Stále se opakující sen o škole nebo o spolužácích


30.04.2011 - 15:19
(Váhy) skankman
Stále se opakující sen o škole nebo o spolužácích
Od té doby cojsem dodělal učňak , tak semi zdají všelijaké sny o škole, třeba že těsně před získáním vyučního listu , se necham vyrazit, a všeobecně se mi zdá že tu školu nedodělam, pak semi zdálo dokonce i o základce že vní se chovám jako hajzl až maniak.. Když semi vyjímečně nezdá oškole tak otom že jsem vnějakém objektu(velký dům) a tam se snažím utéct před osobou která seemě snaží zabít, sny to sou dost nepříjemné někdy mám pocit jako bych se ani nevyspal a celou noc se jenom vtom snu vyčerpával, kolikrát jsem se probudil zpoceny až nahlavě, sny si většinou pamatuju dodetailu a adokonale.Posledních pár let mam k spánku odpor nebaví mě zažívat horory na vlastni kůži :D proto spím jen když už to jinak nejde co 2-3dny. vím žeto není asi moc zdravé ale ten stres vtěch snech taky nebude prospěšny :), možná zato může ten bordel cose okolo děje ta nespravedlnost a podlost lidí.Děkuji za každý názor nebo vysvětlení

Řazení:
01.05.2011 - 08:09 | Filtr
(Ryby) MG34
Napíšu ti "něco jiného" - za prvé za to nemůže svět kolem. Žijeme v něm všichni a většině lidí to nic nedělá. To je prostě fakt. Pokud vůbec, tak problém je v tobě, v tom, jak si to bereš, v tom, jak žiješ.

Další problém je to s tím spánkem - pokud skutečně vynecháváš spánek, tak se nediv, že se to nezlepší. Nehledě k tomu, že pravděpodobně používáš nějaké "podpůrné prostředky".

Za tohoto stavu nemá podle mne smysl vykládat nemocné sny.

Počkej, jestli se ti někdo přesto s výkladem neozve. Anebo udělej všechno pro to, aby podmínky ke spánku byly dlouhodobě co nejlepší a pak se uvidí...
01.05.2011 - 09:24 | Filtr
(Blíženci) movvin
Ufff máš pěkně naloženo. Tak zaprvé bych si vyčistila ložnici.... stačí zapálit v každém rohu svíčku, třeba čajovku a nechat jí vyhořet. Taky není špatné si pořídit lapač snů... dceři pomohla. No a to nejdůležitější je v Tvé hlavě.... nejspíš náš něco nedořešeného z té školy, možná s nějakou autoritou (učitel)... to je dobré i po letech se tam vrátit projít si to a promluvit s těmi lidmi.... a vidět z nadhledu, že to jsou taky jen lidi. Takhle se roky ve snech trápil manžel. Až když jsem ho vykopla na setkání se třídou, tak přijel a balvan byl pryč. Viděl že ten největší usurpátor je jen lidská bytost, která není dokonalá. :27: přeji hodně štěstí.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »