Jak si vybrat učitele?


11.02.2014 - 11:49
(Beran) danacka
Jak si vybrat učitele?
Všichni to známe, absolovali jsme řadu kurzů a seminářů a některé nám dokonale sedly, snadno jsme je pochopili a jindy jsme nevěděli, která bije, ač to nemusela být chyba přednášejícího. Každému sedí jiný přístup, jiná osobnosti. Jak by šlo podle horoskopu odvodit, zda nám lektor "sedne" a bude zrovna on schopen podat tu látku tak, abychom právě my to pobrali?Co myslíte? Příznivé spojky Slunce učitele na náš Merkur, nebo snad jeho Mars na náš Merkur/Slunce?? Chápu, že bude záležet i na tématu ... A bude záležet i na dni? Určitě taky, pokud půjdu na kurz někdy v době, kdy mi bude myšlení "zatemňovat" nějaká planeta, tak to asi nepůjde tak dobře jako jindy ...No, co vy na to? Jak byste na to šli, kdybyste měli datum narození lektora a přemýšleli - bude schopný, mi tu látku předat?Chcete-li, můžeme prakticky:V sobotu 15.2.2014, 12-16 hod. jdu na kurz rétoriky. Lektorka/já (můj je uvnitř, její čas neznám, jen datum)http://partnersky-horoskop.najdise.cz/…

Řazení:
12.02.2014 - 00:57 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Nejlepší je vybírat srdcem... Do astrologie nevidím... Může vám vyjít, že jít na tu přednášku je naprosto šílený... ale co vy víte co vám to může přinést... :78:
12.02.2014 - 09:14 | Filtr
(Beran) danacka » Neferlin
Díky, Nef,
jooo srdcem mi to tak nějak jde, až když dotyčného/dotyčnou vidím a můžu vnímat jeho/její energii. Takhle předem vůbec. Spíš to beru jako zajímavost, protože mám pocit, že i tohle by bylo možný z horoskopu odhadnout, než aebych si řekla: šmankote, máme s lektorem dohromady blbý horoskopy, tak to tam radši nepůjdu.

A souhlas, že nikdo neví, co mu ten který kurz přinese, krom původního záměru.
12.02.2014 - 21:29 | Filtr
(Lev) heslo » danacka
Možná je dobré když má přednášející Jupitera na tvém Merkuru nebo aspon ve stejném znamení-to je myslím i tvůj případ. :29:
13.02.2014 - 01:12 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » danacka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Pokud bych šla na nějakou přednášku či kurz, tak si ráda dotyčnou či dotyčného prolustruju :4: Kouknu na stránky, pokud jsou či jiné informace a pokud je tam fotka, tak pro mě to je nejlepší... kouknu a vidim co je zač :4: Ikdyž se může taky stát, že mě to tam táhnout bude a pak zjistím, že mi to mělo něco dát a že přes špatný zkušenosti se jde těžko, ale víc roste :4:

Astrologie je krásný obor, ale já radši ty fyzické hvězdy a planety :17:
13.02.2014 - 15:22 | Filtr
(Beran) danacka » Neferlin
Jsem Beran, jak o ty. Jak říkám, nějakej horoskop mě nezastaví, když někam chci jít, tak tam jdu, i když si občas natluču nos. To mě neodradí. Jen mě prostě zajímá, kde by se to dalo najít v horoskopu.
13.02.2014 - 15:38 | Filtr
(Beran) danacka » heslo
Díky za názor :74: Uvidíme .. Třeba ještě někdo hodí nějakou astromyšlenku. V neděli pak napíšu, jak se to trefilo. Myslím - když vezmeme tenhle konkrétní případ, že i takový spojení Merkura a Neptuna a potom Saturna a Neptuna je prima, vzhledem k tomu, že se jedná o rétoriku pro dabing. Jo, těším se :)
13.02.2014 - 17:07 | Filtr
(Kozoroh) bhakti
Kdyz je zak pripraven,ucitel prijde sam.Mozna se odevzdat proudu,a co prijde do cesty te nasmeruje.Dřive jsem jezdila na spoustu kursu,ted jdu sama,jen s tim vnitrnim ucitelem.Nejlepsi ucitel je asi zivot sam.Ale je to jen muj nazor
13.02.2014 - 19:03 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » danacka
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Neferlin, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Tak nějak :4:

Tak v tom Vám neporadím :68:
14.02.2014 - 14:16 | Filtr
(Ryby) Ida 29
Já také nemám univerzální recept, jak si vybrat vhodného učitele.
Podívám se za jakých okolností se kurz odehrává 15.2.2014 ve 12.hod. Začátek kurzu je s ascendentem v Blížencích – komunikace, výměna informací. Je to vhodná doba pro začátek kurzu. Merkur je v konjunkci se Sluncem ve Vodnáři v 10.domě. Událost je pro tebe společensky významná, jsi nakloněna novým, originálním informacím a dobře ti to myslí. Dalším znamením v 1.domě je znamení Raka, kterému vládne Luna v Panně ve 4.domě – domov, rodina a je v opozici na Merkur na konci Vodnáře. Luna říká o co se v horoskopu jedná. Zřejmě by jsi raději zůstala doma nebo se kurz odehrává u lektorky doma? Chceš se naučit ovlivňovat rodinné záležitosti nebo udělat dojem na rodiče? Napětí, nesoulad mezi rozumem a citem. Zajímavé na tom je, že i ty máš ve svém osobním horoskopu Lunu v Panně v opozici na Merkur.
Lektorka je tu ve znamení Střelce, kterému vládne Jupiter v Raku v 1.domě. Přinese ti překvapující rozšíření tvých idejí. Druhým znamením 7.domu – partnerství je znamení Kozoroha, kterému vládne Saturn ve Štíru v 6. domě – Služby. Saturn je v kvadrátu na Merkur ve Vodnáři. Lektorka ti díky poskytované službě pomůže odhalit skrytá tajemství, někdy aspekt může vytvářet neústupnost v prosazování názorů. Lektorka je tu jako Venuše v konjunkci s Plutem v Kozorohu – velmi silná žena. Venuše a Pluto v Kozorohu jsou v opozici na Jupiter v Raku. Je to střet moci, arogance s idejemi, vírou a právem . Podobnou opozici máš i ty ve svém horoskopu. Asi se jedná o nějakou proměnu. Nerozumím tomu, ale je to zajímavé.

Když se podívám na horoskop paní lektorky tak mě tam vzhledem k tomu čím se živí zaujalo, že má Venuši a Merkur v Blížencích – příjemně a lehce komunikuje. Merkur má v aspektu na Mars v Beranu – dokáže razantně prosadit své názory, Merkur v aspektu na Jupiter v Rybách – bude velmi milá až přeslazená, dokáže lidi umluvit, přesvědčit i obelhat. Merkur v aspektu na Saturn ve Vodnáři – myslí i logicky a věcně, Merkur v aspektu na Pluto v Panně – dokáže lidem vnutit své názory a zjistit jejich skryté slabiny. A to všechno je v jednom jediném člověku najednou. I ona má ve svém horoskopu Jupiter – ideje, víra v opozici na Pluto – prosazení moci, vlastní vůle. Jde snad o agresivní prosazování svých idejí?
Vyhodnotit to neumím, jen mi je divné, že se to z nějakého důvodu opakuje.

Když se podívám do tvého horoskopu, tak máš v 7.domě – Partnerství, spolupráce – znamení Vah, kterým vládne Venuše v Býku ve tvém 1.domě – chceš někoho, kdo ti dá lásku a bude tě mít rád. Paní lektorka má Slunce v Býku v konjunkci s tvojí Venuší v Býku – to dává pocit obliby. Její Neptun ve Štíru spadá do tvého 7.domu – může ti připadat intuitivní nebo zmatená. Její Venuše, Merkur a Luna v Blížencích jsou ve tvém 2.domě, a tak ti zřejmě může pomoci rozšířit tvůj talent i schopnost vydělávat peníze. Tvůj Merkur v Rybách je v kvadrátu na její Merkur v Blížencích . Znamená to že každá myslíte jinak, nemusíš to ani cítit. Nerozumíš jejím povrchním emocím.Tvůj Merkur v Rybách je téměř v konjunkci s jejím Jupiterem v Rybách - Její vize rozvíjejí tvůj intuitivní způsob myšlení.

Mě překvapuje, že se člověk jako ty s Merkurem ve 12.domě přihlásí na kurz rétoriky. Chceš odhalit nějaká skrytá tajemství řeči? Vždyť podle astrologie nemiluješ vystupování na veřejnosti a spoustu informací si ráda necháš pro sebe.

Když se na počátek kurzu podívám, jako na tranzit, tak ti jde do 7.domu Mars. Máš být bojovnější a potkat bojovné lidi.(Mohou nastat rychlé a nečekané zvraty ve tvých partnerských vztazích.) Paní lektorka má Mars v Beranu, který zde vládne. Bojovná je dost. Její Mars v Beranu je v opozici na tvoje Pluto ve Vahách. Střet vůle a moci. Slunce a Merkur ve Vodnáři je ve tvém 11.domě – Spolků, kurzů v dobrém aspektu na tvůj Uran. Tvůj Merkur v Rybách je v trigonu na Jupiter v Raku - budeš určitě řečná, otevřená, schopná vnímat vize -
a v sextilu na Pluto v Kozorohu – schopnost hlubokého poznání. Takže dobrý.
14.02.2014 - 22:31 | Filtr
(Beran) danacka » Ida 29
:) děkuji za zajímavý názor a rozbor ... :74: Vidíš a jako dítě jsem hrála divadlo dost mě to bavilo, taky jsem vymetala recitační soutěže a vždycky jsem ráda četla ostatním nahlas. V pubertě nastal zlom a nějak jsem se začala na prknech stydět. V dospělosti mi ale divadlo začalo chybět, ale tady nejsou moc možnosti, jak se realizovat - hledala jsem nějaký ochotnický soubor, ale nenašla. Nicméně objevila jsem skupinu nadšených amatérských dabérů - něco pro mě! Jako dítě jsem chtěla namlouvat večerníčky jako paní Bohdalová.
To jako fakt!

Dabing mi přijde, že je Merkur v Rybách 12. domě jako vyšitej :1: - je to o mluvení, je to o herectví i o mystifikaci, protože vlastně nemluví herec, ale někdo jiný ;), navíc Tě nikdo nevidí :D. Zabývám se tím v podstatě na neziskové bázi, až na některé projekty, takže jestli bude fungovat, to, co říkáš, tak bych se přes tuto lektorku-paní dabérku (proto by Tě neměl překvapit ta její schopnost klamat) mohla dostat k jiným placeným projektům. A ano, jak píšeš o spolcích, tohle je uzavřený kurz pro naši partu amatérských dabérů.

Také ke své profesi potřebuji umět mluvit a občas si před ty lidi stoupnout. Ano, mluvit z patra mě celkem stresuje, ale pokud jsem si jistá tím, o čem hovořím, tak s tím zas takový problém nemám a opravdu ráda se o ty informace podělím, s tím nemám sebemenší problém, naopak, vím, že jim to pomůže - třeba si usnadnit práci. Ale pro sebe si toho dost nechávám - své osobní věci a pocity, do kterých nikomu nic :), tam si pustím jen někoho. Nevidím to jako chybu.
Ještě jednou díky moc za názor :17:
Jinak u Marse ve Vodnáři by Tě neměla překvapit žádná aktivita :4: , už jako dítě jsem chodila do všech kroužků, které ve škole byly a i teď spoustu lidí nechápe, čím vším se zabývám.
15.02.2014 - 16:15 | Filtr
(Ryby) Ida 29 » danacka
Moc pěkný. Má to logiku a já jsem zas o něco chytřejší. Dík
18.02.2014 - 14:07 | Filtr
(Beran) danacka » Ida 29
:) Tak a je po kurzu .. Uvidíme jak s rozšiřováním obzorů, zatím to tak nevypadá, ale jedne nikdy neví, kdy mu třeba od lektorky přijde eml.: nectěla byste zkusit toto, hodil by se nám Váš hlas atp. Jo, byla sladší a relativně přehrávala, ale byla milá (a zmatená, pořád mluvila o 3 hodinách, i když byly nasmlouvané 4). Ke konci se to trochu zvrhlo v povídání o historkách z natáčení, ale bya to taky trochu naše chyba, že jsme ji nenasměrovali jinam.

Takže jo, víceméně to páslo :)


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »