nepříjemný a hrůzostrašný sen


03.08.2011 - 18:09
(Beran) scarlet19
nepříjemný a hrůzostrašný sen
Z neděle na pondělí k ránu se mi zdál sen jak jsem odřezála svému malému synovi hlavu.Řezala jsem ho na krku strasně plakal a já jsem mu říkala neboj ještě chvíli a už to bude.Po odříznutí jsem začala strašně naříkat a proběhlo mi hlavou, že si uděláme nové dítě a hned vzápětí mě napadlo, že už to nepůjde.Byla jsem strašně zoufalá.Ihned jsem se probudila celá uplakaná a úplně zdrcená.moc by mě zajímal názorostatních.Hlavně mám hrozný strach, aby se mému synovi něco nestalo,aby to nebyla předzvěst něčeho špatného.Od pondělí jsem úplně vykolejená pořád na to myslím jsem z toho zoufalá.Je to můj jediný syn na které jsem dlouhé roky čekala.Nedokáži si to rozumně vysvětlit.

Řazení:
03.08.2011 - 18:40 | Filtr
(Váhy) Aika.
Scarletko - tuším, ale písnu ti do soukromých zpráviček, přijde mi toto téma nevhodné na veřejnou diskusi :)
:17: :17: :17:
04.08.2011 - 07:56 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
To je docela drsný. Nicméně je to pořád jenom sen a takovej mozkovej žertík, kdy je uvařen guláš z podvědomí, paměti a fantazií.

Zkus zavzpomínat, jestli jsi někdy četla něco o odřezávání hlav, nebo jestli jsi to neviděla v nějakým filmu nebo dokumentu, nebo jestli jsi někdy viděla videa teroristů, jak tohle dělaj.

Sen nikdy nezačíná, vždycky se objevíš uprostřed děje a končí zpravidla probuzením. Takže se neprobouzíš kvůli snu, ale sen se ti zdá kvůli probouzení. To je ten moment, kdy mozez "nabíhá" do svý normální fuknce a v tu chvilku ti prostě takhle "zablbne".

Takže se nenech vystrašit nějakejma výkladama. Ber to jako prostý sen. A zkus nespat na zádech, ale preferuj pravý bok. Je tam prý rozdíl v prokrvení a mozek pak reaguje jinak. Když se probouzíš v pohodě, tak jsou i sny v pohodě. Pokud tě probudí stresová záležitost (něco v těle bolí od špatnýho prokrvení), tak jsou potom i sny stresový.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »