Živel voda


07.10.2011 - 20:06
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Živel voda
Těsně před probuzením se mi zdál sen:Se skupinou lidí jsem jela na výlet a byly mi přiděleny ( nebo jsme se k sobě přiblížily, to nevím ) dvě cikánské holčičky. Od skupiny jsme se oddělily a šly k nějakému velkému baráku. Věděly jsme, že tam dostaneme jídlo, ale nemohly jsme najít vchod. Když se to povedlo a vešly jsme dovnitř, bylo tam hrozně moc lidí a ten dav nás "propasíroval" na druhý konec toho baráku, takže jsme se k jídlu stejně nedostaly .. pak byl skok a byly jsme u nějaké řeky. Holčičky zůstaly na břehu a já vešla do vody. Najednou jsem uviděla tři muže v černých košilích, kteří mne obklíčili a blížili se ke mně. Snažila jsem se v té vodě ( měla jsem ji asi do pasu ) jít rychle, ale nešlo to .. pak jsem věděla, že mě chtějí zabít, tak jsem se obrátila čelem k nim a tehdy se to stalo. Ode mne směrem k těm mužům se ve vodě dělaly vlny, které jim zabraňovaly se ke mně přiblížit. Oni to nakonec vzdali a odešli .. zachvíli na to jsem se probudila a celý sen si přehrála, zdál se mi docela výpravný a zajímavý Zdál se vám někomu taky sen, ve kterém jste byli spojeni s nějakým živlem? :74:

Řazení:
07.10.2011 - 21:29 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj :17:
Tak nějak cítím,ze nám duchovně rosteš :76:
Takové sny , se zjevují jen dušičkám,kteří už vnitřně pochopily a přijali skutečnou pravdu. :17:
Pokud se v snech začnou objevovat bytosti,které nám jdou po krku,je to znamení,že se ego brání.
Vodou je Existence,která tě v tvém snu ochránila. :30: :15: :17:
07.10.2011 - 21:43 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » majkl - sidor
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele majkl - sidor, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ještě bych chtěl doplnit,že pokud se ti budou zdát sny v kterých budeš cítit i bolest a budeto naprosto živé,tak to považuj za velkou milost od Boha,protože to bývají dost kruté sny.
Neg.karma, která se musí u každého duchovního člověka vybít,nezažívaš ve skutečnosti,ale ve snech.

Mluvím z vlastních zkušeností.Po těchto snech,jsem míval velké deprese,z kterých jsem se dlouho nemohl vzpamatovat. :23:
:29:
08.10.2011 - 14:59 | Filtr
(Beran) jaja84
ahojky mne se uz dvakrat zdalo ze mi taky nekdo chtel ublizit a ja se jako zapnula a z rukou mi slehaly plameny a hazela jsem je na ne.. :37:byl to opravdu krutej sen a strasne mne to bavilo :61:bylo to uplne zivy..ale pak jsem byla smutna kdyz jsem se probudila :24:
08.10.2011 - 19:42 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » jaja84
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj,
sen mne překvapil už tou výpravností, většinou mívám sny podobné obrazům Hyeronyma Bosche .. ne až tak děsivé, ale nesmyslné.
Měla jsem neuvěřitelný strach, jako když je člověk zahnán do kouta a jde mu o život ( buď se brání nebo uteče ). Najednou jsem si ve snu uvědomila, že co se má stát se stane ( nebo něco v tom smyslu ) a otočila jsem se tváří k agresorům, tváří k smrti. Nebránila jsem se, protože jsem cítila silnější protivníky .. jakobych tu situaci přijala. Poté voda začala "vlnkovat" a to mne uklidnilo. Musím říct, že ten sen pořád zpracovávám, protože se objevují pojmy jako lhostejnost k sobě, odvaha, přijetí .. snad mi docvakne i jeho význam :1:
08.10.2011 - 19:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » majkl - sidor
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele onka, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Ahoj majki :17:
O těch karmických snech jsem taky slyšela, je fakt, že posledních několik let se mi ve snech objevují malé děti a s nimi "něco" prožívám. Někdy je to zamotané, někdy si pamatuji zlomek něčeho - dnes jsem byla v úplně bílém domě s bílým nábytkem, samé skříňky a šuplíky a cítila jsem bezmoc ( do každého šuplíku jsem něco dala a pak jsem nevěděla, kde co mám :4:). Teď se tomu směju, ale v tom snu to bylo šílené, měla jsem u sebe holčičku ještě v plínkách a ta byla naopak nadšená.. už se těším na dnešní noc :61:
08.10.2011 - 20:39 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5
skusim co citim ja
ti cierni muzi symbol Tvojich tienov,voda symbol ocisty a senzibility,mimozmyslo.vnimanie a ako to byva v dualite boj-Ty si pod ochranou a deti su tam ako zaciatok niecoho noveho :116:

oni tie sny mozu mat hned pokracovanie
ak si dnes snivala o tom bielom-je to zas ocista no a deti-tak byt takym nevinnym dietatom,tesit sa z kazdeho okamihu :4:
08.10.2011 - 20:43 | Filtr
(Panna) Rachelinka 5 » majkl - sidor
:23:to poznam
najhorsie ale je,ked si to prezijes v sne a potom znovu po zobudeni


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »