Co s letním časem u numerologie?


12.07.2014 - 06:52
(Blíženci) Devi
Co s letním časem u numerologie?
Dítě narozené 22.6.2014 00:16 SELČ Jablonec nad Nisou. Při vypracování numerologického rozboru máme postupovat podle astrologického času a datumu tj. 21.6.2014? Jak víme, Letní čas přidá uměle +1 hodinu. Je to nutné zohlednit i při numerologickém rozboru? Měli jste již takový případ?

Řazení:
12.07.2014 - 08:58 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Numerologie s letním časem nepracuje, pouze astrologie. Je ovšem možné čas narození sčítat, redukovat a brát na něj také zřetel, coby význam čísla, má svůj nemalý vliv a význam.

Numerologie je hra s čísly, má nesčetné vibrace, kombinace, počítat a převádět se dá naprosto cokoliv, od narození, jména, po vznik firmy, podpis smlouvy, či vykročení z domu za důležitou událostí, apod.

Konkrétně čas narození 00:16, je v časovém období 0-1 hodina noční, což znamená, že tito jedinci jsou nezávislí, s bystrým postřehem. Mají potřebu vše kontrolovat, ovládat, a být stále na výši a vepředu, před druhými. Je zde nezastupitelná síla a potřeba vše a všechny ovládat, což je spojeno s větším egem a přílišnou zaměřeností na sebe. S tím úzce souvisí jejich jakási neomalenost, až drzost. Pro přílišné zaměření na svoji osobu a neschopnosti poslouchat druhé, resp. Dát jim za pravdu, co tento človíček mlže dočkat až vyčlenění z nějakého kolektivu.

Tento čas můžete i sečíst, tj. 1+6=7, což podporuje výše uvedené, s potřebou to někam dotáhnout, něčím být a vidět za sebou výsledky svého snažení, své práce a uznání od druhých.

Jinak numerologicky celé datum narození vypovídá o tomtéž, tj. výsledná osmička coby dominantní číslo, stejně jako u předchozích vlivů, nebude to dítko, které by dělalo a poslouchalo, co mu řeknete, bude již od mala chtít být samo sebou.

Astrologicky má Slunce v Raku, takže tento vliv výše popsaný bue trochu zmírněn, nebo to alsepoň bude dělat ohleduplněji na druhé. Luna v přímočarém, akčním a boovném Beranu naznačuje citovou impulsivnost, odvahu a zaujetí, ne však na úrovni citů a vnitřních pocitů, ty ventilovat nebude, ale naopak je bude skrývat za maskou suverenity. Má flegmatický temperament, takže velkou vnímavost, vysokkou intuici, důležité bude pro něj v žviotě mluvené i psané slovo, s potřevou vše řešit s druhými, znát jejich názory a potřevou podpory druhých, alepoň v neustálém utvrzování, že to, co dělají, dělají správně…

Ascenent v Rybách je další indicíí, která ukazuje na větší mírnost, v některých momentech očekávání a pasicitu, střídanou s momenty vělké akčnosti a potřebě ukázat, co v dírtu skutečně je.

Dítrko potřebuje neustále nějakou aktivitu, nemělo by se nudit, a je dobré je vést k tomu, aby se naučilo dokončit jednu věc, než se pustí do další, a pracovat na trpělivosti, sebedůvěře, a naučit ho soustředit na jeden cíl, aby se zbytečně nerozptylovalo něčím jiným.
25.07.2014 - 11:31 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Ilona Regina
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Já si stejně myslím, že v takovém mezném případě, kdy datum narození je takový, jaký je jen kvůli rozhodnutí politiků o posunutí hodinových ručiček, numerologický rozbor vypracovaný na tento umělý datum, spirituálně vůbec nemusí sedět.Je velký rozdíl, či první devítiletý duchovní cyklus bude pod vlivem vysokých vibrací devítek nebo jedničky, jaké bude číslo Dharmy /životní číslo + číslo jména/.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »