Tranzit JUPITERA


23.05.2014 - 18:49
(Blíženci) Devi
Tranzit JUPITERA
Teď jsem měla několik měsíců tranzitní Jupiter na mé Venuši, v sekundárních direkcích Venuši na Jupiteru. Nic mi to nepřineslo, ani výhru,nic, co by stálo za řeč. Ale neměla jsem to v solárním horoskopu. Emocionálně mi bylo někdy dost mizerně, /tranzitní URAN na Luně, solární LUNA ve ŠTÍRU/Ale v solárním horoskopu od narozenin mám tranzitní JUPITER na MARSU, solární LUNU v Beranu. Co mi to může přinést? Přinese mi to konečně něco, nějakou změnu, na kterou se budu těšit? Velice si přeji koupit vlastní byt, na který zatím nemám peníze :42: Ale v sekundárních direkcích nemám Jupiter na Marsu. Funguje i tak?

Řazení:
24.05.2014 - 06:56 | Filtr
(Rak) Martin_B_D
Tá direkčná Venuša je už dávno mimo orbis. Orbis je 1° a okrem toho sa jedná už o separáciu a nie aplikáciu, takže od toho by som veľa nečakal, treba pozrieť do minulosti, kedy bola tá direkcia presná a keby že tam nič príjemné nebolo, tak by som sa čudoval.
Tranzity Jupitera nie sú až také dôležité, ale môže to byť príjemný týždeň, dva. Ale ak tam je napríklad Urán kvadratúra Venuša a Saturn konjukcia severný uzol, tak nemožno očakávať nejako extra jednoduché obdobie. Lebo tranzity Saturna sú sprevádzané často ťažobou a melachóliou, ale aj hĺbkou a tranzity Urána náhlymi, šokujúcimi zmenami. Ten tranzit Jupitera mohlo byť dočasné odľahčenie.
24.05.2014 - 08:56 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Martin_B_D
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Dévi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
August,srpen 2011 - tehdy byla exaktní konjunkce direkční Venuše na Jupiter, taky začátek direkční Luny v Beranu, začala jsem chodit do Olomouce na astrológiu, koupila jsem profi astrologický softwer Johannes.
24.05.2014 - 09:38 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Dévi
Tak predsa niečo. Venuša je v druhom dome, čo by korešpondovalo s tou kúpou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »