Strach zo sna...


26.07.2011 - 07:49
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele esprit11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====

Strach zo sna...
Mala som dnes zvlastny sen,taký zivý sen..snivalo ze som lezala v posteli doma,bola tma a zrazu ako v skutocnosti niečo k postelipribehlo,ako ked niekto bosi bezi po zemi alebo ako klopanie nejakých kopyt...Pristavilo sa to pri mne pri posteli a ja som sa zrazu nemohla ,,nadychnut, zavolat pomoc ani sa pohnut,, Len som citila tie velké oci co na mna pozerajú....V tom strachu som sa zobudila..Co to znamená, taky divny sen, ked ako sa hovori u nas na Slovensku ..,,Ako ked ta niekto prilahne..,,Este teraz mam z tohto sna strach... :66:

Řazení:
26.07.2011 - 08:44 | Filtr
(Býk) Glimmer Man
Ale nic to neznamená. To jen mozek dělá to, co je jeho biologická funkci. A to když při probouzení "nabíhá" tak prostě jen šáhne do paměťovýho centra, pár věcí vybere z paměti i fantazie a udělá z toho guláš. Trvá to chvilku, než se mozek rozběhne na plno, je to kratičkej moment kdy se probouzíš. Sen nikdy nezačíná, vždycky se objevíš uprostřed děje a končí zpravidla probuzením. Takže se neprobouzíš kvůli snu, ale sen se ti zdá kvůli probouzení. Úplně klidně na to můžeš zapomenout... A pokud nechceš mít divný sny, zkus nespat na zádech, ale na pravým boku, prej to má vliv na prokrvení mozku, takže se budeš budit líp.
26.07.2011 - 10:17 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Glimmer Man
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele esprit11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Dakujem za tvoju odpoved...a vies ze zvycajne spim na zadech,len teraz co ma poli chrbtica a krk spim kedy v akej polohe...
28.07.2011 - 18:35 | Filtr
(Váhy) Aika.
Ahoj Esprit - přesně jak se říká tam u vás na Slovensku : ako keď ta niekto priĺahne - z koho ty cítíš možnost takového prožitku? Koho se bojíš? :17: :17:
29.07.2011 - 08:50 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Aika.
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele esprit11, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Coho sa bojim?

Mam v sebe strach, ze poviem niekomu nieco zle a ked poviem stale si spytujem svedomie ci som neublizila...A tak kolko krát mam aj stach z toho co som povedala..
Mam stach ze zlyham ako matka, kamaratka, partnerka, kolegyna..ze zlyham pri ludoch s ktorymi sa stretavam a tak si vzdy davam pozor na seba co poviem.
A je vo mne strach aj z minulych rokoch, ten sa tam naukladal, lebo priznam sa bala som sa o deti, o buducnost.. :66:
Vies poradit ako sa toho strachu zbavit a dostat ho zo seba von? :41:
29.07.2011 - 10:07 | Filtr
(Váhy) Aika. » esprit11
Esprit - existuje spousta metod a způsobů, určitě na tom lze zapracovat, ale to už ti pošlu do zprávičky :)
:17: :17: :17:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Střelec Střelci
ukázat kalendář »