Jak prožíváte svůj Chiron v Rybách vy?


18.02.2014 - 14:27
(Ryby) Ida 29
Jak prožíváte svůj Chiron v Rybách vy?
Chiron - zraněný léčitelMám Chiron v Rybách a tak jsem přemýšlela o tom, jak se vlastně projevuje v mém životě. Probrala jsem to s kamarádkami a náhle mi to došlo. V horoskopu mám Chiron v Rybách mezi 7.a 8.domem. Je v konjunkci s Lunou a v opozici na Uran a Pluto v Panně a v trigonu na Neptun ve Štíru. Z toho jistě usoudíte, že mám bohatý a problematický citový život.Často se setkávám s lidmi, kteří prožívají citové a partnerské krize. Jsem schopná je vyslechnout, pochopit, vcítit se do nich. Žasnu, jak hrozné věci se jim stali. Potěším je svými průšvihy a naplním jejich srdce svou léčivou sluneční energií.Někdy se z nich vyklubou energetičtí upíři, a to pak radši chodím "kanálem".

Řazení:
18.02.2014 - 17:52 | Filtr
(Kozoroh) Bosch
Vítej v klubu, chiron v rybách alias chironský komplex věku ryb(neptuna).

http://forum.najdise.cz/diskuze-pri…
18.02.2014 - 19:55 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » Bosch
Inspiroval jsi mě, ale na mě je to moc abstraktní.
19.02.2014 - 19:46 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele toncek_soprano, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Mám ho v Raku v 8. domě v aspektech na Světla - ale léčitelské schopnosti jsem zatím u sebe nesledoval, ale zajímám se hodně o lidové léčitelství - zejména o bylinky a tak. :3:
20.02.2014 - 16:04 | Filtr
(Kozoroh) Bosch » Ida 29
On neptun o abstrakci vlastně je. Je to král abstrakce, kontury mizející, slovy nezachytitelné tajemno hlubokého podvědomí.
Chiron, to je hlavně duchovní učitel, je to jeden z kentaurů. Jinak také je to planetka poletující mezi uranem a saturnem (takže opět kolektivní nebo také duchovní vědomí) po velmi nestejnoměrné dráze takže se mu přičítá schopnost zcela netradičních a riskantních "kousků" které mu však vždy nějak projdou aniž by definitivně narazil, jen občas trochu zpomalí. Proto vždy nakonec dosáhne cíle.
Můj chiron v rybách v 9.domě mně učí co je to život a jakou má hodnotu, velmi netradičně, často bolestně (chápu že mu nedávám často jinou možnost :1:), ale jsem mu za to vděčen. :27:
14.06.2014 - 04:03 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší
:1: :1: :3: já svůj Chiron v Rybách v 1. domě na ASCendentu nijak zvlášť neprožívám. Celej život jsem taková něco jako "element k dispozici". Katalyzátor "jevů na spadnutí". vsuvka pro škobrtnutí (jako prostředek k úniku ze stereotypní chůze v kruhu), ladička barev, uzemňovač vibrrrrrrrací, rozpouštědlo ostrých hran, lapač škodlivých částic pozornosti...... -ono by se toho našlo..... Každopádně nic moc dopředu nepromýšlím, plánuju jen nezbytné povinnosti(a to ještě s výsledkem nedůsledně diskutabilním)Jsem spíš dítko štěstěny, co dá raději na svůj dobrý pocit než na vyhlídku nějaké možné "výhody :43:". A tak sama sebe často nacházím v paradoxně divných situacích, kde všem se něco hekticky a mocně děje, jenom já jsem tam "nevím proč"prostě přítomná, aby se mohlo odehrát to , co se odehrát má. A protože mám lidi vesměs spíš ráda, tak tam vydržím až do konce (často s pitoreskním výrazem "ehm", duševně připravená zamést drobky nebo zahájit neodkladnou resuscitaci, dle potřeby)
14.06.2014 - 04:18 | Filtr
(Střelec) Do-u-ší » Do-u-ší
Jako ASCendentní Chirona příliš neexpanduju svou hmotou, abych v okolním světě zbytečně nepřekážela. Zato v čase jsem většinou vždy v přítomném okamžiku v pohotovosti. :44: hihihi, taková Jiskřička, vždy připravená někoho sprasit za pitomý kecy! :75: :75: :75:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »