Vyšetření žlučniku....


09.08.2011 - 12:47
(Lev) Monika 21
Vyšetření žlučniku....
Dnes rano se mi zdal sen , že jsem v nemocnici v čekarně,čekam az na me dojde rada. Byla jsem tam i s dcerou ,ta mi porad nekde utikala tak jsem bezela za ni utikala mi nekde dolu po schodech a ja jsem křičela chytte ji chyt te jí.... Pak jsem se dostala na radu byla jsem v ordinaci na lehatku, vim , že mi vysetrovali zlučnik,ale porad se nemohli dopidit k nejakemu vysledku......a pak jsem se vzbudila. Dekuji za vysvetleni. :1:

Řazení:
09.08.2011 - 13:15 | Filtr
(Váhy) Aika.
Moniko - podívej se na to naprosto reálně... jak je na tom tvůj žlučník? nemíváš občas bolení? Pokud jsi tam naháněla dcerku - a ještě volala chyťte ji - tak pak je tam jasný náznak:
zadržované a potlačované agrese - to prosím nechápej, jako že by bylo třeba být bůh ví jak agresivní.. .vysvětlím...
Agrese je normální pohyb... nebýt agrese, nikam bychom se nedostali...
a tak mám pocit u tebe, že máš pocit, že to nezvládáš... ? nezvládáš dcerku? představuješ si to všechno trochu jinak? :17: :17: :17: :17: :17:
09.08.2011 - 14:23 | Filtr
(Lev) Monika 21
Tak to tak nejak sedi. Elenka je indigova holčička a ted ma nějake období vzdoru. Je fakt ze nekdy musim poradne zarvat, aby se sklidnila jinak by jsem se sni nedomluvila.A pak mam zase vyčitky jestli jsem to neprehnala tak se to snazim male nejak vysvetlit,i kdyz dostane na zadek ,ze ji mam porad stejne rada. To je takove to mije vnitrni bojovani. Inak me zlučnik neboli. Moc dekuju.
09.08.2011 - 14:25 | Filtr
(Váhy) Aika. » Monika 21
Velice rádo se stalo :)
období vzdoru u dětí značí pouze to, že začínají uplatńovat sebe.. své já... proto bych já holčičku aktivně zapojila do rozhodování v životě... tzn. - zvaž, kde je možné jí dovolit se rozhodovat - třeba, jaké chce oblečení... aby navrhla kudy dnes do města... kam na procházku.... zaměstnat ji - děti totiž nechtějí nic jiného, než být součástí našeho života a to ne tak, že my padneme do jejich světa... ale že my je vpustíme do našeho světa.. :) :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »