snicek


30.03.2011 - 12:20
(Ryby) energie
snicek
pred 14 dny se mi zdalo ze jsem byla u soudu s manzelem stala jsem tam uprostred mistnosti a zkolabovala jsem a padla na zem.

Řazení:
30.03.2011 - 13:40 | Filtr
(Ryby) MG34
Opět málo informací - je docela potřeba vědět v jaké roli u soudu (svědek, obžalovaný, divák, atd.).

Dál není zcela zřejmé, jestli "s manželem" znamená jako s doprovodem nebo jako s protivníkem.
30.03.2011 - 15:36 | Filtr
(Ryby) energie » MG34
on byl odpurce ja byla obzalovana stala jsem pred soudem
30.03.2011 - 18:50 | Filtr
(Ryby) MG34 » energie
S největší pravděpodobností se nejedná o skutečného manžela ale o personifikaci tvé pudové složky. Skrze ni jsi z něčeho obviněna (na něco upozorněna) - souvisí to s nejnižšími lidskými motivacemi, se kterými se zatím jen vypořádáváš.

Místo abys "přijala trest" - a tedy se postavila k své vině/problému čelem - se snažíš pouze na sebe strhávat pozornost - omdlévání.
01.04.2011 - 10:26 | Filtr
(Ryby) MG34 » dazing
Tomu rozumím, že ovlivnit se dají i dospělí, ale ti mají přece svoji zodpovědnost nepodlehnout a právě proto nechávám snícímu dost prostoru pro neurčitost a jeho doplnění si věcí. Navíc pokud se někdo takto snadno nechá ovlivnit, nebyl bych první ani poslední, takže na tom snad až tolik nesejde. :1: Každopádně o tom popřemýšlím. Minimálně si můžu dát na profil upozornění, že vykládám tímto způsobem.

Toho Freuda jsem ze začátku také bral trochu s rezervou, ale čím víc snů vykládám, tím víc chápu, že tohle je poměrně silná náplň podvědomí většiny obyč. lidí. Nemůžeš ostatní poměřovat podle sebe nebo podle mne nebo jiných hloubavějších lidí - oni skutečně mají velice často mnohem nižší motivace (což ale nijak neodsuzuju, je to svým způsobem i takové čisté, průhledné) - v tomto mi věř.

Jinak u mne se stejně sny moc vykládat nedají, protože se mi teď zdají (že si je zapamatuju) dost zřídka. Asitak jednou za 2 měsíce. Takže tato otázka je celkem akademická.

O tom konci každopádně popřemýšlím, tímto směrem sám u sebe něco tuším...
01.04.2011 - 11:08 | Filtr
(Ryby) MG34 » dazing
Já k tomu sednu až někdy v klidu, možná večer - teď jedu za synem, ale pročtu si to rád. :1:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Váhy Vahách
ukázat kalendář »