nehoda v autě, prostitutkou a loď


21.03.2012 - 11:41
(Panna) zeret
nehoda v autě, prostitutkou a loď
Včera se mi zdáli dva sny, že jsem byla rozrušená a jela jsem v autě. Byla noc a já jela rychle... A najednou se přímo předemnou objevil automobila a já do něj narazila, i když jsem měla přednost.. Pak jsem se viděla v nemocnici. Probudila jsem se asi po měsíci z kómatu. Měla jsem ruku v sádře a na obličeji jsem měla škrábance.. Vím jen, že jsem málem umřela... Druhý sen, ketrý následoval po této nehodě. Zdálo se mi, že jsem byla v nějakém domě a můj přítel mě s dalšími 10-ti lidmi prodával jako prostitutku.. Vím že jsem mu říkala jak si to může dovolit, ale on nic neřekl, pak jsem se probudila.. A dnes se mi zdál sen. Byl o tom, že jsem se svým přítelem bydlela v přístavu na lodi. Ráno jsem se probudila do krásného dne a šla jsem do práce, ale v dáli jsem viděla jak do sebe dvě lodě narazili, vypadalo to, že jeli proti sobě, utíkala jsem zpět k naší lodi a řekla to příteli, pak jsem se probudila...Prosím o názory. Zdá se mi hodně snů, ale jen některé ve mě zanechají emoce po celý den...

Řazení:
26.03.2012 - 01:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Zaruhathor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Kdyby to byly mé sny, asi bych to viděl takto:

Jízda v nějakém prostředku je obvykle pohyb vpřed, nějaký vývoj; čili můj život se vyvíjí určitým směrem, ale někdo další mi tenhle vývoj nečekaně překazí. Asi bych se připravil na to, že to bude bolet a že se z toho budu nějaký čas dostávat.

Kdyby mě někdo prodával jako prostitutku, promluvil bych si s dotyčným o tom, jestli někde někomu nevyzrazuje intimnosti o mne a/nebo má tajemství (či něco prostě intimního).

Voda je obvykle vztahována k citům, čili měl bych tu vlastní stabilní vztah plný citů. A někdo známý nebo příbuzný má se vztahem (oba mezi sebou) problémy, došlo mezi nimi k nějakému konfliktu.

Takže to bych si myslel, ale je na Tobě, jak to uvidíš Ty ;).


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »