Sen o cestování vlakem


05.04.2011 - 13:38
(Býk) johanqa
Sen o cestování vlakem
Ahoj, zdál se mi dnes sen o tom, že cestuji se současným přítelem vlakem. Jedeme na nějakou dalekou cestu. Vlak je plný lidí a tak tak najdeme místo k sezení. V jeden okamžik, kdy se na chvíli z našeho místa vzdálíme nám jej obsadí žena, která si lehce přes obě sedadla. Přítel naléza místo naproti ní, já si sedám k ní na okraj sedadla, ale je mi to nepohodlné, žena mě utlačuje. V jednom momentě jsme na nádraží, v dálce vidím starodávným písmem napsané něco jako Londýn hlavní nádraží. Pak se mi ještě zdál sen, ve kterém se ve snu můj přítel rozhoduje mezi mnou a jinou ženou. Ve snu necítím žárlivost, zášť nic takového, ale naopak cítím, že je potřeba nepodnikat nic a nechat na něm jak se rozhodne. Nakonec se rozhoduje pro mě. Máte nějaké nápady? :-)

Řazení:
05.04.2011 - 15:17 | Filtr
(Vodnář) Robert Isfaháni
Myslím,
že tento sen je jasný sám o osobě, neboť se tam po sobě opakuje dvakrát to samé téma, což zdůrazňuje závažnost a důležitost celé informace. Alespoň víš, jak se zachovat, když taková situace nastane, proto si sen dobře zapamatuj nebo zapiš.
05.04.2011 - 15:31 | Filtr
(Ryby) MG34
Zkusím alternativní výklad.

Ta žena jsi ty, tvoje druhé (možná horší) já, náladovost nebo něco takového. Tvůj přítel je nucen žít s "oběma", ale přesto (a přes jiné překážky) jste se dostali ve vztahu docela daleko. Rád by ale žil spíše s tou první než s tou druhou.


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »