Smrt


18.12.2011 - 21:35
(Štír) gabada6
Smrt
zdálo se mi ,že vidím ženu jak v histerii skočila z balkonu a záhy jsem slyšela ten dopad na zem.

Řazení:
19.12.2011 - 13:25 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Zřejmě vás probudilo nějaký divný plácnutí nebo podobnej divnej zvuk a jediný, co vás mozek našel, aby mohl vymyslet odpovídající příběh zvuku a nepříjemný situaci bylo právě tohle. Nic víc bych v tom nehledal. Prostě jenom nepříjemný probuzení s nepříjemný příběhem.

Buďte ráda, že jste se pak na to v tom snu ještě nemusela dívat, jak to potom vypadá. To taky není moc příjemný. To pak záleží na tom, z jaký vejšky to bylo, jak dotyčnej letěl a jaký byl postavy a kam dopadnul. Ale kdyby spadnul nějakej tlouštím z pořádný vejšky na beton, to by opravdu nebylo hezký to potom uklízet či se na to dívat. Ani ve snu... Sen má tu výhodu, že se můžete pousmát nad fantazií mozku, otočit a zkusit spát dál. Což je taky moje rada...
19.12.2011 - 20:34 | Filtr
(Štír) gabada6 » Glimmer Man
Já jsme to špatně napsala,spíš jsem to nenapsala celé.Začlo to tak,že jsem byla v práci a kolega přišel jestli bych mu neudělala masáž zad.A já mu řekla,že bezevšeho,že ji umím a baví mě to.Tak jsme šli ke mě(nevím proč na balkon) a tam že ho namasíruju.Jenže nás z baráku naproti viděla jeho žena a právě z toho dostala ten šílený záchvat a měla tam i své dítě,a nevydržela ten pohled a skočila.No bylo to z prvního patra.Ale stačilo to.
26.12.2011 - 12:14 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » gabada6
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Anitazi, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ja by som to brala ako upozornenie, aby ste si dávali pozor na Váš vzťah s Vaším kolegom, ktorý nie je celkom pracovný. Je tam niečo viac a Vy tomu nebránite. Páčite sa mu a Vy ste k nemu ústretová. To môže priniesť nešťastie. Dosť často sa stáva, že manželstvo už nie je zaujímavé, že pre muža sú oveľa zaujímavejšie iné ženy, pretože ich ešte nepozná, je to niečo nové, čerstvé, svieže. Ale nie je to správne, je to ako útek z boja. Je to vlastne útek pred sebou samým. Podľa mňa by ste si mali dať pozor, aby ste nevstúpili do tohoto manželstva kvôli tomu, že Vám niekto preukazuje náklonnosť a Vám sa to páči.
26.12.2011 - 13:00 | Filtr
(Kozoroh) Michaelli
Ja si myslim, ze chovate k tomu muzi nejakou velikou naklonnost ci sympatie a mate podvedome strach z toho, abyste tim neublizila jeho zene a nebo cele rodine. .
Ty balkony jsou nad zemi, takze to nebude tak horke, cim vetsi vyska ve snu, tim vetsi je stav pocitu, vypada to na zacatek neceho.
Na jedne strane jste vy a na druhe naproti tomu je jeho rodina, to je jednoznacne..mozna prani, aby tu ona nebyla..a mozna strach z toho, co ona na to..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »