svatba+ snubní prsten


16.08.2011 - 10:38
(Lev) xlolix
svatba+ snubní prsten
Ahoj. Můžete mi prosím zhruba někdo vyložit sen? Zdálo se mi, že přítel mě požádal o ruku. Celý sen mi přišel rychlý. Zničeho nic jsme byli sami v kapličce. Dal mi dva prsteny.. mela jsem krasne saty.. Pak jsme nekam utikali.. vsem jsme se chlubili, ze jsme se vzali o neco driv. Pak jsem ale ty prstynky ztratila. Muj i priteluv. A z niceho nic jiny sen, ale prstynky hráli roli. Na poste, jsem je hledala. Byli tam dva pary, zkousela jsem prsteny, ale nesedli mi. Nestastna jsem byla. A pak konec snu uz mel pointu jinou.. O nejakych zlodejich..

Řazení:
16.08.2011 - 10:42 | Filtr
(Lev) xlolix
a ještě jsem si vzpomněla, že jsem byla smutná, že nemám ani jednu fotku, že nemůžu ukázat. a nevím, už si to pamatuju matně..ale nevím, stli mě nenutila rodina zopakovat tu svatbu..Mozna je to ovlivneno tim, ze pristi tyden jsem na bratrancovou svatbu.. a vcera jsem videla dil zoufalych manzelek, kde jim prekazili svatbu..a traky, jsme s přítelem měli krizi ve vztahu.. ale snažíme se to smésta dát si druhou šanci.
16.08.2011 - 11:00 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » xlolix
V čem spočívala vaše krize ve vztahu?? Smím-li se zeptat...
16.08.2011 - 11:12 | Filtr
(Lev) xlolix » Glimmer Man
no.. neshodli jsme se v tom, že má rád přátelé od bývalé přítelkyně.. (navíc od jeho ex mě nemá ráda sestra, tudíž jsem nechtěla jít na osvlavu jejího přítele) první karambol. a druhý? Našla jsem něco co jsem neměla, jak flirtoval s jednou kočkou, se kterou se s týkal, než potkal mě...
16.08.2011 - 11:21 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » xlolix
Takže podle tohodle to vypadá, že je chyba většinou na tvý straně. Jen drobnou chybu vidím na jeho straně.

Tvoje chyba je, že se snažíš mu vybírat lidi s kterejma se bude kamarádit a s kterejma se bude potkávat. Jak by ti bylo, kdyby vzal seznam tvých kamarádek a pár jmen škrtnul a když se s nima setkáš, bude problém?? Asi dost na prd by to bylo, co?? Takže s kým se bude setkávat a proč, to je jeho věc. Tady se musíš nad sebou zamyslet a nechovat se jako sebecká husa, která si myslí, že partner je tvůj majetek.

Druhej problém bude asi jeho. Pokud jsi nechtěla s ním jít za nějakejma lidma, tak by to měl pochopit. Samozřejmě že ti to nabídne a když nechceš, tak by měl jít sám. Popřejete si příjmenou zábavu a až se vrátí tak se zase přivítáte. Takže ty musíš chápat, že on půjde sám a on musí chápat, když se rozhodneš s ním nejít.

Další problém je opět tvůj. Platí, dej pozor co hledáš, aby´s to náhodou nenašla. Jinak, pokud to bylo, jak říkáš, v době, kdy tě neměl a byl sám, tak nevím, v čem je problém?? Pokud byl sám a hledal partnerku, tak to není nic špatnýho. Leda by tam psal něco, v čem jsi se poznala nebo nepoznala...
16.08.2011 - 11:26 | Filtr
(Lev) xlolix » Glimmer Man
no,s přítelem jsme rok.. A oni prostě asi zřejmě vzpomínali co bylo před rokem a jaké by to bylo, kdyb by nevím.. ale asi máš pravdu.. Ehm, ale jak to souvisi s tím snem? :-D
16.08.2011 - 11:28 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » xlolix
A ještě dodatek:

Taky se zamysli nad svojí žárlivostí. Řeknu ti jeden fakt, kterej nepopřeš - až bude chtít obskočit nějakou jinou holku, rozhodně k tomu nebude potřebovat nějaký kamarády, nebo chodít kdoví kam a kdoví kdy. Prostě to udělá kdykoliv. To prostě nezakážeš a neuhlídáš. Dalším faktem je to, že platí přímá úměra tvýho husoidního chování v souvislosti se zvýšenou pravděpodobností jeho nevěry. Takže čím ho budeš špízlovat, podezírat a omezovat, tím dřív ti zdrhne za jinou...

Tvoje práce je být taková, že nebude chtít chodit za jinou, že se bude těšit za tebou. Pak se kolem něj může motat jakákoliv nahá slepice z časopisu a on si jí nevšimne, protože bude spěchat za tebou s kytkou v ruce. Když taková nebudeš, tak holt jiná taková bejt může... Ale když budeš, určitě se brzo dočkáš i svýho podvědomýho přání, že tě požádá a nebude v tom žádnej strach a panika... Je to na tobě. To, jak se chováš vytváří tvůj osud. V partnerství dvojnásob.
16.08.2011 - 11:31 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » xlolix
Nijak, ale dobrá rada, jak být zodpovědná osoba, může pomoct ve vztahu, ne?? Co chceš víc, mít fajn vztah a štěstí v hlavě a nebo vědět, co znamená ten sen??
16.08.2011 - 11:44 | Filtr
(Lev) xlolix » Glimmer Man
husoidní chování.. Wow. To do mě pereš. Ale beru to. Jen by mě zajímalo, jak se ženská teda má chovat, aby za ní chlap lítal s kytivcí jak píšeš? :-)
16.08.2011 - 12:07 | Filtr
(Býk) Glimmer Man » xlolix
Tak snažím se nazývat věci pravými jmény, aby byl problém co nejjasnější a pokud možno přímo k věci a také aby nevznikaly mylný interpretace...

Tak je třeba mít partnera se kterým dosáhneš co největší shody potřeb. A pak to jde téměř samo. Jinak je třeba jeho potřeby plnit a stejně tak on by měl plnit potřeby tvý.

Takže jak se máš chovat záleží na jeho potřebách. Přesně ti neřeknu co dělat, neznám ho.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »