Jména cizích (existujících) lidí ve snech! Proč?


27.02.2012 - 02:07
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele MyDusha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Jména cizích (existujících) lidí ve snech! Proč?
Dobrý den, čas od času mívám věštecké sny nebo sny s téměř totožnými obrazy, či událostmi které se v realitě za nemálo dní vyplní nebo vyskytnou kolem mě (nebo mých přátel).Je mi 26, teprve před dvěma lety jsem začala pronikat a více vnímat duchovní svět ("probouzet se").V poslední době mívám sny, ve kterých vystupují cizí lidé, dostala jsem se do fáze, kdy si uvnitř snu, nebo při usínání a vnuknutí jména, uvědomuji, že si dané jméno chci zapamatovat. Dvakrát se mi již povedlo v mikrospánku jméno poznamenat do mobilního telefonu.Se svými zdravotními problémy jsem loni navštívila léčitele. K mému údivu říkal, že jsem jakési medium..což ještě více vysvětlovalo můj záhadný svět. Zajímalo by mne, zda jména, která mi jsou vnuknuta ve spánku, či skoro spánku, mají pro mne nebo mé okolí větší význam, nebo prostě co s těmi jmény mám dělat..nejsem expert na internetové špionáže. Jednou z těchto osob byl JÁN HALMOŠ skutečný kdysi žijící učitel působící kolem roku 1914 na Slovensku. Mě se ve snu prezentoval jako Honza Halmoš kolega mého kamaráda-který je skutečně pedagogem!A dalším je VINCENTINO "/BABONNI/BABON" druhou noc potvrzen jako BENANTON.Sama tomu nerozumím a už vůbec proč zrovna jméno italské či francouzské .. Kdybyste věděli s kým mohu toto konzultovat nebo na jakém serveru se dají cizí jména vyhledávat, byla bych moc vděčná.

Řazení:
03.03.2012 - 20:09 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele PetRaK., který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Až z toho běhá mráz po zádech :32: ale je to příjemné... :4:
19.03.2012 - 21:35 | Filtr
(Štír) Marita
To co pises je velmi zaujimave.Nie som v tom odbornik,ale urcite mas vlohy,ktore by si mala rozvijat.Najlepsie je kntaktovat sa s ludmi,ktori sa tym zaoberaju.Ti najlepsie budu vediet,ak Ti pomoct a ktorym smerom posunut.Takto len tapes.......... :74:
20.03.2012 - 05:46 | Filtr
(Blíženci) movvin » Alazir
:63: a nemůžou to být jména lidí z minulých životů? Jak jsi je znala ty, ale dnes jako ty mají úplně jiná jména. Jen taková úvaha.
20.03.2012 - 07:47 | Filtr
(Rak) karamel
nevím, a vůbec ti to nezávidím. :74:
21.03.2012 - 00:15 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » movvin
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele MyDusha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, take me to napadlo. V prvnim pripade si pamatuji tvar daneho ucitele. V tom druhem jen jmeno.. Ale je to vazne zajimava uvaha. Je dost mozne, ze clovek stretava vyjevy a lidi z minulych zivotu. Protoze castokrat svuj obraz tvare ve snu nevnimame...proste tam jsme.

Jednou jsem snila a byla jakousi osetrovatelkou v dlouhe hale chodbe -mozna klastere... a vnimala jsem, ze slibuji a rikam pacientovi, at se niceho neboji, ze se o nej postaram... myslela jsem, ze slo o detske kompletne zafacovane telo, ale s vystrasenym a starym vyrazem v ocich, resp.si vzpominam jen na ten pohled oci, ktere byly ze zalepeneho obliceje videt, pak na konci chodby kdosi pristavoval dalsi luzka, zrejme pro dalsi nemocne ... V prubehu dne, kdy mi pak v hlave vse zacina spinat, jsem si uvedomila, ze klidne mohlo jit o valecnou dobu, kdy jsem se mohla jako sestra o ranene starat a mohlo jit o zafacovane torzo tela a ne dite..to by i vysvetlovalo tu hruzu v pohledu, ktera me i tehda probudila. Ke zdravotnictvi, nemam ani ja ani ma rodina pracovne zadny vztah... takze je to nekdy vaaazne dost zarazejici.

btw diky za reakci a pekne sny :)
21.03.2012 - 00:23 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Marita
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele MyDusha, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
ano, je to pravda, tapu... proto taky davam prispevek sem a cekam na vase reakce, za ktere moc dekuji :) ... mnoho lidi z pole ezoteriky zatim neznam a na takoveto diskuzi jsem prvne.

je to vsechno pro me spise takova novinka a uleva, ze se nemusim citit jako blazen, a mohu radovat z toho, ze nekteri lide maji podobne citeni a chapani...


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »