Stiri / Plutaci


17.01.2014 - 16:16
(Ryby) Jan1na
Stiri / Plutaci
Motto: Nejsilnejsi je ten, kdo mam moc nad sebou (Seneca)Ahojte,mili Stiri ci ostatni se zvyraznenym Plutakem,uz jste prisli na to, jak ustoupit ze svých pozic (tedy neprosadit svou) bez sramu na dusi? :3:Zajimal by me predevsim zkusenostni vzah dvou stiru nebo silnych Plutoniku.Takove to teoreticke zvatlani, jak by to melo byt nebo nejake teoreticke rady sice mohou byt poucne a mozna i zajimave, ale kdo nezazil, ten fakt nepochopi a netusi!Diky za nazory, postřehy, zkusenosti a hlavne tipy od Plutaku!

Stránka: 1 2 3
Řazení:
17.01.2014 - 16:54 | Filtr
(Štír) Fuuu
Myslím, že ve vztahu dvou Plutoniků je vždy jeden, který jaksi zaujme pozici "silnějšího" Pluta a má tak nějak plutonicky navrch. Pluto je "buď anebo", tudíž na nějakou rovnocennost se tu asi moc nehraje. Zajímavé taky podle mě je...že ve vztahu může pozici silnějšího Pluta zaujmout ten, kdo třeba v nativu extra na první pohled zvýrazněné Pluto nemá, ale v synastrii se objeví situace jiná...má např. Pluto na ascendentu partnera a tak ho plutonicky válcuje... :32:
17.01.2014 - 17:06 | Filtr
(Ryby) Jan1na » Fuuu
Jj, o te pozici silnejsiho Pluta jsme se bavili..

Jenze ja ted mluvim o necem jinem. Nebo spis o tom samem, ale nejak jinak.
Ja nechci mit silnejsi Pluto. Umim to, jenze uz me to fakt neba a zmaha me to.
A o rovnocennosti taky nemluvim...
Kaslu na silnejsi Pluto!
At si ten chlap vitezi, je prece jenom chlap, tak na to ma trochu i pravo, jen at se citi jako hlava rodiny, why not.
Ja ted mluvim o nejakem mechanismu, abych se necitila zvalcovana. Nevim, jestli se spravne vyjadřuju.
Dnes jsem proste sama od sebe ustoupila a vim, ze z toho sram na dusi mit nebudu. Ale nevim, jak se mi to povedlo. Chtela bych se to do budoucna naucit.
Ale nevim moc jak na to. Nejaky tip??
17.01.2014 - 17:10 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
Zkus naoko ustoupit a pak pomaličku nenápadně, žensky lstivým způsobem nějak ukázat, že ani tvoje varianta není špatná :4:... a nebudeš se cítit zválcovaná a nebudou ani žádné otevřené boje:3: :14:
17.01.2014 - 17:13 | Filtr
(Ryby) Jan1na » Fuuu
Bozinku, ja vim, ta lstivost :20:.
Musim vzdy pouzit desnou hlavologii, abych neco lstiveho vymyslela.. ale OK, budu na to zkouset myslet..
17.01.2014 - 17:23 | Filtr
(Hadoken) ži.va
jsou občas chvíle, kdy si to dokážu uvědomit "za chodu" - v plné míře

druhá věc ovšem je, jestli s tím něco za toho chodu i udělám (provedu změnu - a pak se cítím jako děsnej machr), nebo to nade mnou vyhraje...

rozhodně nepomáhá, když je přítomen alkohol :19:

takže asi včasné uvědomění, povědomí o svých zajetých vzorcích a včasné přesměrování (jo takhle jo? no tak takhle teda ne!)
17.01.2014 - 17:26 | Filtr
(Ryby) Jan1na » ži.va
Mas pravdu! Vcasne uvedomeni, to je to!
Vyjet z tech koleji.
Dnes to slo i bez tech lstivosti. Proste jsem se rozhodla, ze ustoupim a nijak me to nevykolejilo.
Kdybych se tak umela vcas stipnout :4:
17.01.2014 - 17:28 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
No vidišto...není na tom nic špatného ustoupit...já ti ani nevím, jestli tohle je problém Pluta nebo čeho...já třeba Plutonik jsem a s ustupováním myslím problém nemám...nicméně za to asi můžou ty moje Váhy...vlastně někdy se přistihnu že ustupuju až moc ráda :63:
17.01.2014 - 17:32 | Filtr
(Ryby) Jan1na » Fuuu
ano, casto z Tebe ty vahy citim
jenze muj chlap netusi, co to vahy jsou
mluvim v symbolech, ale chapeme, ze jo :3:
ja bych to tusit mela, kdyz tam mam draci hlavu, jenze mi to jde taky pekne ztuha

myslim ze ustupovani je urcite plutak, dyk je to opak prosadit, ni? :3:
17.01.2014 - 17:35 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
No někdy mi přijde takovej zabejčenej a neústupnej i Uran...ten raděj než by ustoupil, tak se na všechno vykašle :4: A taky Lilita...ta se odmítá domluvit... :22:

Ale jinak jojo, trochu rozvinout tu váhovskou dračí hlavu by ti slušelo :3:
17.01.2014 - 17:41 | Filtr
(Ryby) Jan1na » Fuuu
No hele, Tys na to kapla, oba ty popsane principy, o nich taky neco vim.
I ten zabejcenej Uran, kterej se radeji na všechno vykasle a ta Lilitha, bozinku uz zase?
Kam vsude se ta zenska nacpe? :39: :39: :114:

ja vim, jak by mi to neuveritelne sluselo :45:, rozvinuti toho vahovskeho principu u me..
ale jak rikam, neni mi to vlastni...
17.01.2014 - 18:00 | Filtr
(Rak) Loen » Jan1na
Já bych zas to Pluto měla nějak rozvinout :4: nebo spíš nějak víc zvědomnit ten trigon na Slunce...

- chce to kurz plutonské manipulace :4: a kurz jak odhalit plutonskou manipulaci dřív, než tě totálně rozemele na prach :75:
17.01.2014 - 21:22 | Filtr
(Hadoken) ži.va » Fuuu
člověk, kterej rád manipuluje sebou na druhou stranu nechává rád manipulovat...bych řekla, že to jsou dvě strany téže plutonské mince...

18.01.2014 - 09:45 | Filtr
(Štír) Fuuu » ži.va
Manipulace...o tom žádná...jojo, ta je vždycky oboustranná a je plutonická ža na půdu. Tam ale byla řeč o přímočaré neústupnosti, o neochotě ustoupit... a tam si myslím, že kolikrát může hrát prim i něco jiného než Pluto, no...

Jinak...schopnost nahlídnout svoje vlastní vzorce a pokusit se z nich pomaličku vystupovat...to je ta nejlepší cesta, pod to se ti můžu podepsat :15:
18.01.2014 - 09:50 | Filtr
(Štír) Fuuu » Loen
Loen klid :4:...já bych měla Pluto asi taky nějak rozvinout, a to su trojnásobnej štír a s Plutem na ascendentu. No a paradoxně jsou tací, kteří se mi smějí, že jsem "prd" plutonička :4: :6:
18.01.2014 - 10:10 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
Jojo, to chápu...tam, kde máme dračí hlavu, tak se většinou škrábeme dost ztuha...já ji mám ve Lvu v 10. domě... a lvovské vlastnosti, notabene na veřejnosti, zatím moc projevovat taky neumím :63:
18.01.2014 - 12:48 | Filtr
(Lev) heslo
Tak nevím ale energie planet se skrze nás chtějí projevit at chceme nebo nechceme.My jsme ta energie.Dlouho jsem to o sobě nevěděla a stále jsem s někým bojovala jak o život.Když jsem přestala tak se to přesunulo do událostí a musela jsem podávat výkon jako málo kdo.Ted už tak nějak cítím energii a když víc tlačím tak udiv v očích druhého mne vrací zpět..... :27:
18.01.2014 - 15:14 | Filtr
(Ryby) Jan1na » heslo
Ja se ale nesnazim zbavit energie Plutona.
Vlastne ji mam rada a vim, co od ni cekat. To je spatne napsane. Proste jsem na tu stirovskou energii tak zvykla a chovani Plutonika me vlastne vubec neprekvapuje a asi bych ani s nikym jinym zit nedokazala. Muj tata je Stir s asc. ve Stiru, mama sice neni stir, ale ma silnou nezpracovanou vazbu merkur kvadrat Pluto a muj manzel je jak jinak nez Stir a k tomu povysen na entou. Ma asi 6 planet ve stiru vcetne asc a tech 6 planet se mota kolem toho asc. :3:

Chci se akorat s touto energii naucit lepe zachazet presne podle toho motta v zahlavi. Chci mit moc nad sebou a ne, aby si se mnou ta energie delala, co chtela.
Ta snaha, ovladnout tu situaci, tam stale je. Akorat bych ji chtela zvladat trochu jinak nez doposud.
Mit moc nad sebou do te miry, ze klidne ustoupim a budu se v tom ustoupeni citit v kramflecich a v pohode s pocitem, ze mam tu situaci stale pod kontrolou.
18.01.2014 - 22:45 | Filtr
(Lev) heslo » Jan1na
To co jsi vybrala za motto si myslím je už- vyšší dívčí- je to velká práce na sobě a neustálá pozornost aspon ze začátku než to přijde do krve.... :27:
18.01.2014 - 23:05 | Filtr
(Ryby) Jan1na » heslo
no jasne, ale nekdy se zacit musi
teda ja nekdy zacit musim
manzela nezmenim
a to bojiste me fakt uz dost nebavi, zmaha to a vycerpava
u me je proste nutnost zvolit jinaci pristup
18.01.2014 - 23:10 | Filtr
(Lev) heslo » Jan1na
zkus třeba knihu Transformace vědomí 2 .... :27:
19.01.2014 - 07:26 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
Hmmm...ty sice ustoupíš, ale zmáhá tě to a vyčerpává...proč to v sobě vědomě nezkusit obrátit a prostě si to užít?...možná ten rozpor, co děláš a jak to prožíváš, je totiž právě ten problém...třeba by pomohlo více se položit do té "ženské" energie...ve smyslu...vždyť je přece příjemné, že za mě v tomto může rozhodnout partner...že nemusím být stále akční a určovat, co a kde kdy se bude dít :3:...prostě odevzdat muži tu důvěru, že on umí v jistých věcech rozhodovat lépe a přísluší mu to, uznávat jeho autoritu...a pak zcela přirozeně...třeba se věci promění a on najednou začne respektovat, že jsou záležitosti, v kterých lépe dokážeš rozhodovat zase ty jako žena...

No, nebyla by toto hezká alchymie? :34: Ale samozřejmě tohle je stav ideál...
19.01.2014 - 09:55 | Filtr
(Ryby) Jan1na » Fuuu
ne, ne, spatnes to pochopila
zmahaji me ty boje a cesta k tomu vitezstvi :2: :20:


ten zbytek, cos napsala je sice moc krasne a zenske, ale chybi mi v tom to Pluto, ktery si proste neodparu
nebo nechybi a jenom to nevidim???
19.01.2014 - 10:22 | Filtr
(Štír) Fuuu » Jan1na
No mně tam to Pluto právě vůbec nechybí...v tom , co jsem napsala...já to vnímám a prožívám jinak, a tak to mám být...aspoň jsme si inspirací :3:

19.01.2014 - 10:37 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Madahi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Když pročítám tuto diskuzi a pokud jsem to tedy správně pochopila, jedná se o vztah žena Ryba, muž Štír? Často se setkávám s partnery v této kombinaci a mohu ze své zkušenosti říci, že tato kombinace mimo jiné je dobrá a je hodně dlouholetých partnerství Ryba- Štír. Ale leckdy je to kombinace pro nepochopení jeden druhého hodně náročná a většinou ryba si chce svoji pozici vybojovat, protože si připadá o proti štírovi slabší. Štír většinou v tomto vztahu působí dominantněji a komplikovaněji a "křehká" (myslím tím, zdánlivě křehká) rybka leckdy úplně nerozumí nejenom štírovi, ale i sama sobě a tudíž ji může zraňovat jeho chování a má potřebu se v tom lépe vyznat a hledá cestu jak na to. Ryba potřebuje znát sama sebe a pokud to ví, má svou moc ve svých rukách. Pokud člověk nevezme v potaz obě data narození i s hodinami narození, může se jenom domnívat, jak Ti dva spolu energeticky fungují. Každé partnerství funguje na jiných energetických základech, a proto je zřejmé, že co pár, to jiné energie i jiná rada. Tudíž pro každého je závěr jiný. Nemělo by jít o boj, ale o pochopení toho, jak to mám já, jak to má on a jaké to má máme dohromady. Podle mě je důležité, vidět to jako celek. Tak to je můj postřeh a pocit z této diskuze..... :17:
19.01.2014 - 12:49 | Filtr
(Lev) heslo
Souhlasím s tím že je potřeba poznat sebe sama.Jít svou vlastní cestou.Naše myšlení a cítění přitahuje stále všechno co s ním ve vnějším světě rezonuje.Tak si myslím že když máš kolem sebe tolik silných štírů s kterými bojuješ je třeba podívat se na sebe.Někdy vypadáme jako citlivé bytosti ale naše nevědomí nám říká tvrdou pravdu.Pokud ale nejsme na zážitek dostatečně připraveni sebevětší úsilí nám není nic platné.Je plno technik jak uvolnit vnitřní nevědomou agresivitu :27:
Příspěvky: 1-25 26-50 51-60
« předchozí  další » »|
Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Úplněk ve Štír Štíru
ukázat kalendář »