Sen o pravém kotníku


25.08.2011 - 14:23
(Ryby) Roseanne
Sen o pravém kotníku
Dokáže mi někdo vyložit tento sen? Zdálo se ni že mě bolel pravý kotník,někdo(jako lékař,to už nevím)mi řekl že si musím na něm propíchnout kůži.Tak já tedy že jo když to pomůže.Vzala jsem takové dva dlouhé hřebíky a kůži jsem si propíchla!! Hrozně to bolelo šla jsem za nimi že to mám hotové(musela jsem použít berle,jinak to nešlo jak to bolelo) Když mě vyděli jít po schodech,šli mi jako by pomoc ale přitom mi vůbec nepomáhali,bylo to jen jako a já to musela velést sama.Jak mě viděli že to špatně zvládám tak najednou zmizeli a nechali mě na pospas.Okamžitě jsem si vyndala ty hřebíky z nohy a byla hrozně naštvaná co jsem si to udělala,že teď to mám ještě horší a musim počkat až se to zahojí.Děkuji moc za výklad :27:

Řazení:
25.08.2011 - 14:31 | Filtr
(Váhy) Aika.
Líbí se mi, jak si umíme odpovědět sami - i v tvém výkladu je tvá odpověď :) když tě něco bolí - ptej se zasvěcených - píšeš, že někdo jako lékař - už nevím :o poradí ti kdekdo - ale následky si poneseš vždy sama - takže prověřuj - rady - hlavně z mužské strany... a nauč se spoléhat na svůj úsudek a pocit dřív, než něco přijmeš a vrhneš se bezhlavě do toho a pak si budeš nadávat :)
:17: :17: :17:
25.08.2011 - 15:29 | Filtr
(Ryby) Roseanne » Aika.
Děkuji :74: :74: :74:
25.08.2011 - 15:38 | Filtr
(Blíženci) movvin
Připadá mi jako by jsi přicházela o nějaký životní pilíř. Bez něj totiž nemůžeš chodit= existovat. Takže buď přijmeš pomoc od druhých a noha se ti zahojí a nebo to pořád budeš zkoušet sama, ale pořád na nic, nefunkčně. Ten pilíř může být třeba nějaká hodně blízká osoba o kterou se opíráš, ale bolí tě to.
26.08.2011 - 21:44 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Laki, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
mas v zivote vyraznou muzskou autoritu ktera ti rika co mas delat a ty to svym zpusobem i sama hledas, tim si zpusobujes bolest


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »