Někdo výklad ? 20.2.1997 12:45 :D


24.04.2014 - 15:03
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele dragonis, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Někdo výklad ? 20.2.1997 12:45 :D
Jsem velmi nerozhodný člověk, nedokážu si vysvětlit proč přesně :D Byl by někdo kdo by mi udělal nějaký ten rozbor ? :D A případně co se na mě v blízké době chystá podle hvězd ? :D díky :)

Řazení:
09.05.2014 - 21:36 | Filtr
(Štír) Ilona Regina
Slunce v podvojném nerozhodném znamení Ryb, beroucí velký ohled na druhé, namísto, abys upřednostil sám sebe. Ascendent v dalším podvojném, nerozhodném znamení Raka: je tam příliš mnoho vody, velkého soucitu a přecitlivělosti až vztahovačnosti. A dvě dvojky v datu narození hovoří v podstatě o tomtéž, nehledě k tomu, že další dvojka je v čase narození. Slunce je také oslabené a tzv. planeta štěstí Jupiter je nebezpečně blízko nečekaných změn pod vlivem Urana. Odvaha Marse a silná vůle Pluta je také narušena, takže asi tak. Nicméně, nikde není psané, že citlivost je slabostí, ba naopak, zkus to vzít jako svoji velkou přednost a využívej své skvělé intuice a vnímavosti...:1:
09.05.2014 - 23:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
:1:Milý Dragonisi,
kdo že to vlastně jsi a jaká cesta Tě čeká? :25: Bude taková jakou si dovolíš... :3:

Dostal jsi do vínku spoustu energie, schopnost ucítit (čichem), co je pro Tebe správné. To, že jsi nerozhodný, je jen otázkou času a životních zkušeností, protože jsi nastaven tak, aby ses uměl rozhodovat rychle. Můžeš své dispozice využívat nebo ne, záleží jak dalece vnímáš a dovolíš si žít svůj život. :44: Nerozhodnost může způsobovat také strach z něčeho již prožitého. :8: U každého záleží jaké má v životě podmínky od prenatálu a narození počínaje. Dětství a dospívání je důležité a do 21 let má člověk možnost se ještě mnohých nachytaných bloků zbavit. Po dosažení 21 let a ukončení dětství je to již náročnější. Tvůj život by měl být o lehkosti :27: a o tom, že na co sáhneš, by Tě mělo bavit a tudíž na to mít dostatek energie. Budeš-li se ze životem prát, bude Ti to přinášet nespokojenost. Budeš-li život přijímat, tak jak přichází i s různými problémy a zkouškami, brzy zjistíš, že máš schopnosti potížemi projít bez velkých šrámů. Budou-li Tě věci bavit, půjde Ti vše jako "po másle". Máš v sobě laskavost a citlivost, ohromnou intuici a schopnost naslouchat a porozumět druhým. :108: Máš dar "číst mezi řádky". Máš potřebu blízkosti s ostatními lidmi a potřebuješ v životě kvalitní lidi kolem sebe, hlubší vztahy. Také je Ti dáno být takový částečný "samotář", chvílemi se stahovat mimo dění a mít možnost vyhojit si rány, které na své životní cestě schytáváš. Proto si dopřávej i chvíle o samotě, jenom sám se sebou. Tak si budeš mít šanci srovnat myšlenky, srovnat se energeticky a připravit se, až tě zase "cosi" vytáhne mezi lidi. Možná, že se ostatním lidem můžeš zdát nenápadný a leckdo Tě může podceňovat, ale opak je pravdou. :1: V pravý čas se vynoříš a něco předvedeš, něco předáš, co bude mít pro ostatní význam a bude to mít do budoucna i velký dopad, vliv na lidi. Lidé Tě budou vyhledávat, budeš pro ně přitažlivý, protože ucítí z Tvé aury, že máš "něco", co oni potřebují. :44: Budeš-li správně se svým darem magnetismu, přitažlivosti, plachosti, přátelskosti... zacházet, budeš-li svoji schopnost "manipulace s ostatními" správně využívat, díky okolním lidem budeš dosahovat svých vytýčených cílů. Budeš pro lidi přinášet něco praktického, něco, co jim bude řešit jejich problémy a budou se na Tebe obracet. Nebudeš-li "chtít pro sebe", ale budeš-li věci dělat ve prospěch ostatních, bude to prospěch zároveň i pro Tebe a o to ještě větší. Chtěl-li bys jenom pro sebe, nedosáhneš na to, co Ti jinak má náležet.
:12:Emoce, to je také Tvé "klíčové" téma. Naučit se, že k Tobě neodmyslitelně patří a nebát se jejich "pravidelných" příchodů a zase mizení, v takových opakujících intervalech. Vypozoruj, že jak přicházejí, tak také odcházejí a že nejsou hrozbou, nýbrž po jejich prožití přichází další posun a z jejich přijetí, akceptování, procítění... přichází postupem "svoboda", jak vnitřní, tak následně i z venčí. Žij dneska, nečekej a nepřemýšlej, co bylo nebo bude (jen tak zlehka), žij teď a tady, to Ti patří. Z pocitů, že jsi obětí svého života, přejdi ke svobodě, z povrchnosti vytvoř sebejistotu, z neupřímnosti vykouzli blízkost, z usilování udělej sílu.
Máš schopnost vidět a vnímat, co je kde v nepořádku, co je kde špatně, máš snahu a sílu na to poukazovat a hledat řešení jak to napravit. Ale pozor na odsuzování a kritizování. Máš ambice, ale život Ti dal určitá omezení, která respektuj a nesnaž se je překračovat a počkej si, až tě život sám pustí dál. Zkus zkrotit svoji touhu po neustálých změnách, po nových zážitcích, pohání je napětí i netrpělivost a není to pro Tebe správně. :23: Hledej vnitřní naplnění, hledej moudrost v sobě. Každý nový zážitek přinese hlad po dalším a zase dalším a nenasytnost bude přinášet neklid a nikdy nemůže člověka uspokojit.
Uvolníš-li se, nebudeš sevřený a nebudeš-li mít klapky na očích, máš dar být ve správný čas na správném místě. Tvůj dar řeči, Tvoje vypravěčské schopnosti, Tvoje rychlost, Tvoje charisma, Tvoje schopnost následovat správné vzory, lidi a spoustu dalších schopností Ti ve Tvé cestě budou pomáhat. To všechno, co jsem Ti napsala můžeš buď využívat nebo ne a je otázkou času, kdy to v sobě probudíš, objevíš, rozpoznáš a plně využiješ.
V životě dělej to, co "Ti voní", :17: co Ti "nevoní", od toho jdi pryč...
Tak Ti přeji příjemnou cestu životem. Madahi :12:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »