Hadi, nahota a ex vše nasvědčuje falešným přátelům?


16.06.2011 - 09:45
(Panna) zeret
Hadi, nahota a ex vše nasvědčuje falešným přátelům?
Ahoj, poslední dobou se mi zdají divné sny.. Dnes se mi zdálo o tom že jsem někde byla v nějakém hotelu, už si to pamatuji matně.. Ale prostě jsem ze sebe sundala oblečení a utíkala ulicí plnou lidí úplně nahá, pak jsem šla do nějakého obchodu a tam jsem se oblékla do nějakého oblečení.. A před dvěmi dny se mi zdálo, že jsem v nějakém paneláku a jsem u nějakého muže v posledním patře domu, toho muže jsem neznala, ale ležela jsem s ním v posteli.. Pak mi někdo zavolal ať se jdu podívat dolů do sklepa, tak jsem tam šla a byli tam hadi v takovém proutěném košíku, přišla jsem tam a oni po mě začali startovat, jako že mě chtějí uštknout, ale já jim stačila uhnout.. Pak to skončilo.. A třetí sen se mi zdálo o bývalé mého přítele. Šla jsem se svým přítelem za ní do nějakého bytu a začala jsem se s ní prát židlemi, přítel stál opodál, pak jsme toho nechali a já jí nadávala. Pak jsem chtěla odejít, ale přítel mi řekl že se mnou nepůjde a že tam zůstává ať jdu sama. Já strašně brečela a prosila ho..Vím že je to dlouhé, ale o těchto snech jsem se dočetla že to nasvědčuje falešnému přátelství... Ten poslední sen je možná spjatý s realitou, protože jeho bývalou nenávidím a myslím si že chce mého přítele stále zpět... Víte někdo řešení? Předem děkuji

Řazení:
16.06.2011 - 10:33 | Filtr
(Blíženci) movvin
Nahota, ta na mě působí jako volnost a život bez přetvářky.... bohužel jsi měla potřebu jí zakrýt.
V posledním patře paneláku jsi se zrejmě cítila s tím mužem dobře... takže nahoře huj a ve spod... ve sklepě, tvém nitru na tebe něco syčí, chováš zřejmě k někomu zášť a nemůžeš se s ní vypořádat. Až to uděláš a smíříš se s tím, bude i ve sklepě klid.
No a ten poslední navazuje na ten předešlý... zřejmě je to Tvůj největší problém, který Tě nenechává v klidu.
16.06.2011 - 11:12 | Filtr
(Panna) zeret » movvin
Děkuji za zajímavé vysvětlení, ano momentálně je to problém který mě teď nenechá v klidu. Každý to vykládá jinak.. Ve snáři je právě napsáno, že je to faleš ze strany přátel, ale na to se dívám jen tak, není to úplně pravdivé..


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »