Sen Živá ale Mrtvá


08.12.2011 - 12:35
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verox, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Sen Živá ale Mrtvá
Ahoj, prosím mohl byste se někdo podívat na tento sen, je to ten nejdivnejsi sen co se mi kdy zdal, nemuzu ho dostat z hlavy: Kdosi neznámý vtrhl do mého studentskeho bytu a zabil mě. Moje tělo ukryl ve skříni ale moje duše tam byla neustále a pozorovala ho. Pak přišla moje spolubydlící a mezitím co se koupala ve vaně tak jsem s ní mluvila, a říkám jí ať se neděsí ale že mezitím co tu nebyla, mě kdosi neznámý zabil a moje tělo je ve skříni. Překvapilo mě, že mě slyšela a celkem ani nebyla v šoku. Jediné co řekla bylo !jak já to všem jen řeknu, že jsi mrtvá". Pak přisly moji rodiče a taky jsem s nima mluvila a moji přatelé mi nechávali vzkazy, ale překvapilo mě, že ani nikdo nebyl natolik smutný jak bych očekávala. Připadala jsem si stejně jako bych byla živá a cítila jsem se bezmocná a zamtená. Vědělajsem že by moje duše měla odejít ale nevěděla jsem jak se mám dostat do nebe.

Řazení:
08.12.2011 - 17:42 | Filtr
(Býk) pesida
Sen ti hovori že budeš žit dlho a mala by si vediet že smrtov nič nekonči je to novy začiatok to by si mala prijat doteraz si to asi neprijala preto v tom sne bola tvoja duša n zemi a nie v nebi to aby si vydela že tvoji znami prijimaju smrt ako novy začiatok. Pekny večer :17: :17: :17:
08.12.2011 - 18:42 | Filtr
(Lev) Alberto
povím ti jen moji subjektivní intrpretaci.

mě připadá, že si přeješ, aby tě tví blízcí a lidé z rodiny měli více rádi, více ti projevovali aktivní zájem a dali ti najevo, že jim na tobě záleží. že očekáváš mnohem víc.

ve snu si zinscenuješ smrt, abys je vyprovokovala, co udělají, viděla jejich reakci. ta je nulová - cítíš se zklamaná.

podle mě nevíš, jak si o pozornost druhých správně a aktivně říci. pokoušíš se o to tímto únikovým poněkud vyděračským způsobem - že se jako zabiješ. v realitě se zřejmě zabíjet nebudeš, ale možná chceš být v pozici někoho ukřivděného, kdo má vzbudit reakci tím, jak strádá.

jde podle o vyjádření bezmoci, jak si správn říci o zájem a pozornost rodiny, cítíš se zatlačená do kouta a uchyluješ se k nejradikálnějšímu řešení - smrti.
08.12.2011 - 18:58 | Filtr
(Blíženci) movvin
Někdo z venku musí přijít aby tě zbavil tvého fyzického těla. A jako duše shledáváš, že přátelé a rodina, tě pořád berou stejně ... netuším proč se ho chceš zbavit jako šatů (ve skříni) ale i tak budeš to stále ty.... žádnou fyzickou změnou, nezměníš přístup lidí k tobě.
08.12.2011 - 19:04 | Filtr
(Rak) almas
Odejit znamena vzdy trochu umrit :74:

Smrt ve snu muze byt rozlouceni s nekym nebo s nejakou veci :76:
09.12.2011 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » almas
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Verox, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Děkuju Vám moc všem za myšlenky a rozbory!
:17: :17: :17:
Možná má s tímco dočinění taky to, že žiju v cizině a teď o Vánoce se uvidím po roce se svou rodinou a přátely, možná že mám pocit že už jsem pro ně svým způsobem mrtvá jelikož s nimi netrávím čas? A cítím se bezmocná protože jsem to pořád já a nemůžust tím nic udělat. Třeba pokud bych teď umřela pro ně by se v podstatě nic nezměnilo, žádnou ztrátou by netrpěli, protože stejně snimi nejsem, proto ani nebyli smutní.

Ale tomu mrtvému tělu ve skříni mocnerozumím,to by také mohla být nějaká symbolika?
09.12.2011 - 09:41 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Verox
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Bergruna, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Symbolika smrti je změna a jde o to, jak se k ní postavíte- je-li ve skříni tělo znamená to, že je schované, uklizené. Což takhle deroucí se obsahy, které nechcete vidět a přijmout? Zdravím.
09.12.2011 - 11:39 | Filtr
(Rak) almas » Bergruna
Ano to take,ztrata zmena :1: :74:treba zmena mysleni nebo nazoru :44:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »