pavouk


08.08.2011 - 17:55
(Štír) IvaI-S
pavouk
...seděla jsem s přítelem a mojí maminkou něco jako v obýváku a najednou si po koberci velmi rychle pobíhal větší pavouk. Chtěla jsem, aby jej přítel "zneškodnil", ale nemohli jsme jej chytit nikdo, vždy rychle utekl, pak jsem jej uviděla a nohou...botou jsem jej najednou rychle rozšlápla a lekla jsem se, protože pod rozšláplým pavoukem byl šnek, či-li ten pavouk jej jakoby na to přemis´tování využíval a já se ještě ve snu divila, jak ten šnek mohl taky rychle "utíkat" s tím pavoukem na sobě...V normálním životě mi pavouci nahání velkou hrůzu odjakživa a sny o pavoucích jsou u mne časté...děkuji...Iva :-)

Řazení:
08.08.2011 - 21:04 | Filtr
(Váhy) Aika.
Ivo... proč ti pavouci nahánějí hrůzu? Co konkrétně ti na nich tak vadí? :17: :17:
10.08.2011 - 19:11 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
Ahoj Ali...vůbec nevím, ani nedokážu říct, ani nevím odkdy...prostě mi vadí...jak třeba jednoho zbystřím, mám doslova husí kůži a otřepu se...ale myslíš, že ten sen není nic jiného než reakce na to? Protože denně je taky nevídám nebo nenajdu a samo na ně nemyslím, ale fakt je ten...jít na Wc atd...automaticky se již rozhlížím se a kde by byl v blízkosti větší (pardon za slovo) hajzlák...utíkám...jinak sama fakt nevím...děkuji za příspěvek...Iva :74:
10.08.2011 - 21:21 | Filtr
(Váhy) Aika. » IvaI-S
ahojky Ivo :)
jukni na to takhle: pavouci se nelíbí většině lidí - logicky... .ačkoliv v symbolice prý pavouk odpovídá matce... mno..
když ho vidíš.. co se v tu chvíli v tobě odehrává? kromě chuti utéct? jaké konkrétně pocity máš? zkus se na to podívat :)
:17: :17: :17:
13.08.2011 - 12:02 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
Ahoj Ali, ...
jak je to myšleno...odpovídá matce?
Když vidím pavouka...myslím, že pocit je pouze ten, že je hnusný a snad...bojím se ho...asi...přitom se tomu všichni kolem mě smějí, někdo ho i veme do ruky a odstraní jinam, takže takové veci nepochopí :17:
13.08.2011 - 12:21 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
zkusila jsem si nyní zadat na netu pavouk...symbol matka....jsou tam zajímavé věci, ale hodně toho má i společného asi tedy se sexem.
"Panický strach, případně podvědomou hrůzu v mnohých z nás vyvolá ale i třeba naprosto nevinný pavouk či had. Z jakého důvodu? Oba živočichové (plus štíři či hmyz) symbolizují primární, živočišnou sexualitu - největší a obtížně ovladatelnou sílu, kterou disponujeme. Pokud v nás tedy tyto skupiny zvířat budí negativní emoce, pravděpodobně máme ve svém podvědomí bloky v intimní oblasti. Tyto potíže pramení ze známé teorie o tzv. Hadí síle, která když je aktivována, projeví se mimo jiné tak, že slyšíme bzučení, vnímáme šimrání (jako by po nás lezl hmyz) a po páteři se nám v představách cosi plazí. To vše mohou být různé formy projevů probuzené sexuality"
Nevím, zda to pochopit jako fakt...že asi nemám zájem o sex, ale jako štírka jsem tuto oblast vždy ráda měla a velmi. Jen od rozchodu s manželem...před 7 léty jsem již nikdy nepotkala člověka, který by mi "vyhovoval".
A tento výňatek ..je naprosto vystihující
Tyto potíže pramení ze známé teorie o tzv. Hadí síle, která když je aktivována, projeví se mimo jiné tak, že slyšíme bzučení, vnímáme šimrání (jako by po nás lezl hmyz) a po páteři se nám v představách cosi plazí.
Asi jsem fakt už praštěná :1:
13.08.2011 - 22:46 | Filtr
(Váhy) Aika. » IvaI-S
Jééé.. Ivo.. nejsi.. a vůbec. Jen spíš jde o to, že se musíme posunovat... tzn. - možná se zeptej - proč ti jiný partner nevyhovoval... je totiž docela dobře možné... že ten rozchod tak "čistý" nebyl.. a cosi v tobě ještě zůstalo.... a mám trochu u tebe pocit - že ti tam chybí taková ta "otevřenost"... kterou člověk zažívá, pokud má partnera delší dobu - víš... takové to chronicky známé.. :o
:17: :17: :17: :17:
13.08.2011 - 23:42 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
chronické známé....to neznám, pokud myslíš, že bych se vymlouvala...neexistovalo nikdy, netrpím "bolestmi hlavy". V současnosti partnera mám, jsme spolu 3 roky, rok nyní bydlím už u něj, ale vše jaksi přestalo fungovat, on by rád, ze začátku vztahu paráda, u mě doma i s dcerami dobrý, ale jak jsem přesídlila k němu...majetnickej, věčně naštvanej...vše jede podle jeho lajny, nestrpí odpor, vadí mi to, cítím se z předtím spíše po různých peripetiích celkově a dlouholetém stání na vlastních nohou, omezená...asi to tak cítím, ale dělám, co chce. Pokud se vymknu, samo nevinně, nedojdu domů včas, protože už něco naplánoval, hádka, když udělám něco...co neví a potěšilo mě,jsem spokojená a je mi moc fajn.
Před manželem jsem chodila s klukem 7 let a manžela, když jsem jej poznala 7 měsíců...milovala jsem jej, odpouštěla, ale mám pocit, že je asi už konec, milovat neumím a nebo se mi do cesty ještě nepřipletl někdo...kdo by prostě zaplnil místo v srdci... Přítel je skrblík a majestát a jaksi...tady nevím, zde lásku asi ten rok nehledám. :1: děkuji za věnování se
13.08.2011 - 23:48 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
Rozchod...byl čistý, přemýšlela jsem o něm 8 let, kdy hrál automaty, sportoval a měl i mnoho žen, nebylo nic nečistého, aspoň ne z mé strany
14.08.2011 - 00:01 | Filtr
(Váhy) Aika. » IvaI-S
Ivo.... asi jsme si nerozuměly v pojmech chronicky známé a nečistý rozchod...

pokud jsi třeba s manželem prožívala něco zvlášť hezkého - tak tím "nečistým" jsem myslela, jestli třeba ti v hlavě neulpěla vzpomínka na něj.... jak to vyjádřit.... asi jako když s rozchodem odchází něco, co bylo tak specifické, že to prostě už nedokážu znovu prožít.. rozumíš? jako bys u něj nechala kousek sebe.... čili jako by s tím rozchodem něco odešlo, co ti teď chybí... to byla ta myšlenka :) :)
Jinak pokud toto zažíváš s partnerem - tak vezmi nohy na ramena... on ti naprosto přesně ukazuje to, že se musíš postavit na své, za své... zůstat sama sebou - dovolit si prožívat radost z toho, co děláš ty sama pro sebe... a tak ti mi docvakává, že všichni, co jste měli pavoučí sny - (já je mívala taky) - a mluvila jsem s mnoha - docházíte postupně k jedinému: sama sobě. takže - k pavoučím snům dodám - "a kdo jsem já"? uvědomit si sebe, žít sebe.... pro radost ze života... :o však - i první manžel ti v podstatě ukazoval, že on si žije po svém.... hledí si hlavně svých zájmů :o :17: :17:
14.08.2011 - 00:29 | Filtr
(Štír) IvaI-S » Aika.
asi to tak cítím i já, jak jsi napsala...je to opravdu tak. Dlouho to vím a i cítím, a tak se nyní i k němu chovám, jsem odtažitá a asi jej ani už neumím příjmout. A za své...tu taky i jsem, nikdy bych se nenechala vydržovat...pěknou krásnou noc Alenko a přeji štěstí k (nyní už tedy včerejšímu) svátku. I má bývalá tchýně je toho jména :1: :74: :74: :74: :17:
14.08.2011 - 02:11 | Filtr
(Váhy) Aika. » IvaI-S
Ivo... taky děkuji :) krásné sníčky :)

Moc ti přeju, abys dokázala pocítit svoji vnitřní krásu a hodnotu a žila to tak :) :74: :74: :74: :17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »