tehotenstvi


27.03.2011 - 13:12
(Býk) beruska14
tehotenstvi
no zdalo se mi meli sme nekam odjedt daleko.. pod vodou ponorkou s blizkou skupinkou lidi. už sem vchazela do takoveho lekařskeho vytahu.. kteri po kontrole spusti každou osobu dole do ponorky.mne nechtela pustit našli mi neco v břiše.. po par minutach se ukazal plod ditete cca 3-4 mesični.S nikym sem nespala a nedokazala sem si vysvetlit jak to ,že sem tehotna a krom toho.. nevedela sem co delat.. doma mne čekalo už jedno miminko zavisli na mne a ted druhy.. nestiham jedno mimi na tož dve.byl to nejhorši pocit v mem živote.. protože chtela sem se radovat ale nemohla sem.. bylo to v situaci.. kdy by se všichni obe deti i ja jen trapili,protože su na všechno sama a dalši miminko si jako svobodna maminka nemužu dovolit. i když bych si po po dlouhem odpočinku par let aspon 5 hrozne přala dalši mimi ,klidne bych si miminko i adoptovala.. kdyby sme meli tatinka

Řazení:
27.03.2011 - 16:26 | Filtr
(Ryby) MG34
Můžeš být klidná. Samozřejmě se nejedná o reálné těhotenství a ani to tím směrem neukazuje. Ovšem trochu alarmující jsou ty strachy "co kdyby" - ty se taky neberou odnikud. :-)

A jinak já osobně tam vnímám takovou zvláštní situaci - jakoby ses vydala na začátek nějaké vyšší duchovní cesty, ale zjistilo se, že užs začala dřív - jsi těhotná. A na to by se mělo navázat, takže nezačínat úplně znova.
27.03.2011 - 19:55 | Filtr
(Býk) Artislove
Bud kludna mne sa uz sniva ze som tehtotna a dokonca uz aj porod asi tak rok..jasne ze nie kazdu noc ale velmi casto...ja si tiez myslim ze to suvisi s vyvojom... :3:
27.03.2011 - 22:30 | Filtr
(Býk) beruska14 » Artislove
no to ešte že teda nesnivam aj o porode.. ja som na sale odpadla.. takže asi si vieš predstavit aky ten porod bol. pišem aj česky aj slovensky.. byvam v čechach som česka.. ale byvala som aj na slovensku.. to len menšie info k inej teme :)
27.03.2011 - 22:33 | Filtr
(Býk) beruska14 » MG34
nooo to zni hezky.. v podstate to tak bude :) tedy tak nejak to citim taky :)jen no pocity byly smišené. tak snad tedy přide nejaka hezka forma už začate cesty dal :)dekuju moc.. :27:
27.03.2011 - 22:51 | Filtr
(Býk) Artislove » beruska14
ja snivam vacsinou o tom ze som tehotna uz v dost vysokom stadiu, tesne pred porodom. posledne ale uz to prechadza k bezbolestnemu a velmi rychlemu porodu. raz sa mi aj snivalo ze som to dieta drzala na rukach a nenormalne mu svietili modre oci..a vzdy je to dcera...
29.03.2011 - 20:24 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Artislove
Taky mám sny o tom, že porodím, ale vždy je to kluk.Přispívám zde, protože zrovna dnes se mi zdál strašně dlouhý sen, ve kterém jsem porodila 2 chlapce v rozmezí pár měsíců a pořád mi je někdo chtěl vzít a já furt stála v blátě, až mi to zničilo boty, měla jsem bláto až po kontíky.Jednoho chlapce jsem dala na hlídání k tetě s tím, že si odskočím porodit druhé dítě..když jsem porodila druhého syna a v dešti se s ním brodila tím bahnem, celá od krve,dokonce i pupeční šňůra ze mě furt trčela, začala jsem šíleně hledat toho prvního syna..Jenže jsem se furt bořila do toho bahna a nemohla jsem za ním dojít.Jeden měl jméno Tadeáš, druhý Benjamín, vůbec nevím jak jsem na ta jména přišla. :23: Pak mi toho druhého syna rodina vytrhla z rukou, myslím že babička a zavřeli mi dveře před nosem,že mi mé syny nedají, já zas běžela ulicemi a proti mě banda násilníků, utíkala jsem do kostela, schovala jsem se za těžký závěs a brečela jsem, že chci své syny, ale že nemám dost dobré boty abych je dostala zpět, že v tom bahně se tam nedobrodím...a najednou celý kostel začal zářit a bylo tam strašně moc lidí a všichni si sundali boty a volali na mě: my ti půjčíme své boty, my ti půjčíme své, běž pro své syny!... A pak jsem se probudila..No šílený sen.. :4:
29.03.2011 - 22:56 | Filtr
(Býk) Artislove » *Maltina*
No páni!! to je teda sen! :63:..nechcela by som :39: ja mam s detmi zatial len pozitivne sny..ani neviem co na to napisat :63: pretoze toto nie je len taky ledajaky sen to som si ista
30.03.2011 - 11:36 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Artislove
Já většinou mívám, že sama někde porodím, minule jsem rodila ve výtahu..Tenhle byl takový zamotaný prvně.
30.03.2011 - 12:23 | Filtr
(Býk) Artislove » *Maltina*
No hah tak ja vo vytahu nie ale posledne som rodila ani neviem kde ale po stojacky nebolelo to a bolo to par sekund a uz bolo mimco :61:
30.03.2011 - 22:07 | Filtr
(Rak) *Maltina* » Artislove
Kdyby to tak některé ženy měly snadné i v reálu.. :1: Tak hlavně, že jsme plodné a máme to jak na běžícím pásu v těch snech.. :2:
30.03.2011 - 22:22 | Filtr
(Býk) Artislove » *Maltina*
hahah no to ano :61: ale keby to zeny mali az tak jednoduche asi by sme uz boli davno extremne preludneni :39:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Lev Lvu
ukázat kalendář »