak není, něco děláte jinak, než je Vaše přirozenost. Adaptace, přizpůsobení, schopnost reakce na nečekané události atd., to je Vaše životní téma. Rozhýbávat věci, lidi, ale způsobem přiměřeným, který vzbudí obdiv, nikoliv zlobu. Pokud jste přes tuto Vaši schopnost přešla a správně ji využíváte ve svém životě (a Vaše životní etapy nebyly úplnou procházkou růžovou zahradou), mělo by Vám to celoživotně otevírat dvířka dál. Mohla by Vám to narušovat potřeba soupeření s čímkoliv, ať je to člověk či situace či sama se sebou. Rada je - "nemusím mít všechno pod kontrolou" (chci-li mít vše pod kontrolou = deprese, smutek, neklid, nedůvěra v život, vyhýbání se životu, rozrušení...) Dopřávat si více času na to, když Vás něco potká, šokuje, abyste si dala odstup, prostor na vyhojení a dostatečný nadhled, prostě nespěchat na sebe a dopřát si "čas", tak dlouhý jak je potřeba (a čas někdy může být hodně dlouhý). Uspěcháte-li to, nebude to fungovat. Vy máte zářit iniciativou, máte mít soutěživého ducha, který spojuje a nerozděluje, být kreativní, vítat výzvy a spoléhat se na svou moudrost, na své vlastní rady, ne rady ostatních, být sama sebou a to je to, co Vás probudí a bude díky Vám probouzet i ostatní. Uvidět svou odlišnost a plně ji využívat, zapomenout na hlásané pravdy a .... Tato cesta však vede přes Vaše skryté (nevědomé) i vědomé strachy a s těmi je třeba pracovat a jeden po druhém přijímat a propouštět. Strachů vidím spousty (strach ze smrti vidím jako intenzivní, i když ho tak nemusíte pojmenovávat, další z budoucnosti, strach, že Vám něco uteče...) Rok 2010 Vám měl něco ukázat, nastavil Vám novou cestu, ovšem pokud jste mu šla vstříc a zaslechla tuto novou výzvu. Něco se ve Vašem životě mělo změnit, upravit, posunout a nestalo-li se tak, potom NEPOSLOUCHÁTE svoji duši a svoji vnitřní pravdu a podléháte mentálnímu tlaku levého logického mozku a díky používání více "mužské energie" nedosahujete na to, co Vám život nabízí, žádá Vás, abyste si to od něj vzala a Vy neslyšíte. Zkuste, pokud to tak je, ztišit mysl, zvládnout tlak, který nedovolí zastavit myšlenky a potřeby odpovědí na tisíce otázek. Pustit do svého života více "ženské energie", být více ženou (možná, že raději jednáte s muži než ženami, používáte mužského nastavení, i přesto že jste žena jako vyšitá). Mužské energie, používá-li je žena v nerovnováze komplikují i partnerské vztahy. Jste člověk - žena, který má vliv na lidi, dokáže je svým vlivem posouvat a naplňovat (ovšem využívá-li této schopnosti). Ovšem opakem může být stav, kdy nevidíme správně realitu, kdy vidíme zkresleně a dostáváme se do jisté "psychózy". Rada je "nenechat se odtrhnout od reality". Stejně neunikneme duševnímu utrpení, stejně nás dožene. Člověk je pak ze života rozčarovaný nebo naopak do něčeho fanaticky zapálený (nezdravě), chce to najít střed a rovnováhu. Hlídejte si svůj "dech", v této oblasti by mohly být potíže či nemoci, dýchejte v rytmu života, neduste se... Nesnažte se najít definitivní odpovědi, dávat věcem perfektní formu, přehánět (sport, jídlo, práci... - mohla by z toho být celoživotní porucha příjmu potravy - ať už hubenost, obezita, tloušťka, kontrola jídla, cokoliv nezdravého kolem stravování, potíže se střevy a zažíváním, cukrovka...,tady pozor). Buďte pro ostatní zdravou inspirací, která se nedá vynutit, přichází z klidu, ticha a bez tlaku mysli. Využívejte svůj dar "oka pro detail" (pro správný detail), trpělivost, schopnost vytvořit zdravou dokonalost (pedantství není nutné, preciznost je správná volba). Preciznost přichází přes zdravé sebeomezení a disciplínu, tak Vás život vede, slyšíte-li ho. :1:
Bylo by toho mnoho, ale nelze popsat lidský život do jedné odpovědi a nehledě na to, že informace je jen informací, ale je třeba přeladit a posunout a to je proces, který nějakou dobu trvá a to je třeba vědět a umět s tím pracovat a být u toho trpělivý, neboť "trpělivost růže přináší". :12: :17:
Nevím, zda-li jsem uspokojila Vaše očekávání, ale takto Vás vidím já a pokud se takto nevidíte, tak si to vícekrát přečtěte a třeba se Vám něco podaří uvidět a zaslechnout to, co Vám Vaše duše říká.
Přeji Vám hodně štěstí a nezapomeňte, že u Vás platí, potřebujete-li si něco ověřit, dotkněte se toho..., i dotek Vám usnadní Vaši cestu. Dana :12:

16.11.2014 - 23:13 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marie21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milá Marie,
popsala jsem Vám v rámci možností této diskuze některé Vaše vědomé i nevědomé energie. Ty vědomé vnímáte a ty nevědomé "nevnímáte", ale jsou tam a ovlivňují Váš život velmi "intenzivně".
Píšete, že strach ze smrti nemáte. Ano, protože je to Vaše nevědomá energie, kterou nevnímáte, ale já ji vidím velmi zřetelně, jak už jsem psala a tato převzatá energie a karma z linie Vašich předků Vám způsobuje určité situace, řekla bych tzv. "na hraně", za což považuji například Vámi uvedený domácí teror a azylový dům, jednání s policií a různými úřady... (je to takové přiblížení se smrti, ohrožení na životě, narušení základních životních pilířů...), to ať chcete nebo ne, máte vepsané ve své DNA a já ji jen čtu a jsem Vám ji schopna zprostředkovat, tak jak jste se ptala. Strach z budoucnosti na to navazuje, ten sama píšete vnímáte.
Podívám-li se na Vaše noční prožívání a na program, který si tvoříte na další den, je plný chaosu a strachu (a zase své sny si nejspíš nepamatujete). U Vás opravdu vnímám, pracovat se svými jak vědomými, ale i "nevědomými strachy", pomocí nějaké emoční terapie, podívat se na své kořeny, kde zůstal nějaký nevyřešený problém (s rodiči... a už nemusí třeba žít) a pokud se vám děje, to co popisujete, buď něco přehlížíte nebo s něčím bojujete nebo věci berete myslí. Stravu je báječné upravit, zhubnutí je určitě velmi příznivé,zdravíčko pookřeje, ale přepsat zacyklované vzorce chování, zpracovat své vnitřně uložené bloky je nejpodstatnější a asi nejtěžší a je tomu potřeba dopřát "čas" (a my lidé jsme netrpěliví a chceme to brzy a někdy musíme čekat, tak dlouho jak je třeba).

Nedá se to všechno takto vysvětlit, protože sama vidíte, že každý se vidíme nějak, ale já se dívám na Vás přesně, bez emocí a popisuji, co čtu.
Je dobré informace jenom nechat vstřebat, není třeba souhlasit, nechat je v sobě volně pracovat, protože každý Váš odpor ukazuje na blokaci a to, že člověk si určité věci sám neuvědomuje a nevědomky je převléká za jiné. To není ani o posuzování či odsuzování, to není chyba, je to jen popis Vašeho nastavení vědomého i nevědomého a toto patří mezi Vaši životní zkoušku, kterou je třeba přijmout, akceptovat ji, smysluplně ji řešit a zklamání časem proměnit zase v důvěru v život a tak jak Vás vidím, mělo by přijít rozhodně příznivější období.

Ještě zopakuji věty, které jsem Vám v minulém příspěvku psala: "Nesnažte se najít definitivní odpovědi", toto Vás totiž brzdí, ten mentální tlak, ten se snažte uvolnit, jinak bude pořád...

Adaptace, přizpůsobení, schopnost reakce na nečekané události(ŠOKY) atd., to je Vaše životní téma, přes které máte v životě přecházet a které Vám bude život do cesty posílat. Tady dopíší, schopnost nebo neschopnost pracovat se "šokem", se šokovými událostmi (ty popisujete), to je opravdu Vaše životní téma, které máte za úkol zpracovat. Neznám celý příběh, ale někde něco bylo špatně. Máte jako dar "šestý smysl", který bylo třeba využít, ale někdy zaměníme logiku za intuici a i přes všechnu snahu jsou věci jinak.
Jste člověkem, který je pro rodinu, který celoživotně bojuje s vnitřním pocitem určité nedostatečnosti (který je často nevědomý, ale vyzařuje z jeho aury), máte potřebu blízkých vztahů, takových opravdových, férových, máte obrovskou životní sílu, kterou občas změníte v "usilování", které Vám právě Vaší sílu bere a pak jste bez energie. Usilování ne, nechte si sílu, která vychází ze zastavení se, klidu, ticha mysli...

Tak hodně štěstí... Dana :74:
17.11.2014 - 23:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marie21
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1: Milá Maruško, upřímně Vám přeji, by se Vám práce na sobě dařila. :17:

Zkusím připojit odkaz, který by Vám mohl také třeba postupně pomoci. :12:
http://kdo-jsme-a-kam-jdeme.cz/


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »