Výlet do minulosti


14.06.2014 - 01:22
(Ryby) Dobinka
Výlet do minulosti
Ahoj, nedávno nad ránem se mi zdál dost živý a zvláštní sen, po tom co jsem se probudila jsem si ho musela zapsat, nevím o čem by mohl vypovídat, tak se s vámi podělím:Ve snu jsem spala a zdá se mil neurčitý sen o ohni, krvi, metru a velikém zmatku, když jsem se (v mém snu) probudila a u mé postele stál mladý muž, který mě chytil za ruku a v tu chvíli moje postel zmizela a my spolu stáli v centru Prahy, vše kolem nasvědčovalo, že jsme tak 20 let zpátky, on mi řekl, že je anděl, a že mě potřebuje k záchraně metra, že mě potřebuje, protože se část jeho proroctví zatoulala ke mě, a on ho potřebuje celé, k tomu jsme se museli v určitou dobu dostat na konkrétní zastávku, a seznámit se několika lidmi, neseděl věk těch lidí, byli to lidi které znám nyní, lidé přibližně mého věku (mě je 22, takže mým známým by v tu dobu bylo do 5-ti let, nebo se ještě nenarodili, ale v mém snu byli přibližně o 10 let mladší, ale potkala jsem sama sebe s mojí mamkou, a mě byly tak 2 roky. Ale potkala jsem koho jsem potkat měla, během toho jsme letěli v letadle na šlapací pohon, byli na matějské pouti a v ZOO. Pak jsme s andělem spěchali na tu zastávku metra, já uklouzla a bouchla se do hlavy, on mě vzal do náruče, a běžel do vestibulu metra, tam mi začala téct krev z nosu. Postavil mě na nohy, chytil za ruce a řekl, že jsi jdeme pro proroctví, v tu chvíli se vše kolem zatočilo, a já viděla jak tady na té zastávce má za chvíli vybuchnout souprava metra, viděla jsem jak mají moji známí a kamarádi zemřít, a pak jsem v ruce držela svíčku od auta, kousek drátu a nějakou baterku, nebo něco takového. On jenom sklopil hlavu a řekl že technická závada není v jeho silách, že s tím nic neudělá. Začala jsem přemýšlet jak zachránit lidi které mám ráda a pak mi došlo že musíme tu soupravu zastavit, že nesmí přijet sem do zastávky, tak jsem ho přinutila zastavit metro, a tím se všichni zachránili. Nakonec se zas vše kolem mě začalo točit, a já se objevila zpátky ve svém pokoji, v době kdy jsem se probudila.

Řazení:
14.06.2014 - 01:47 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele bubobubo, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Vemu to popořádku tedy oheň,to je tvá vášeň a touha,krev je souznění mezi duchem a tělem a to metro,vzpomínky na dětství,které bys chtěla zrealizovat a vrátit.
Anděl značí svobodu a čisté bytí,také bezpečí.
Tvůj věk při setkání s mamkou ve snu ukazuje na tvé dvě stránky a nebo na to,že toužíš po vztahu heterosexuálním a nebo ,že máš rozdvojené vnímání,tvé postoje a názory se mohou měnit jako světlo a tma.
Ta krev z nosu..cítíš něco podezřelého,špatného,tedy pokud ta dualita předtím,mohlo by se to týkat nějakého vztahu,možná tvého a celý ten sen tě vede k tomu,že ty máš ta želízka,ty dráty k tomu to zachránit,ale je třeba vědět jak to zapojit.
Tedy mě z toho plyne,že v dětství ti připadalo mnohem snažší řešit tyto emocionální rozpory,protože jsi ještě nemusela zodpovídat za nic,ale teď je ti to spíš na obtíž ten pocit,že jediný kdo to může udělat jsi ty. :3:
23.06.2014 - 01:54 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Už je moc hodin :3: Ale s tou tekoucí krví z nosu... únik energie, ztráta kontroly, nevědění si rady s osudem... :3:
25.06.2014 - 23:29 | Filtr
(Ryby) Olesandra
Ahoj :1:
ja osobne si myslim, ze tento sen neni jen tak obycejny. Ma mnohem hlubsi vyznam! Napojeni na Tve minule JA. Evidentne Ti napovida, ze mas v sobe cast andelske duse. To Ti poskytuje hluboke vnimani, velkou empatii ale i podvedome utrpeni s padu do pozemske reality. Nekde v hloubce sve duse vnimas svou zodpovednost Touzis zachranovat, akorat Tva pozemska schranka je schopna zatim jen pomahat lidem na hmotne urovni. Na dusevni pomoc mas sveho Andela, svou druhou astralni polovinu. Citim v tom jistou bezradnost a pocit bezmoce. Chce to zacit pracovat se svou astralni polovinou, je to Tvuj strazce. Citis ho, ale tva hmotna bytost krvaci neduverou, timto oslabujes svou energii, svou silu a schopnosti. Uz samotny Tvuj titulek "Vylet do minulosti" napovida, ze se jednalo o signal z minulosti, ale navrat zpet (metro - zde stroj casu)o nejakych 10, ci 20 let, vize mladsich znamych, kamaradu, byl dle mne jen symbolikou, ze se jedna opravdu o Tvou vlastni minulost, ale v mnohem, mnohem starsim a vyssim (letadlo) hledisku. Mrkla jsem tez na Tve zivotni cykly dle tarotove numerologie a vidim, ze ted koncis starou zivotni etapu, vyklizis stare smeti prede dverma do noveho zitrka. Mozna pro nove zacatky budou Ti potrebne schopnosti Tveho andelskeho bratra? A proto tento sen? :15:
08.07.2014 - 20:48 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Garsia, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ahoj Dobinko,
sny jsou vždycky o symbolice a i když se Ti zdálo o minulosti, tak se to vztahuje ke Tvé přítomnosti, k tomu, co člověk prožívá, co se odehrává v jeho životě..Též si myslím, že Ti sen ukazuje na jedné straně Tvé bezstarostné dětství, etapu, kterou máš za sebou, a nová etapa Tě čeká, kde se od Tebe očekává zodpovědný přístup a projevení Tvé individuality v duchu témat astrologického znamení Ryby - se sklony pomáhat druhým, ne-li druhé přímo "zachraňovat" a úkolem spočívajícím v propojení duchovna s materií (i v propojení čistého a nezaujatého dětského myšlení, cítění a vnímání s aktivním, zralým přístupem dospělého) a jejich realizaci v pozemském světě..

To že jste spěchali s andělem na zastávku metra, kde se má něco důležitého stát a ty to můžeš ovlivnit, může symbolizovat, že toužíš pomáhat lidem a naplnit své poslání, chceš být užitečná a přínosná pro druhé.Oheň opravdu může symbolizovat onu touhu i nadšení..Ovšem přílišný spěch může mít za následek právě úraz - uklouznutí a bouchnutí se do hlavy (což může být varováním, abys na své cestě trochu zbrzdila a uzemnila se a zapojovala také rozum, nejen emoce a city).

To že Tě anděl vzal do náruče Ti ukazuje, že budeš i tak pod vyšší duchovní ochranou,Tvůj anděl Ti bude pomáhat a chránit Tě i Tě vést tím správným směrem, aby jsi uskutečnila své "poslání".

Krev z nosa může znamenat, že se něco v Tobě uvolní, nějaké energie (něco zastaralého či negativního může z Tebe na energetické rovině odejít, může to znamenat Tvoji vnitřní očistu a hlubší proměnu a možná i uvolnění duchovního potenciálu - krev představuje i ducha)

To vše může být jakoby součástí přípravy na onen akt, "Tvé zasáhnutí a zachránění Tvých blízkých kamarádů" nebo jinak řečeno realizaci Tvého "poslání", které se samozřejmě nemusí týkat přímo Tvých kamarádů, ale z vyššího hlediska asi budeš moci někomu výrazně pomoci.

Ten anděl Ti také naznačil, že i když bude u Tebe, tak to bude hlavně ve Tvých rukách, že se po Tobě bude chtít, abys jednala a přemýšlela s chladnou hlavou.Bude po Tobě požadováno aktivní a zralé jednání.

Ve snu se Ti podařilo zastavit metro (metro je pod zemí-může být symbolem našeho podvědomí, emocí či myšlenky, která je rovněž prostředkem přenášejícím energii-ve snu jsou to lidi).Takže symbolicky se Ti podařilo zastavit nějakou silnou, podvědomou, pohybující se sílu, energii, která by měla ničivý charakter ("zabila by Tvé blízké"). Svými schopnostmi asi dokážeš zastavit či odvrátit negativní energie okolí (některé Rybičky dokáží negativní energie u druhých rozpouštět či je transformovat), jen tyto své schopnosti i začít rozvíjet a využívat ve fyzické realitě..Takže to může být možná onou zprávou, která Ti měla být sdělena.Ale je to pouze můj pohled, jak to vidím a cítím.Třeba Ti to bude aspoň inspirací.. :3: :32: Měj se hezky.. :17:
15.07.2014 - 15:59 | Filtr
(Ryby) Dobinka
moc vám všem děkuji :3:
22.02.2016 - 23:51 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele higi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
A která to byla zastávka metra? Nádraží Holešovice?


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »