V 1. domě - 5 planet


11.05.2014 - 20:05
(Ryby) oliver123
V 1. domě - 5 planet
Dobrý den, moc prosím o Váš názor-výklad na horoskop mého syna. Narodil se 10.05.2000 v 04.20, Chomutov. O astrologii se taky trošku zajímám, o to víc mě děsí postavení 5 planet v 1.domě jeho osobnosti. Znám jen základy, bohužel různé aspekty a celkový obraz osobnosti už sama dohromady nedám. Velmi bych uvítala, kdyby se našel někdo,jehož toto postavení planet zaujalo a dokázal mi pomoct. Děkuji. Petra

Řazení:
20.05.2014 - 00:48 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Nemusíte se děsit, každý je máme nějak rozmístěné, a mnohdy na první pohled děsivě vypadající horoskop je nakonec ok, a naopak první náhled horoskopu, co vypadá, že je skvělý, tak se z toho na další náhled vyklube něco nekalého. Četla jsem rozbor horoskopu Hitlera, který byl v knize Nebe a osud popisován, když by ho člověk neznal, jako zemědělec, mírumilovný člověk,apod.

Dle mého názoru se s tím dá jistě mnoho pracovat a záleží hlavně na prostředí, které daného jedince ovlivňuje při jeho výchově. . Můžete vše směrovat k lepším zítřkům, respektive on by měl, neboli musí chtít a pochopit. Pravdou je, že jeho 14 letech už výchovu nezměníte, nyní je to v jeho rukou. Vy jste mu dali, co jste mohli. Jeho životní číslo je sice karmické, ale je o hodně o hledání celoživotní rovnováhy,v tom smyslu, aby vždy a pokaždé nejen dával, ale i dostával. Má zaměření spíše na sebe, možná by nebylo špatné ho trochu směrovat na druhé, k větší empatii a ohledupnosti.
20.05.2014 - 13:03 | Filtr
(Blíženci) předsedkyně SVJ
čím vás to děsí?! tím spíš, že tři z těch planet jsou dobrodějové... na mě ten horoskop působí celkově takovým autoritativním dojmem. asc v beranu, téměř všechny os. planety v jarních znameních a prvním kvartálu svědčí o výrazné aktivitě, potřebě uvádět věci do pohybu... je tam řada kvadratur na osobní planety, tzn. problémy v životě dotyčného nezlomí, spíš ho vybičují k větší aktivitě. ten saturn v 1. domě to jenom podporuje (klasická interpretace - hodně překážek v raném věku (často jsou to různé zdravotní problémy, tím spíš, že je vázaný na slunce) člověk nakonec překoná a jakoby ho posunou dál.
hlavně je zajímavá ta konjunkce slunce s planetama signujícími autority (jupiter a saturn) - dotyčný zřejmě bude mít potřebu stavět se do čela nějakých kolektivů, kde bude mít možnost vést a rozhodovat, zřejmě tam už od mládí budou silné tendence k tomuhle vůdcovství a autoritativnosti... luna ve lvu tam většinou hodí potřebu být obdivován, stát na výsluní, což by tyhle tendence mohlo ještě podpořit... a ty transsaturny v 11. domě (kolektivní činnost) tomu taky nahrávají. zajímavý tam je ohnivý velký trigon asc-luna-pluto - ten by mohl dát výrazné osobní charisma a schopnost nevědomě působit na nevědomí ostatních. v souvislosti tím mě napadá ten mars (vládce horoskopu) - ač v blížencích a druhém domě, je aspektovaný dvěma vodníma planetama... to podle mě částečně vykompenzuje ten nedostatek vody v horoskopu a určitě to dotyčnému dá větší senzivitu a receptivitu směrem k ostatním. no, tolik k těm zajímavým konstelacím, komplexní horoskop si můžete vypočítat tady :)
20.05.2014 - 16:39 | Filtr
(Rak) Martin_B_D » Martin_B_D
Mne sa tam zdá kľúčová aj tá Venuša v Býkovi. Ona vládne aj tej 4 konjukcii a je v 1. dome najbližšie k ASC a je vlastne vo svojom domovskom znamení. Možno nejaké estetické vlohy, zmysel pre krásno, pôžitkárstvo, pohoda. Ale ináč možno rátať so silným vplyvom znamenia Býka, teda schopnosť hromadiť majetok, stabilita, vytrvalosť ale aj vzdorovitosť. Rozlúsknuť ale tú 4 konjukciu asi nebude ľahké, sú tam protichodné vplyvy, otázka je, ktorý z nich pravládne, alebo ako to celé dopadne, hlavne keď tam je na nich kvadratúra od Uránu.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »