Noco to v tom podvědomí mám?


08.03.2012 - 08:07
(Štír) celebrita
Noco to v tom podvědomí mám?
:39:Koukám na film a v tom filmu je rodina. žena, muž a blondatá holčička s culíkem asi 7let. Mají se rádi, tatínek holčičku objímá maminka taky. A najednou střih. Holčička visí zavěšená na elektrickém stožáru a otec dává pokyn nějakému muži, aby přidal napětí. Holčička nekřičí, je statečná. Matka jen přihlíží z blízké plošiny. Dcerku spouštějí dolů a ona hned jde k mamince a objímá jí.Otec jí chce pohladit ale ona ho odstrkuje(se nedivim)..konec filmu, probuzení...Zúčastněné osoby neznám v reálu..ani jednoho :22:Na horory jsem nekoukala už hodně dlouho :63:

Řazení:
08.03.2012 - 08:11 | Filtr
(Kozoroh) hajounek
Bych řekla ta malá holčička si ty. Dítě ve snu je prý vždy naše já.

A ten zbytek? No pocitově - netroufám nadhodit. Určitě se někdo ozve :4:

Jinak toliko ze snáře:
-matka jako záchrana a pomoc, utíkat k matce: častý sen dospívajících a dospělých, kteří budují nové citové vazby, neboť každé nedorozumění člověk podvědomě konfrontuje se vzorem, který má pevně zakódován ve své mysli; je důležité nalézt svůj díl samostatnosti a osvobodit se od vlivu, který matka představuje, teprve toto osvobození dá snícímu možnost nalézt cestu k prozření (pokrokem je, když se snící s prosbou o pomoc místo k matce obrací k personifikacím archetypu Moudrý stařec)
-otec ubližuje snícímu (i nechtěně): snící je postaven před stinnou tvář obrazu vlastního lidského otce, který postihuje zejména pudové personifikace, zatímco citové personifikace zůstávají negativní činností otce nedotčeny; nevědomí tímto obrazem ukazuje nutnou cestu od pudovosti k citovosti
08.03.2012 - 09:19 | Filtr
(Štír) celebrita » hajounek
Ty bláho, jsi dobrá..potažmo ten snář :4:Něco na tom asi bude...
Škoda, že lidi nemaj zaškrtnuto, že se maj podívat do tohoto koutku :61:ale třeba někdo jo :4:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »