Spojitost se smrtí..


20.05.2011 - 10:37
(Blíženci) Elatka
Spojitost se smrtí..
Prosím prosím, třeba budete někdo vědět, jak to chápat, já jsem ztracená. Normálně si všechno v pohodě vyložím, vysvětlím, ale tady nevím. Včera a dnes jsem měla divný sen.. Popíšu oba, prostě mi něco říká, ať se zeptám, tak třeba je pak díky Vám víc pochopím.. 1. senMůj táta reálně zemřel 28.7.2009. Včera se mi zdálo, že jsem si půjčila jeho auto (reálně mám panický strach řídit, nikdy bych si za volant ani nesedla) a někam jsem jela. Zaparkovala, zamkla auto, odešla.. přišla a auto nikde. Jediné, co mě zajímalo bylo, abych to auto našla a vrátila tátovi než odpoledne zemře, aby mohl zemřít v klidu a nezlobil se na mě. Je možné, že by to byl sen z podvědomých výčitek svědomí?? Tátu jsem viděla naposledy dva týdny přes jeho smrtí, pak už byl nastálo umístěn na onkologii a tam se s dětmi nesmí a já tehdy neměla žádné hlídání, chtěla jsem za ním jet po převozu do hospicu i s dcerou, kterou miloval, aby aspoň slyšel, že jsme u něj, ale v jednu hodinu zemřel, nestihla jsem to.. to je tak nějak jediná logická spojitost.. 2.senTátova máma, babička moje je skvělá ženská, mám ji moc ráda, poslední dobou se kvůli mojí práci málo vídáme.. zdálo se mi, že jsem byla v práci, na místě, které strašně moc znám, ale reálně jsem tam nikdy nebyla a zničehonic jsem nějak vnitřním zrakem (obvykle takhle vídám lidi, aury, čakry a události při léčení nebo práci s lidmi) jak se moje babička zhroutila k zemi a odvezla ji sanitka, tu volal její spolubydlící a ještě v tom vidění mi říkal "neboj se, pomoc už jí jede, pojede do nemocnice". Tak jsem okamžitě drapla kamaráda medika, který je v Praze (zničehonic byl u mně) a oznámila jsem mu, že mě musí odvést do nějaké nemocnice.. nemocnice byla divná, vypadalo to jako něco mezi menší školou, márnicí, nemocnicí, panelákem a byly tam strašně klikaté chodby a já jsem zoufale hledala babičku, nenašla jsem ji. Nikde, ale věděla jsem, že tak je a umírá.Mám všelijaké strašně psycho sny, ale všechny chápu, tyhle nechápu nebo možná spíš podvědomě sama nechápu či nechci pochopit, ale potřebuju si je nějak utřídit, zklidnit se. Táta za mnou občas chodí, u toho vím, že je v pořádku, že je všechno, jak má být.. Nemám ráda, když mám v něčem zmatek. :24:

Řazení:
20.05.2011 - 12:55 | Filtr
(Ryby) MG34
Nemám teď na to klid, ale mrknu na to večer.

Předběžně je můj první dojem, že jsi jakoby najela na svoje modernější "způsoby" života a ztratilas něco starého, tradičního, co dnes vypadá divně, ale v určitých fázích života to nečekaně dobře zafunguje - oni dva to ovládali.

Co konkrétně, to bys musela dosadit ty sama, znáš je oba asi velmi dobře.
20.05.2011 - 21:46 | Filtr
(Ryby) MG34
1. sen - předpokládám, že jsi se vším ohledně otce už tak nějak vypořádaná (i s tou odloženou návštěvou), takže se tu objevila jen nějaká drobná souvislost nebo důsledek, které zatím unikly tvé pozornosti.

Jeho přístup k životu, jeho vztah k tobě, k tomu, co "děláš", jak se vyvíjíš, nějaký způsob podpory, atd. V tom bych zkusil zapátrat, tam hledej. Výsledek je ten, že je "to" uzavřené a ztracené. Otázkou je, jestli je to dobře nebo špatně. Tedy jestli nechat vodu, aby se nad tím navždy zavřela nebo naopak využít něco polozapomenutého...
20.05.2011 - 22:01 | Filtr
(Ryby) MG34
2. sen - "byla v práci" - asi zde má docela symbolický význam onen druh práce. Ono zhroucení ukazuje na "zhroucení" něčeho v tobě, co má nějakou souvislost s vlastnostmi tvé babičky, včetně následného hledání a nenalezení.

Nicméně ještě doplňuju, že moje výklady jsou určené na "běžné jedince", takže u tebe to všechno může být jinak... :5:
23.05.2011 - 09:07 | Filtr
(Blíženci) Elatka » MG34
Poznámka o běžných jedincích je úžasná, pobavila, děkuju. :4:
23.05.2011 - 09:15 | Filtr
(Blíženci) Elatka
Děkuju moc, že jste se mi na to mrkli a napsali názor. Ono to sedí podle toho, jak jsem si to zasadila do svého života. Akorát s tátou.. po jeho smrti jsem měla hodně veliké výčitky, protože my jsme si byli celý život tak nějak blízcí neblízcí.. jak přes kopírák, ale nikdy jsme k sobě nenašli cestu, neuměli jsme spolu mluvit, jednat, my jsme měli problém spolu být v jedné místnosti, i přes to, že jsme se měli rádi, až dcera nás začala sbližovat a najednou umřel. Pár dní po jeho smrti jsem mu psala dopis, ve kterém jsem všechno vysvětlovala, omlouvala se mu, napsala jsem mu, jak mě mrzí, že jsme spolu nemluvili a nebyli si bližší i jinak než nějak záhadně vnitřně.. vím, že stál vedle mě a četl si to, v noci si mě vytáhl z těla a chvíli jsme o tom mluvili, vím, že to chápe a vím, že jsme přesně takový vztah měli v tomhle životě mít, ale to tělo mi to kazí, klasické lidské "pozemské" vazby a logika a emoce.. nemůžu se zbavit toho špatného pocitu, že už není na Zemi, i když vím, že je mu nahoře dobře. Takže to bude asi ono. Nesmíření se s tím, že není na Zemi hmotně. To asi ještě potrvá.. chybět bude vždycky, nejvíc mi jeho nepřítomnost vadí ohledně dcery, strašně se milovali.

S babičkou, to zapadlo jak prdel na hrnec. Nastoupila jsem do nové práce v době, kdy jsem hodně dělala na svých věcech, na svém prudčím vývoji, v období, které není pro klasické zaměstnání vhodné a teď tak nějak spíš zoufale hledám způsob a čas, jak to skloubit, aby fungovalo všechno najednou, takže můj duchovní vývoj a moje vlastní práce šli teď stranou a všechno mě dokopává k tomu, že je to špatně.

Moc děkuju za pomoc, hodně mi to pomohlo, hlavně ten druhý sen mi moc pomohl. Upřímně ještě jednou moc děkuju. :12: :74: :74:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna v PannaPanně
ukázat kalendář »