Porod ve snu


20.03.2011 - 20:05
(Rak) mamina66
Porod ve snu
Několik let se mi zdí sen, že jsem těsně před porodem, ale nikdy jsem nakonec neporodila. Měla jsem z toho výčitky svědomí. Nedávno se mi zdál sen, že jsem porodila holčičku, která už uměla mluvit. Měla jsem nádherný pocit.Stejně tak ve tom stejném snu přivedla na svět mluvící holčičku i moje nevlastní máma. Nevím, jestli důvodem těchto snů není moje touha po dalším dítěti, která se nevyplnila. Neboje v tom něco jiného? Poradí mi prosím někdo?

Řazení:
20.03.2011 - 22:28 | Filtr
(Ryby) MG34
Asi se to týká citového a duchovního vývoje. Narození té holčičky korunovalo snahu výrazným posunem (čeho se to konkrétně týká bys měla vědět nejlépe ty sama). Ovšem pozor na možné "vedlejší účinky" toho úspěchu (macecha).

Touha po dalším dítěti zde patrně nehraje roli.
20.03.2011 - 22:32 | Filtr
(Rak) mamina66 » MG34
Děkuji za odpověď :6:
20.03.2011 - 22:40 | Filtr
(Býk) Najdise.cz
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele Helena, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Těhotenství je velmi hezký snový symbol, pokud se ti vrací a nekončí porodem je to pro tebe znamení, že se na duchovní úrovni zdárně posouváš vpřed (či nahoru, chceme-li). Na tom snu není nic strastiplného, to, že jsi předtím neporodila, značilo, že se v tobě něco mění a dozrává, ale chce to čas. Pokud jsi konečně porodila, pak je to pro tebe znamením, že ses úspěšně dostala na vyšší úroveň, vnitřně jsi v něčem kompletně dozrála. :1: Těch snů si užívej, jsou pozitivní. :1: :74:
21.03.2011 - 00:53 | Filtr
(Váhy) Turandot
Tehotenstvi, nebo teda i porod neznamena vzdy jen dite a bolesti v rodidlach, taky v kartach vychazeji nekteri lidi jako tehotni - muzi i zeny - je to proste, jsou "tehotni" s myslenkou, ideou, planem, necim, co jdou realizovat. Taky se rika, napriklad,, "ta firma je moje dite" - protoze nejdriv to chtelo aby dozrala myslenka, pak ji bylo treba zhmotnit - porodit, a pak vypiplat, aby zila, byla schopna, silna, bylo ji tedy treba dat formu, a tohle ty delas - nosis v sobe myslenky, ktere stoji za to piplat a zhmotnovat, v necem se jdes realizovat, ale porad to patrne nedelas, proto se to uvolnuje ve snu - jako porod, a mas to promyslene jiz davneji - protoze dite mluvilo, a devcatko - nejspis se jedna o nejaky, reknu to mozna trochu divne, "zensky" plan, tedy muzes zacit ucit sit moderni modely, nebo se dat na studium neceho, co zajima hlavne zeny, moznosti je spousta..
21.03.2011 - 09:25 | Filtr
(Býk) Najdise.cz » Turandot
Systémová zpráva: Příspěvek je od uživatele aneicul, který(á) již smazal(a) registraci na tomto webu:
=====
Jestli se mohu přidat, měla jsem často takové sny, některé končily i tím, že jsem po porodu měla obavy o své dítě - jako bych se musela ukrývat, cestovat, měla jsem pocit, že mi ho někdo chce vzít :25:


Aktuální postavení planet
Aktuální
postavení planet
ukázat planety »
Lunární kalendář 2024
Lunární kalendář
Luna ve Štír Štíru
ukázat kalendář »